Aslına bakarsanız kadın için penisin uzunluğu değil kalınlığı asıl zevk farkını oluşturur. 19 cm boyunda 3 cm kalınlıkta bir penise göre 13 cm uzunlukta, 5 cm kalınlıkta bir penis kadın için daha doyurucudur. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Gerçekten boyu değil işlevi önemli diye mi düşünüyorsunuz?
Penis boyu gibi vajinanın derinliği ve genişliği de değişken. Asıl önemli olan iki kişinin birbirine uyumlu oluşudur. Dar bi vajinaya büyük bir penis, geniş bir vajinaya küçük bir penis uyumsuz olur. Çiftler haz alamaz. burada işlevi derken partnerlerin birbirini tatmin etmesi kastedilir. Cinsellik sadece penis-vajina değil tüm zihin, beden ve ruhun da kullanılması gereken bi eylem. Boydan bağımsız olarak partnerler birbirini doyurursa, tatmin olmuş olarak kalkarsa uyum var demektir.
Adamın 20 cm penisi var, 5 dakikada boşalıyor. Ne anladım ben bu seksten? Benim için çöpten farksız. Ama adamın 13 cm penisi vardır seni saatlerce s*. ker. 13 cm çok daha cazip geldi.
Doyurucu olması konusuna katılıyorum.. Zira uzunluk zevk verme konusunda etkili bir unsur değil.. Sadece daha fazla pozisyon zenginliği yaratır, göze hitap edebilir o kadar.. Vajina; sinirlerin yoğun olduğu bir bölgedir.. Bu sinirlere ne kadar baskı ve şiddet uygulanırsa, o kadar zevk alınır.. Kalınlık da tam bu noktada en önemli işlevi görür.. Bu pres, erkeğin de aynı oranda keyif almasını sağlar..
Ben Erkek Olduğum İçin Benim İçin Vajina memisler öncelik 🤭🔥 penise gelecek Olursam yani benle sevişen kız olursa etkisinde kalabilir istekli hale gelince Beni Kendimden geçiriyor Kaldırmam azdırıyor Boyu kalkınca büyük yalnız şunu Söyleyim kızlar fazla büyük istemeyin bence acıtır çünkü
Penis mikro penis olmadığı müddetçe iş erkeğin işlevinde biter. Kol gibi aletin olabilir. Ama kadını orgazma ulaştıramadıktqn sonra yemişim öyle penisi
hocam boyuda işlevide önemli bence... çok büyük ( 20 cm ve üstü) olmasınında pek bir esprisi olduğunu düşünmüyorum...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel sevişse de tam doyuma ulaşamadığım penisli biri oldu. Elimle yardım aldığımda orgazm olabildim. Ama kötü sevişip bulutlara çıkaran kişi de oldu. Sanki onun penisi kalın gibiydi.. bilmiyorum neden böyle oldu
partnerlerin isteğine göre değişir aslında zamanlamayı ayarlamak ve partnerlerin anlık birbirini anlaya bilmesi önemli nefes alış verisler den bile anlaşılir