- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar icin hayır bilimsel olarak kadın isterse 50 kere bile yapabilir ama erkek icin 3 ve sonrası organından vazgecmek ve 3 4 sene erken bosalmak anlamına gelir
18 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için günde 1 de zararlıdır onların daha farklı çünkü
- +1 yıl
Dogru onemli olan performans sanıp takıntı halinde ugrasmaası gerek erkeklerin aksi takdirde olan perfornansı kendi eli ile mahvedebilir
- +1 yıl
31 erkeklere zarar mı veriyormuş
- +1 yıl
Bu arada kadına zarar veren sayı değil yontemdir. Kızların buluşu olan ve her nornal evde en az 29 farklı yontem varken surekli tek yontem de hassas dokuda aşınma sonucu hasar verebilir
- +1 yıl
Erkek dogası gereği mastürbasyon sonunda testislerinde olan malzemenin yuzde 90ını atar. Bunu yeniden toplamak beslenme ve zaman gerektirir. Tukenmiş malzeme ile 31 cekmek denen mastürbasyon yapılırsa mezi denen kaygan sıvı atılır ve bu zararlıdır. Bir sık mastürbasyon zararı da aşırı kaba davranışlar sinir hasarı yapar ki malzeme 3cüde kalmaz ve klıcal sperm kanallarında kanamalara sebep olu. Bakma 5 6 8 9 kere deyip performans satanlara, bu koca bir yalandır
- +1 yıl
Çok bilgilisiniz 😊
- +1 yıl
Sagol zaten ben konuya yabancı biri degilim tahmini uyduruk degil bilimsel cevaplar verdim
- +1 yıl
Sana cevap attım
En İyi Cevaplar
+1 yılZararlı tabi, senin yaşında olan biri ya da ben yaşlarda olan bir birey haftada bir kez mastürbasyon yapmalı. Bu yeterli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılÇok fazla yaparsan sadece tenini tahriş edersin, ama bir kereden tahriş olacağını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılhttps://neverfapakademi.com/ sorunun cevabı burada
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Ben günde 3 defa yapıyorum. Her hangi bi. Ne diyodum ya ben. Heh bi zararı yok ya ne zararı olcak jfjsjdj
00 Yorumla
+1 yılDikkat dağınıklığı ve odaklanamama
10 Yorumla
+1 yılHer şeyin fazlası zarar bu hayatına etki etmeye başlıyor azaltmayı denemelisin
00 YorumlaHergün aşırı olur.
24 Yorumla- +1 yıl
Hım bırakıyım o zaman ya
- +1 yıl
Hımm
- +1 yıl
Tamamm
ben zararını gormedim :D
00 Yorumla
+1 yıldüzenli olmalı ama arada aşırma yap
01 Yorumla- +1 yıl
dersine engell olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla yapılmadığı müddetçe zararlı değil
00 Yorumla Normal seksden zevk alman azalir
00 Yorumla
+1 yıl2 3 günde bir iyi
10 Yorumla
+1 yılDeğil canım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam