Sevisme esnasında olmazsa olmaz dediğin nedir
S*kso
Anal
Vajinal
Sürtünme
Dokunup hissetme
Kıyafet
Söz
Vs vs nedir nelerdir
S*kso
Anal
Vajinal
Sürtünme
Dokunup hissetme
Kıyafet
Söz
Vs vs nedir nelerdir
Kesinlikle oral seks bence ilk önce hazırlamak için mükemmel bir şey üstelik o kadar çok çeşidi var ki yani bir tanesi hitap etmiyorsa kişiye başka bir çeşit mutlaka hitap ediyor ve daha sonrasında tabii ki ön sevişme cinsel ilişki ilişki bittikten sonra tekrar olarak oral yani hepsi bence çok güzel hepsi olmazsa olmaz
Kesinlikle
Cevap
3Cevap
Uzerime cikarak surtunmesi hosuma gidiyor ama sevgilim maalesef bunu yapmiyor. Her defasinda o beni kucagina almaya calisiyor.
Altta olmayı istiyorsun sanırım
Yani ozellikle altta olayim demiyorum da surekli onun beni kucagina cekmesi de garip geliyor
Erkek arkadaşın sanırım otoriterini sağlamak istiyor kendini yormuyor senin çalışmanı istiyor olabilir
Evet galiba oyle. Üzücu bir durum. Ben yorulurum o zaman yani
Erkek var erkekcik var 🤣
Yani cidden anlamiyorum ben de😂 oyle zayıf güçsüz biri değil gayet kaslı gücü kuvveti yerinde birisi. Boyle bir seyin sebebini cok merak ediyorum ama soramam da 😂 hayırlısı
Yapacak bişey yok kontrolü sana bırakıyor genelde böyle tipler sadece kendi zevklerini düşünür
Üzücü 😔
Senin için çok üzülüyorum 🤣🤣🤣🤣
O değilde böyle hatunlar bizi bulmaz nerde gereksiz bişey var bize denk gelir
İyi bi insan aslında. Neden böyle anlamıyorum. Hadi bir kere kucağına çektin. Diğerinde de sen uzerime gelmeyi istersin. Ama yok 2 kere oldu ikisinde de o beni kucagina cekmeye calisti
İlkin değil sanırım
Temizlik ve cinsel çekim olmalı mutlaka.
Tabikide sürtünme
Eveeeet
İstekli bir bakire
Gırtlağına kadar almazsa olmaz
ön sevişme
O zaten olmazsa olmaz
Ağzıma tükürsün
Cukuylr mi agziylami 😭
Anal