Cinsel Yaşam 28 yaşında bir erkeğin cinselliği bilmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bu kadar küçük yaşta bir erkek nasıl olur da cinselliği bilir yahu daha 30 bile olmamış. Aklım almıyor cidden 28 yaşında bir erkeğin cinselliği bilmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. O yaştan sonra öğrenemez aşık değilsen değiştir eğer aşıksanda eğit jcjcjc 0 0 Yorumla
MrCenGo Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Haha 28 yaş küçük mü? 😂 millet 16 17 de her şeyi öğreniyor artık yahu. Hangi dünyada yaşıyorsunuz? 0 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Cinsellik bir ihtiyaç. Ve bir erkeğin de ergenlikten bubyana cinselliği bilmesi son derece normal. Bilmemesi asıl sorun yaratabilir. 0 0 Yorumla
Üyelerden1Üyecan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Yok artık 28 de çok küçükmüş hani. Ufal da cebime gir 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. E haliyle yani bilmese cahil deniliyor sevişmeyi bilmiyor deniliyor 0 0 Yorumla
ByMatador Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Senin yaşında bir çocuğun erkek ve kadın arasında ki farkları bilmesi de çok ilginç 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen bu soruyu ciddenmi soruyorsun 28 yasinda cocugu olanlar var dakgami geciyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Garip bence… 30 dan sonra öğrenmeli erkekler. 30 a kadar çişlerini düzgün yapmayı öğrensinler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sanırım sen daha olgunlarla sevişmeyi seviyorsun ve geçerli sebeplerle 0 0 Yorumla
vartolu21 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Küçük mu.😄😄 18 19 yaşında evlilik yaparlar bebek o zaman 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ortamı iyi olan biri 25 ten sonra prof olur😉 0 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 13 yaşında öğreniyolar kız artık 0 0 Yorumla
FantaziDunyam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ben 17 de öğrendim ilk birlesmeyi 0 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 28 ne demek gayet bilir yani sanki 14 a q 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. yalan söylemiş. anlasana 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. şakamısın sen bende 18 sandım yaş 0 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Acemi işi olur 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 28 az mı be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
O yaştan sonra öğrenemez aşık değilsen değiştir eğer aşıksanda eğit jcjcjc
Haha 28 yaş küçük mü? 😂 millet 16 17 de her şeyi öğreniyor artık yahu. Hangi dünyada yaşıyorsunuz?
Cinsellik bir ihtiyaç. Ve bir erkeğin de ergenlikten bubyana cinselliği bilmesi son derece normal. Bilmemesi asıl sorun yaratabilir.
Yok artık 28 de çok küçükmüş hani. Ufal da cebime gir
E haliyle yani bilmese cahil deniliyor sevişmeyi bilmiyor deniliyor
Senin yaşında bir çocuğun erkek ve kadın arasında ki farkları bilmesi de çok ilginç
Sen bu soruyu ciddenmi soruyorsun 28 yasinda cocugu olanlar var dakgami geciyorsun
Ajdjsksk trol soru ya ciddiye alıp cevap mı veriyosunuz
Garip bence… 30 dan sonra öğrenmeli erkekler. 30 a kadar çişlerini düzgün yapmayı öğrensinler.
sanırım sen daha olgunlarla sevişmeyi seviyorsun ve geçerli sebeplerle
Küçük mu.😄😄 18 19 yaşında evlilik yaparlar bebek o zaman
küçükmü 😂😂 sabunluk olmuş o be
Ortamı iyi olan biri 25 ten sonra prof olur😉
13 yaşında öğreniyolar kız artık
Sence kac yasinda olmali
Ben 17 de öğrendim ilk birlesmeyi
28 ne demek gayet bilir yani sanki 14 a q
yalan söylemiş. anlasana
28 normal bir yaş sanki. :D
Kitabını yazmasi lazım bile.
saçmalama djfjfj en az 80de öğrenmeli