Kuzenim boşandı ve çocuğu var. Anneme sordum nafaka alıyor mu dedim. Adam onun kızlığını bozdu tabiki nafaka ödeyecek kadının hakkı dedi. O an sinirim tepeme çıktı. Ne alaka ya. Kızlık zarı diye bir şeyin olmadığını defalarca anlattım. Banu ÇİFTÇİ'nin kızlık zarı ne değildir adlı videosunu izlettim. Hala fikri değişmiyor. Sizin de aileniz böyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere kızlık Zarı diye bir şey yoktur himen diye bir şey vardır umarım doğru yazmışımdır yanlış yazma ihtimalim çok yüksek çünkü bu zar genelde bir tane kızın kendi kendisini koruyamadı zamanlarda onu koruması tarafından yani yaratıcı tarafından Allah tarafından verilmiştir kız belli bir yaşa gelene kadar kendi bilinci olmadığı için kendi kendisini korusun diye bazı kadınlarda buçuk kalın olmaz yani fazla esnek olur hiçbir şekilde patlamaz bazı kadınlarda hiç olmaz bazı kadınlarda çok kalın olur ve ameliyat ile alınır kızlık Zarı aslında yani namus belirtisi değildir namus bir kere bacak arasında değil kafada olur senin annen hala bunu idrak edemiyor yazık açıkçası ben üzüldüm birkaç yıl geriden geliyor zihniyet olarak baya hemde
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe kendi egolarınızı tatmin etmek için dr videoları izletiyorsunuz drlarda sizin kılavunuzunuz zaten hymen o kızlık zarı degil diyen aptallar olmuş hynen latince ne demek?
02 Yorumla
Soran+1 yılDsö, kızlık zarının ne işe yaramadığını açıkladı ve bu doktkr videosunu çekti. Bilmeden konuşma
Cevap sahibi+1 yıltamam işte dğnya saglık örgütü? tam dizi tatmin edecek şeyleri onlar söyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlık zarı denen şey hymen ve zar olarak bazı kızlarda bulunuyor. Yok derken? Kendi gözümle görmesem bile inanamam 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılDünya sağlık örgütünün açıklamasını oku istersen.
Cevap sahibi+1 yılAçıp bakınca zarın çeşitini bile anlıyorum, who palavracı bir kurum. İşlerine geldiği gibi açıklama yapıyorlar. Zar olmayan ile olan çok farklı, kendinden yola çıkabilirsin.
Soran+1 yılZar çeşiti dediğin, vajina girişinin şekli. Ve dsö nun palavracı olduğu sana göre: ). İlişkiye girdiğinde zaten vajina genişler. Düzenli olarak burnuna parmağı sok deliği büyür. Kanayan yer zar değil vajinadır. Kanama da kadının kendisini kastığı için oluyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılİşte sana göre giriş, genel adı zar. Çünkü ilişki ya da başka sebeplerden dolayı hasar alıp yırtılması, bozulması kısacası deforme olması. Ancak girişin deforme olması olayı mantıklı mı sence? Kaldı ki kaynak gibi sulanıp kanayanlae bile oluyor. Niye? Çünkü gelen penis zara göre güçlü ve kalın. Kasma olayı sıkması değil sulanamasıdır. Bu yüzden gelen penis başı zarı sürükler ve yırtılmasına sebep olur. Olay bu yani.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlık zarı var.
Ve evet saçmalamış annen biraz çünkü adam ona nafakayı Kızlık zarını aldığı için değil çocuğu için ödeyecek010 Yorumla
Soran+1 yılBanu çirftçinin videsunu izlemeni tavsiye ederim.
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılİzlemeye gerek yok izlemeyeceğim teşekkürler
Soran+1 yılKendi cahilliğinle kalmayı tercih ediyorsan bir şey diyemem 👍🏻👍🏻
Cevap sahibi+1 yılHahha bir videoya inanıp annemi tersleyecek kadar cahil değilim çok şükür
Soran+1 yılKadın ünlü bir doğum uzmanı sadece bir videoya inanarak değil. Dünya sağlık örgütünün onayladı. Araştırmayacak kadar cahilsen bir şey diyemem.
Soran+1 yılAl güzel kardeşim:
Bakire olup olmamanın zar kontrolü ile anlaşılmasının mümkün olmadığını ifade eden Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Birleşmiş Milletler Kadın tarafından insan hakları ihlali olarak tanımlanan bekaret testini yasakladığını açıkladı. Hem bu kontrolün kişinin daha önce cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığını ortaya çıkaramayacağı, hem de insan ve kadın hakları konusunda bir şiddet unsuru olduğu konusunda birleştiklerini söyleyen örgüt, bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmasının da hasta mahremiyetine aykırı olduğu kararını verdi.
Bilgi iyidir. 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılAraştırıp boş vakit harcayacak kadar senin gibi boş değilim başka işlerim var. Ve kendin cahilsen herkesi kendin gibi sanma. Anca hakaret etmeyi bilirsin gereksiz insan
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler yazdığın hersek şikayet ettim umarım hesabın kapanır ve inan senden daha bilgiliyim gelip yok kizlik zarı yok şudur budur araştırıyorum onun yerine ders çalışıyorum.
Ve artık adını yazma tamam mı canım anladık senin ne olduğunu.
Yazmaya devam edersen cahil ve boş biri olduğunu kabul edeceğim
Cevap sahibi+1 yılEvet cahilsin teşekkürler ve cahil ve boş insandan gelecek tavsiyesi kale bile almam
Zar olmasa da toplumun gözünde dul durumuna düşüyor ya annenin kastettiği odur.
04 Yorumla
Soran+1 yılO değil.
Soran+1 yılBenim arkadaşımın ablası 2. Defa evlenirken de düğün yapıldı. Hiç evlenmemiş ile boşanmış insanın arasında fark yok. Tek sorun çocuğunun olması, onu da evleneceği adam kabul ederse yeni aile kurabilir. Düğün yapmaması için neden yok.
+1 yılBu yoksun düşünce şekli çok çok saçma. Nafaka almasında sakınca yok ama bu bağnaz kafalara inanamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende inanamıyorum. Ben evlenip geri gelsem acaba eski kocama * sen onun kızlığını bozdun boşanamazsın* der mi. Kadını mal olarak görüyor. Kendisini de o kalıba sokuyor ve buna izin veriyor. Haberi yok
- +1 yıl
Bu kafayla kesin der. Her şeyi bacak arasından ibaret sanıyor belli ki.
+1 yılhaksız mı sence
04 Yorumla
Soran+1 yılHaksız tabi. Kadını mal olarak görmekten başka bir şey değil bu
- +1 yıl
özeline özell demesini mall lıkk
Soran+1 yılAnalamadım?
- +1 yıl
kızlığını önemsiyor yaaa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi