Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Durum şu; cinsellik insanın doğasında olan bir şey buna sözüm yok. Ama daha tanımadığın birine karşı aç bir şekilde cinsellik için tek amaç bu gibi davranmak insanlık dışı. Ülkede ne yazık ki cinselliğe aç insan dolu. Kadın bir şeyler yaşadıysa buna müsait damgası vurmak da saçmalık sürekli zorlayıp cinsellik üzerine konuşmak istemek de saçmalık. Bunu bana göre karşındaki kadın senden etkilenip konuşmak isterse düzgün bir şekilde konuşursun. Zoraki ve anormal şekilde olmaz. Ayrıca kadınlara seks objesi gibi davranmak da bana göre iğrenç zaten. İnsan gözüyle bakmak yerine cinsel obje olarak bakılması çok kötü ne yazık ki durum bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. haklısın küçüğü büyüğü fark etmiyor insanlar kendilerinden önce karşısındakilerini düşünmüyor herkes kendini düşünür oldu dert dinlemekten ziyade kendi istedikleri olsun isteyen çok fazla insan var ve de cinsellik meraklısı çok fazla da erkek madem cinsel isteğin var git kendin hallet başka insanlara bu kadar şerefsiz karaktersiz olduğunu hissettirme o kadar haklısın ki senin dediklerini desteklemekten başka bir şey yapamam da
02 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz olaya basit bakiyorum galiba benim konuşmam basit soru sormam basit hiç konuyu oraya getirmem çünkü belli bir aile terbiyesi altında büyüdüm belli bir din eğitimi aldım annemin babamın ogutlerine iyi kulak verdim o yüzden belli bir çizgi var yapmıyorum bunu yapınca vicdan azabı çekiyorum uyuyamıyorum herkes benim gibi safiyane düşünmüyor galiba
- +1 yıl
evet maalesef herkes saf düşüncede değil insanlar saf düşünenleri ya kullanma çabasında ya da iyi niyetlerini suistimal etme çabasında, basit sormak veya basit bakmak değil sadece bazende konuştuğun kişinin ne düşünebileceğini de düşünmek gerekir her şeyi değil de sözlerini davranışlarını tartmak lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef erkeklerimiz tek bakış açısına sahip.. yani biri cinsellik konuşuyor ya da yapıyorsa.. tüm kadınlarda yapıyordur yapar mantığına sahip..
erkek egemen bir toplumda kuralları şartları erkekler belirliyor haliyle kadınlara da ayrımcı ve önyargılı yaklaşılıyor..
zorlamaktan ne zevk alıyorlar ya da zorla bir şeyler yaşamaya çalışmanın keyini nedir bende bilemiyorum02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beyefendi bir tek siz anlayışla yaklaştıniz hoşgörülü konuştunuz benim birçok rahatsızlığım var kimse bilmiyor 21 yaşından beri engelliyim
- +1 yıl
öncelikle geçmiş olsun.. hoşgörü hepmiz için lazım bir gerçek.. sanal ortamım kalitesi ortada.. gerçekten bende bazen çok garip karşılıyorum erkeklerin tavır ve yakşımlarını.. ki ben tüm marjinalliği yaşamış biri olarak söylüyorum.. hepsinin bir yeri kalitesi var.. sırnırı ve dozu beceremiyoruz
+1 yılSizinle iletişime geçen erkekle diyalog kurmadan önce profilini okuyun.
Sorduğu sorular, özellikle sorulan sorulara görüşleri, uslubu, düşünce tarzı çok net ortaya çıkar.
Soruları, görüşleri, görüşlere yorumlarını okuyup değerlendirme yapar ona göre karar verirsiniz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sanaldan konuşma sende o zaman helede bu sitede zaten amaçları belli yüzde 90 ını öyle erkekler uçkuruna sahip çıkamayan zavallı yaratıklar çok az bir kısmı efendi onada denk gelmek lazım en azından sanaldan direk niyetini anlıyorsun gerçekte oynayıp o şekilde istediklerini elde etmeye çalışıyorlar
00 Yorumla
+1 yılAcaba gercektede bütun insanlar herkese kotu niyetle kötu kalple mi bakıyor. kadinlar daha da beter ne sorular var neler neler paylasimlar profil resimleri millet tozutmuş iyice en iyisi herkesi engellemek
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bazı kadınların sorularına da dek geliyorum o kadar kötü ki. Ama dikkatimi çeken sanalda mi böyleler yoksa gerçekte de çoğu erkek böyle mi zaten bilmiyorum hemen cinselliğe getiriyorlar normal konuşmayı.
- +1 yıl
Millet tozuttu kadın erkek aynı ama benim gordugumde kadinlar daha da tozutmuş cevreden gordüğum kadarıyla. erkeklerden daha fenalar yani ama tabi herkesin yasadigi gördüğu ortam farkli sende haklısın
+1 yılarkadaş olmak istiyorsan kadınlarla konuş sende. tanımadığı bir kadınla hiç bir erkek arkadaş olmak için konuşmaz. bir erkek özelden mesaj atmışsa ilişki yaşamak istiyordur. bunu bilmiyorsan bu yaşta başkalarını suçlama boşuna...
