Erkekler beni niye hiç yaniltmiyor?

Buradan kiminle konuşursam konuşayım mutlaka bir cinsellik meraklısı çıkıyor arkadaş. Tuhaf tuhaf söylemler neymiş sanaldan cinsel konuşma fotoğraf atma felan cinsellikten sayılmazmis. Ulan daha iki gün oldu yaptığı terbiyesizliği bak ya. Bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum insan illa birtakım sıkıntılar yaşadı diye birşwylere açık mı manasına geliyor bu. Neden dertlerini sıkıntılarını anlatmış bir insanın acılarına saygı duyulmuyor da zorla bir şeyler dikte ediliyor. Yaziklar olsun gerçekten. Kiminle arksca konuşmaya çaliştiysam olmadı hepsi şerefsiz çıktı. Abuk subuk söylemler neymiş benimle mesela cinsel birşeyler yaşasa zorla benim kıçımı başımı görse karaktersiz olmuyormuş bu onun kişiliğini belirlemezmiş. Bir yürüsün gitsin ya böyle kafadaki insanlar. Sinirlerim bozuldu gerçekten. Çok terbiyesiz erkekler var hem de çok küçük büyük fark etmiyor 21 yaşındaki de aynı davranıyor 35 yaşındaki de.
Bir kadın illa cinsellik konuşmak zorunda mı seninle kardeşim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar terbiyesiz bazılarınız ya gerçekten? Bu ülkede kadınlar kadar acı çeken sıkıntı çeken başka bir cinsiyet daha var mı? Ulan benim bütün kemiklerim kırıldı çektiğim sıkıntılar yüzünden yoğun bakımda kaldim siz kqçini çektiniz de konuşuyorsunuz?
Erkekler beni niye hiç yaniltmiyor?