Bu sizin için seksi mi olur mide bulandırıcı mı?
#tutku 🖤

Galiba hayır ya yani gerek yok yapılsa bile hafif olması lazım bir de şöyle bir şey var cinsel ilişkiye girmeden önce bence bir kere duş almak lazım ön sevişmeyi duşta başlamak lazım diye düşünüyorum böylece makyaj filan varsa atsın gitsin daha sonrasında kötü olur yani sadece oral ilişki olacaksa hiç kötü değil ama yoksa onun dışında fotoğrafta da görüldüğü gibi iğrenç görseller ortaya çıkabilir baksana gerçekten berbat durmuyor mu şu anda mesela ben bir daha kırmızı ruj sürmiycem artık ghfhfhfg
Kırmızı rujdan vazgeçilmez kendine bu kötülüğü yapma bence 😊
Öpüşülmüyor djjdj
Selam...
Ben pek makyaj yapan birisi değilim.. Hatta makyaj yapmayı bilmiyorum diyebilirim
Ama yapanlar için de şöyle düşünüyorum..
Makyaj yapılabilir ama gerçekten çok hafif...
Belki ruj güzel olabilir..
Ama fondöten fazla yapış yapış olur..
Belli bir efor harcanıyor sevişirken, sekste de tabiiki..
O nefeslerin birbirine karıştığı , bedenlerin bütünleştiği anlarda kimse bunlarla bunalmak istemez..
Ve bence hoş bisey de degil ya
Temizlik güzeldir..
Seks öncesi duş alınmalı..
Birlikte ya da yalnız güzel vakitler geçirilmeli...
Ben pek seks öncesi makyaja okey olacak biri degilim...
Eğer bir gün partnerim isterse yapabilirim.. Belki onun öyle hoşuna gidiyordur falan ama bana kalsa yapmama taraftarıyım..
Tercih meselesi 😊
Kesinlikle...
Yapana da yapmayana da saygım sonsuz.. :)
😊
Teşekkürler...
Sevdiğim kadına değer veririm. Asla ona saygısızlık yapmam. Onu olduğu hibi kabul ederim. Hiç bir şeyinden tiksinmem, bilakis çok tahrik bile olurum. Sevgiyle aşkla kalın… #06romeo 😎
👍
Çok fazla bulaşmayan cinsten olsun isterim.. Ruj belki önemli değil ama diğerlerinin aşırısı hem kötü oluyor hem de tenindeki o orjinal kokuyu engelliyor..
Kesinlikle.
En önemli olan da ruj bence.
Teşekkürler..
Cevap
31Cevap
Elbette, hafif dağınık saç, akmış kırmızı bir ruj ve gözaltılarında dağılmış siyah bir ton beni daha da yükseltir. O esnada onu öyle izlemek, boynundan tutup dudaklarına asılmak ve daha da hard bir şekilde zirveye çıkmak için sabırsızlanırım. Makyaj kadının gizli silahıdır, işin içine cilvesini ve dişiliğini koydu mu tadından yenmez. 😍
👍
🌝
Boya cila abarti seylere gerek yok onun yerine iyi bir duş ve dış temizliği bakimi daha makbule geçer
Bide gece geç saatlerde yapilcaksa her iki tarafinda mideden gelen o iğrenç kokuyu bastirmak icin naneli sakiz ya da aparatif biseyler atismakda fayda var mesela ben kadina oral yaparken midem kalkmaz heryerini yalarım ama mide kokusu beni bitirir ayni sey kadin icinde gecerli oda erkeğin mide kokusundan tiksinir dolayısıyla makyajdan daha önemli yapilmasi gerekenler bunlardir
👍😊
Teşekkürler kız
Her zaman değil. Özel zamanlarda kıpkırmızı bir ruj. Hiç sevmeyen ya da istemeyen partnerim olmadı. Aksine hep baştan çıktıklarını gördüm. Ve rujumu silme fırsatı bulamadan öpüştüğümüz zaman sanki kan emmiş vampir gibi rujumun her yere bulaşmasıda beni yükselten bir şey. Ve göz makyajı konusunda genelde sade masum olmasını severim ama. Seks sırasında göz makyajı olduğu zaman onunda akması biraz p*rno hatırlattığı için arada bence değişiklik olarak yapılmalı 😊
Hiç istemem. Doğal dudak severim. Boya beni soğutur.
😊
Ben fondöten kullanmıyorum. Göz ve dudak makyajı yapıyorum sadece. Onu da yaparım ama ruj sürmem. Ruj sürünce sıkıntı en çıkmaz olanı bile bulaşıyor. :D Seks sırasında ya hiç öpüşmemek lazım ki o benim hoşuma gitmez ya da bu sağdaki resim gibi oluyor işte. :D Bir kere denedim sağdaki gibi oluyor çıkmaz ruj bile bir daha da sürmedim. :D
Yaparım özellikle siyah göz makyajı ve sevgilimin de isteği olur bu yönde…
O bana sürmedinde öperken bulaşırsa sorun yok bir dahaki sefere ona çıkmayan ruj alırım 🙂
👍
Cinsellik öncesi bir duşun yerini makyaj felan tutmaz
Tercih meselesi
Maskara oluyor genelde ama bittikten sonra akmış oluyor zaten o yüzden onuda çok sürmüyorum
Doğal daha güzel kank. Rujun fondöten'in tadını pek sevmedim. Sivilceli terli hiç farketmez, doğal olsun tatlı olsun.😋
Yok ya hele abazan haldeysem hiç bir şeye gerek yok
Kesinlikle isterim makyaj önemli onu dağıtmam lazım
Kulağa seksi gibi gelse de pek sıcak bakamadım buna.
Çok kırmızı ruj sürerse bana oral seks çekerken malzeme kırmızıya boyanabilir sakıncalı bı durum 😋
Olabilir aslında kendim bozmak isterim o makyajı :)
👍
takım elbise de giysin yoksa yapamam :d
Şart tabi😊
Kravat da takacamıyız.
Nötrüm valla karışmam ne istiyorsa yapsın
👍
Ayyy lütfen gerek yok cennet yaşayacağız
😊
Yapmasını kesin isterim ve böyle resimdeki gibi olmayı
Ruj oje falan bazen çekici oluyor
Öyle.
İstediği gibi olabilir seven her şekilde sever :)
👍
Soruyu okurken bile midem bulandı
Evet özellikle parlak ruj seviyorum
👍
Bakım olsunda aşırı makyaja gerek yok
oramıza buramıza bulasacak gerek yok
Hafif olsun tenini hissetmeliyim
Genel olarak makyaj sevmiyorum
Doğal olmalı kadın dediğin makyaja gerek yok
😊
Duş daha mantıklı
Evet