İster alsın ister almasın eğer benim vajinama oral yapıyorsa benim onun kafasından saçlarından güzelce böyle tam olarak kavradıktan sonra tamamen onu böyle kendime bastırmama katlanmak zorunda hoşuna gider diye düşünüyorum benim zevkten dört köşe olduğumu görmek onun saçlarını tutmama kafasını tutup vajinama doğru bastırmamı umursamaz diye düşünüyorum belki de bundan zevk alır
Saçlarına genel olarak dokunulmasından çok rahatsız olan bir partnerim vardı, birlikte aştık o problemi. Artık hoşuna gidiyor. Genel olarak erkeklerin hoşuna gider.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence Almıyorsa problem var demektir.. Temas sekste herşeydir. Parmak uçlarını, parmak aralarını saçlarımda, saç diplerimde hissetmeliyim.. Kadın o an benim ona verdiğim zevki parmaklarında verdiği tepkilerle de anlatır aslında.. Saçlarımda ne kadar güzel hissedersem bende daha istekli, dudaklarım ve dilim daha arzulu ateşli ve tutkulu yaparım oral seksi..
Ben partnerimin saçımı okşamasından da elleriyle beni vajinasına bastırmasından da keyif alırım. Ama ayaklarıyla bastırırsa daha da güzel oluyor soluksuzca yalayıp emmenin zevkini yaşamayan bilmez.
Saçlarımdan tutup;biraz daha derine ulaşayım diye bastırması, istediğinde klitoriste çekmesi ve iç dudakları yavaşça gezdirtmesi. Anüse itmesi. Uuuuw titredim biran.