cinsellikte uygulanan şiddetle normal uygulanan şiddet arasında hiçbir fark YOKTUR. karşısındaki insanı aşağılama, şiddet gösterme isteği normal değildir. cinsellikle normal hayatın farklı olduğu safsatası öne sürülerek kadınlara bunun normal olduğu aşılanıyor. bir blog yazısı paylaşayım feministvesvese.com/.../
Bu bir fantezi türü. Gayet yaygın bir fantezi türü. Hoşlanmadığınızı bildiği halde yapan birisinin psikolojik olarak normal olmadığına garanti verebilirim.
Size sormadan yapan birinin ergen/hayvan olduğuna da garanti verebilirimFakat bundan ben de haz alıyorum ve geçmişte farklı partnerlerle bu tip cinsel deneyimlerin fazlasıyla oldu. Gayet normal olduğunu düşünüyorum iki tarafta istekliyse.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekte var böyle bir durum ya acıdan olabileceğini düşünmüyor partnerinin durumunu anca kendine bağlıyor demek ki ben iyiyim kafasında...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sanmıyorum, garip şekilde şiddete yönelmek en basiti bacağını tutarken bile canını fena yakıyor ve orası mosmor
Bir kez yaptı kendini kaybedip sonra yapmadı zaten sana yapamıyorum dedi ama fark ettim ki bastırıyor bu arzusunu tamam sert seversin de can yakmak nedir? Bunun psikolojik bir durumu olmalı
Yatakta can yakmayı seviyor şöyle bacağımı tutup sıktığı an ciddi anlamda can yakıyor orası mosmor oluyor bunun gibi düşün
Cevap sahibi
+1 yıl
O adam sıkıntılı
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel şiddet!! evet cinsellik sırasında şiddet güç uyguluyan erkek psikolojisini nasıl açıklayabilirsiniz? fantezi olarak?