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilmiyorum abi bence bu benim ayıbım değil Türk toplumunun bir ayıbı kız çocuklarının başına tokmağı vur oturttur erkekler serbest ilişki konusunda her şey konusunda rahatlar beni ayiplayacağina kendi cinsini ayipla.
- +1 yıl
erkeği de bir kadın yetiştiriyor ona bakarsan. cinsiyet kavgası değil bu. bi taraf bir şey istiyor sen istemeyebilirsin. isteyeni yargılayamazsın. uzak durabilirsin. kimse sana zorla bir şey yapmıyor. sen konuşmak istiyorsun adam da konuşmak istediğini konuşuyor.
Soran+1 yılErkeği bir kadın yetiştiriyormus o kadın peki ne kadar müdahil olabiliyor o erkeğe hayat boyunca alacağını öğreneceğini arkadaş çevresinden alıyor öğreniyor zaten anneye lüzum kalıyor mu?
- +1 yıl
nerde yaşıyorsun sen dağ başında mı? öfkeden saçmalıyorsun. kendi kabahatini başkalarına yıkma. konuyu egemen erkekliğine taşıma. sorun senin erkekleri tanımadan yüz vermen. başka suçlu arama.
Soran+1 yılTanıma imkanı fırsatı bulabildim mi acaba bay bilmiş her şeyi bildiğini sanan ukala beyefendi. Suclu ben felan değilim suçlu sizsiniz senin cinsin tamam mı?
- +1 yıl
akıllı olsan bu duruma düşmezdin. hem erkeklere yazıp hem de erkeklerden şikayet ediyorsun. madem erkek cinsi o kadar aşağılık yazmasaydın. ama kafan basmıyor işte
şerefli erkek niye bekliyosun ki? seni usul usul dinliyosa bi erkek zaten uzun vadede amacı bellidir. boşa mı dinliyo eninde sonunda yavşamak için katlanıyo hepsine hayrına sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru söylüyorsun hata bende ama bu konuda pek tecrübem yok gerek okuduğum okullar gerek çevremde erkekleri tanıma imkanı bulamadim bunlar hep acemilikten
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılHaz etmiyorsan bu diyardan gitmelisin. Kadınlarda senin bahsettiğin erkekler gibi.
Hiç bir farkınız yok sizinde.12 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim ama beyefendi o şekilde olamam yani ben garip yalnız bir insanim kötü alışkanlıklarım yok benim sigaradan alkolden bahsetmiyorum
- +1 yıl
Neyden bahsettini anladım.. Bende bayanlarda aynı şekilde dedim...
Sen öyle olmaya bilirsin... Nasıl sen genel bir tabirle erkekler beni yanıltmadı diyorsann.. Kadınlarda bizleri yanıltmıyor.
+1 yıl1. Konuyu oraya götürmesin izin veerme
2. Erkek nickiyle gir018 Yorumla
Soran+1 yılBirden geliyor nasıl geliyor anlayamıyorum bir anda yapiyorlar hep de ben geçmişimi anlattıktan sonra kendilerinde o hakkı buluyorlar sanki ben müsaitmişim gibi böyle şeylere davranıyorlar çok sıkıldım.
- +1 yıl
Ne sevişmesi
Soran+1 yılSevişme değil de yani cinselliğe cinsel muhabbete müsaitmişim gibi davraniliyor ben geçmişimde yaşadığım üzücü olayları anlattıktan sonra oluyor genellikle
- +1 yıl
Şakayapıyoruz yaw🤭😆😆😆
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Sen baştan söyle bana yürüyeceksin hiç başlamıyalım sohbete de, hatta, bence kızlarla sohbet etsene
Soran+1 yılBen kimseye yürümem merak etmeyin öyle biri değilim
- +1 yıl
HYır yanlış anlıyorsun😆😆😆seninle sohbet edene bunu söyle diyorum😆😆😆
Soran+1 yılAynen demem lazim
- +1 yıl
😆😆Komik kızsın
Soran+1 yılİşiniz var mı beyefendi
Soran+1 yılYoksa biraz konuşmak istiyorum da sizin için de bir mahsuru yoksa
- +1 yıl
Biriyle sohbet ediyorum şu an kusura bakma
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Yarın konuşuruzistersen
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Kabul ettim
+1 yılBurası p*rno sitesi olmuş haberimiz yok benim mesaj kutumda da aynı rezillik var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher iki cinsde olduğu gibi düzgünce konuşacak biri bulmak zor
sana gel konuşalım desem güvenmezsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle değilim ha bunu seninle konuşmak icin demiyorum sadece karakter meselesi Ya
00 Yorumla
+1 yılSoyle ki durtuler hacim normal yane. Ama herkesi tek sepete eklememek lazim
00 Yorumla
+1 yılBaştan niyetini belli et belki faydası olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Bu site böyle
00 Yorumla
+1 yılSanal hep öyle
00 YorumlaSen sap olarak takıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBsey olmas
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği