Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu neden kötü olsun. bu bir tecihtir.
genel olarak akıllı aklını kullanan kızlar kendi yaşıtlarını istemez. çocuksu bulur.
yaşıtları hoyrat ve bencil duygusuz yaklaşıyor rahatsız oluyorlar. olgun erkek ise sevecen ilgili davranıyor değer veriyor. saçının tlinden ayaklarına kadar ilgileniyor. yaşıtı ile orgazmı yaşayamıyor ama olgun ile defalarca orgazm oluyor.
bu bir tecihtir. kimse bu tercihe kötü diyemez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de kendim gençken hatta ergenken olgun hatunlardan çok hoşlanırdım ve aşırı zevkli olurdu, şimdi kendim olgun yaştayım ve çıtır kızlar daha çok hoşuma gidiyor ve daha zevkli oluyor, bakire çıtır kızla sadece sevişmesi bile daha fazla zevkli geliyor ;) genç kızların teni daha güzel, hem güzel kokuyor hem de daha pürüssüz kaymak gibi, okşaması muhteşem tatlı oluyor, genç çıtır kızın vücudu gül gibi kokuyor gül suyuyla yıkanmış gibi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolgun adamdan hoşlanma durumu kadın olduğunu anlayıp güzel davranması mı yoksa ilişki olarak daha çok zevk vereceği düşüncesinden mi kaynaklanıyor. burcun ne yaş kaç? ona bakarsan ben de üni okuyan kızlardan hoşlanıyorum ama uyum ve davranış olarak da yakın hissetmeliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
Cevap sahibi+1 yılhoşlantıda mı kalıyor yoksa reelde de ilişki olarak bir şeyler yaşama durumu da mı cezbediyor seni? üni mi okuyorsun
+1 yılHayır. Ben de olgun adamlardan hoşlanıyorum. Çolukla çocukla uğraşmak mantıksız. Tecrübeli, net, kadınlardan anlayan bir adam her zaman çok daha iyidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılgayet iyi bence
olgun, kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini istesin
her istediğini yapan
maddi manevi destek olan
orgazm olmanız için çabalayan
Birinin olmasını ister miydiniz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşında olsanız 10 - 15 yaş büyük birinden hoşlanmanız gayet doğal. Zaten kızlar daha erken düşünce ve beyin yapısı olarak olgunlaştığından dolayı. Ayrıca yaşam tecrübesi olan bir erkek daha çok kıymet verip, daha çok değer verebilir size..
00 Yorumla
+1 yılneden kötü olsun ki. sıradan ve sürüden olmak zorunda değilsin. bu senin hayatın. sen mutluysan bundan kime ne.
elalem ne diyecek diye yaşayanlar başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir00 YorumlaKafa dengin olan birinden hoslanman normal ama ileride sıkıntı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHayır değil ama ne kadar olgun o da var. Çünkü bir çoğu sapıkta olabiliyor dikkat et
00 YorumlaKaç yaş büyük? Olgun diye 50 yaş büyükten hoşlanıyosan normal değil. 10 yaş da normal değil gerçi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olgun adamlar zeki. ne istediği bilen zarif ve hoş olabilirler. Peki sence doğru seçim mi senin için
00 Yorumla
+1 yılBen de senin gibi citirlardan hoslaniyorum, keske itiraf ederken ki cesaretin bulusurken de olsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgundan kasıt yaş olarak
14 Yorumla
Soran+1 yıl35-40
- +1 yıl
Aklı başında erkek seviyorsun demekki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaş aralığını ondan sormuştum zaten 😌
Ortalama 23 yasindan buyuksin. Ve 30 yas ustu kisilerden hoslanman gayet dogal. Tecrubeli olsin seni yonetsin bunu istemen normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYooo neden olsun ki herkesin bir ilgi alanı vardır senin ki de oymuş demekki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır neden kötü olsun.
senin gibi hissedip düşünen çok kız var.00 Yorumla
+1 yılMutlaka bilinç altında bit şey vardır. Baba sevgisi eksikliği başta olmak üzere
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gayet normal bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Hayat senin, karar senin. Neden kötü olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yoo değil zevkine bağlı
00 Yorumla
+1 yıldegil ama kendini kullandırtmassan sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılMutluysan sorun yok
00 YorumlaDegil
00 YorumlaBenim yaşımda olanalr icin iyi
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılSohbete kapalısın herhalde
00 Yorumlahayır değil zevk meselesi
00 Yorumla