Ayrılılalı 7 ay oldu neden hala numaramı silmiyor?

1 aylık flörtüm vardı tam sevgili olcakken beni kendine aşık edip terk etti. Sonrasında hep ara ara iletişimimiz oldu. Onunla sevişmediğim için terk etmiş beni. Sevişirsem geri dönermiş bende kabul etmedim tabiiki. Sonra ara ara bu kendini hep bana hatırlattı mesaj filan attı ama hiçbirinde ciddi bir geri dönüş yoktu. Bende ona biraz hakaret etmiştim benimle oynadığı için. Hep özür dilecek zannediyordum o meğersem kendini sadece hatırlatıp geri kaçıyordu. En sonda ben ona yazmıştım tartıştık ve bana ziktir git dedi bende onu heryerden engelledim içimdede bitirdim onu. Telefonlarımada zaten hiç çıkmıyordu… bir kere numaramı silmesini istediğimi söylemiştim daha öncelerden ama silmemişti. Benden sonra bir sürü kızla çıktı hatta o kızlarıda aldatıyor stalklarıma dayanarak söylüyorum. Herkese aşk acısı çektirip, sevişebilenle sevişiyor sonra kaçıyor.
Neyse kısacası kendisiyle artık kesinlikle kendisiyle sevişmiyeceğini bildiği, telefonlarına çıkmadığı özelliklede en son ziktir git diye küfredip gözden tamamen çıkardığı bir kızın numarası neden hala silmiyor?
Ayrılılalı 7 ay oldu neden hala numaramı silmiyor?