Her gün seks yapmak istiyorum ama eşim çok isteksiz, ne yapmalıyım?

2.5 yıldır evliyiz ben İse Her zaman sevdiğimi istiyen arzuluyan bir erkeğim işteyken bile elimden geldiğince WhatsApp tan yazıyorum eşime bazen eve erken gidip haber vermeden ona hediyeler alıp sürpriz yapıyorum hatta hadi bugün dışarı da yiyelim her zamanki gibi yine çok güzelsin iyi ki benimsin seni çok seviyorum diyorum üstüne de titriyorum ama konu akşam olduğunda yatağa girdiğimiz de bugünkü yaptıkların için teşekkür edip arkasına dönüp yatıyor insanlık hali diyorum galiba yorgundur halsizdir veya uykusu vardır diyerek bende zorlamıyorum ve daha sonrasında tekrar bu gibi durumlari yaşarken hep yine aynı ona kalsa haftada 1 defa oda sade şekilde gir çık tan ibaret kaç kez görüştüm konuştum hatta terapiste götürmek istedim bende sorun yok sen çok istiyorsun haftada 1 kere yeter diyip sen doymuyorsun 1 kereyle diyip
ben çok abartıyor muşum sürekli benim isteğimi arzularımı kırıyor bilmiyorum ama ne yapacam çevremde onlarca kişi var bana iş konusuyla yaklaşmaya çalışanlarda var Ama ben evliyim yaşayacak sam herşeyi eşimle yaşamalıyım diye sürekli kendimi dürtüyorum ama eşimden De bu tepkiyi alınca çok kötü oluyorum Ve Cinsellik te inanın kendimi onun kadar düşünmüyorum önceliğimi hep ona veriyorum hani o orgazm olsun o daha mutlu olsun ki sonra oda bana yapar diye ama nafile kendi Mutlu olsa bile bana geldimi hadi gel artık diyip duruyor inanın evli olduğum halde gizlice p. rno filmler izleyip kendimi rahatlatıyorum böyle nereye kadar devam edecek hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce