göğüslerim fiziğime göre iri olduğu için, göze batıyor. sporda spor sütyeni giyiniyorum, öyle giyinmeyi seviyorum herkes bakıyor. hoşuma gidiyor ama sevgilim istemiyor. göğüs dekoltesi seviyorum. hep kavga ediyoruz ne yapmam lazım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Giysine karışan bir sevgilin olmaması lazım. Seni bu şekilde kabul etmiyorsa; bu şekilde kabul edecek birini bul
Sevgi karşılıklı taviz verebilmektir. Nasıl ki bir erkek evlendikten sonra arkadaş çevresinden gece hayatından vazgeyorsa, bir zahmet de siz de bazı şeyleri değiştirin.
@Vedat_kurt elbette karşılıklı UFAK ve mantıklı tavizler verilebilir. Gece hayatından vazgeçmek ne demek ya? Ne saçma bişi o öyle.. eğer her gece bir yerlere gidip koko çekiyorsa, adam gibi arkadaşları ile görüşüp adam gibi misal 1-2 tane birasını içiyorsa ve bunları yaparken bana da zaman ayırabiliyorsa.. elbette ki arkadaşları ile görüşecek.. ha arkadaşları ile görüşmekten bana vakit ayıramıyorsa zaten bana gerek yoktur hayatında
Ne ben taviz veririm ne de taviz isterim dersen evde kalırsın. Sevgi herşeyin önüne geçer.
@Vedat_kurt dediğim gibi ufak tavizler elbette olmalı. Ama x bişi benim kırmızı çizgim olabilir asla taviz vermeyeceğim. Karşımdaki için de aynısı olabilir. Ya bu şekil kabul edersin ya da önüne bakarsın
Önyargılar tabular yıkar sevgi dediğin.
@Vedat_kurt arkadaşım ne alakası var.. mutlaka herkesin kırmızı çizgisi vardır taviz veremeyeceği..
Sevdiğin kadın sana vibratör sokmak istese tamam taviz vereyim mi diyeceksin
@vedat_kurtBir insanı olduğu gibi sevmeyi öğrenmeliyiz. Dışını sevip sonra istediğimiz gibi şekillendirmek sevmek olmuyor maalesef. Taviz vermek farklı kendinden tamamen ödün vermek farklı.
Ben karşılıklı taviz derken yaratılıştan kastetmedim. Herkes yaradılışına göre yaşayacak. Erkeğe vibratör sokmak fantazidir kabul eder etmez partnerine bağlı. Teacherisback ben değişin değiştirin demedim. Sevgi başa geldiği zaman açık kadın olmaz diyen adam taviz verir açık kadınla evlenir. ya da bi erkek bana karışamaz diyen kadın yeri gelir bugün ne giyeyim diye soracağı adama aşık olur yani taviz verir. Değişir. Ben kişi kişiyi değiştirir demiyorum. Sevgi olduğu zaman arada karşılıklı tavizle her olmaz denen olur diyorum.
Göğüslerini taşıyabilecek bi sevgili bul pardon seni taşıyabilecek diyecektim 🤣🤣
Ya sana uyacak bi sevgili bulacan ya da sen sevgiline uyacan ya da ortada bi yerde anlasacaksiniz
Sevgili olmadan önce göğsün yok muydu jimsimdi sorun oldu? Teşhir seviyesinde olmadjca karismamali
Senin yapabileceğin pek bir şey yok küçültmeyi denemekten başka
Göğüslerin aşkı adına. Seninki onların hakkını versin o zaman
Offf tam bir göğüs aşığı olarak seni görmek isterdim
Sevgilini değiştir bence... senin gibi seksi birini bulmuş daha ne istiyor...
Başkalarının kısıtlamasına pek aldırma, ama insanların gözüne de sokma göğüslerini ☺️
Hissettiğim gibi yaşa boş ver engel olmaya çalışanları sil hayatından
göğüs büyükse bunu avantaja çevireceksin elbette hakkın. Haliyle karışıyorsa yolunu ayırırsın olur biter. İlgi senin beslendiğin alan bir kere. Haliyle kadınsı gösteren her avantajı kullanmalısın
memeleri değiştiremiceene göre sevgilini değiştir 😂😂
Annene da aynısını deselerdi keşke sen doğmazdın
@İstanbulByfnds1999 zorla küfrettirceksin kendine kaşınıyosun
Haklısın sonradan gördüm ki senin gibi sayısız erkek doluymuş. Hangi birinizi yola getirebilirim ki. Ne haliniz varsa görün.
@İstanbulByfnds1999 git ötede oyna ufaklık
Rezil olacaktın da acıdım 35 yaşında adamsın benim çaktığım laftan dolayı intihar falan edersin aman üzerime kalma. Hadi bana kaşınma diyordun sen de sus.
Merak etti bu kadar üye göğüslerini bak şimdi görmek lazım bi
Kendinin ne istedigi önemli kanka, ilerde seni başka sebeplerle sinirlandirsa nolcak
Tam istediğim beee yaşın kaç boy kilon ne cup ne kullanıyorsun 🤔😂
bir şey yapamazsın çünkü demek ki güzel göğüslerin var
kaç beden ki o kadar dikkat çekiyor? yani dikkat çekmesi normal en kötü göğüs küçültme ameliyatı olabilirsin
ayrıl bence benliğin ve sevgilin arasında bir seçim yapman gerekiyor anlattığın kadarıyla daha rahat bir erkek bulabilirsin
Offff yerim ısırırım mıncıklarım
ya ahshsh
Gögüsler kadar hoş bir bölge düşünemiyorum onların görünüşü catalı belli olan o dekolte bitirir eritir hep beni
Buda senin hoşuna gidiyor bırak sal asagi
Ne kıskançlıgi Saçmalamış
senin bileceğin şey💁🏽♀️
O şekilde giyinmeni seven bir sevgili bul kendine
Krsip atamazsın sonuçta
Kestirecek halin yok dimi
Bol bol emzir
yapıyorum
Fenaaa
Ne guzel iste bumu derdin
Bakayım ne kadar dikkat çekiyor
Değiştir