" Aşırı sıcak / Aşırı soğuk " havalarda sevişmenin sizi rahatsız edecek bir yönü var mıdır? 

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşırı sıcak olması, soğuk olmasından daha kötü.. Performansı bile etkileyebilir..
Hem havanın sıcak oluşu hem de harcanan eforla beraber gelen o ateş, pek iyi olmuyor..
Ama soğuk tam tersi.. Isınmak için daha fazla enerji sarf edip, birbirini ısıtan çiftler olunca sevişmek daha zevkli oluyor..
Cevap
16Cevap
Seks yapılacak ortamın aşırı sıcak olması da aşırı soğuk olması da insanı olumsuz etkiler. Sekse de zevke de odaklanamaz insan.
Geçenlerde buz gibi havada ormanda yaptım. Kıçım dondu diyebilirim; ama çok zevkliydi.
sevgilinle mi yaptın
Aşırı sıcağı tercih ederim aşırı soğuğa göre. Soğuk havada üzerimdekileri çıkartmaktan hoşlanmıyorum. :D
Asiri sicakta birlikte su gibi terlememizin ayri bi hazzi olur. Sogukta ise bir birimizn vucut isisinin hazzi baska olur. sekste her ayrintinin farkli bir hazzi vardir 😊
Outdoor çok yaptım; fakat hiç biri aşırı soğuk değildi.
Benim için ne kadar sıcak olursa olsun hiç bir sorun yok sıcak çok seviyorum her türlüsünü hemde soğuktanda hiç mi hiç hoşlanmam
Partnerim kafa dengi olsun her türlü hava şartları geçerlidir 😊
Rahatsız olmam asla soğuk yatakta sıcak bir seks güzel gider 😊👍
Sıcakta klima yoksa kardeş olursun 🙂 soğukta çok zevkli çünkü istemsiz sarılmak bile kolay
Aşırı sıcak sevmiyorum aşırı terletiyor yapış yapış oluyor , soğukta birlikte ısınmak iyi oluyor
Hiç bir şekilde rahatsız olmam net hoşuma gider aksine
olmaz ıkısının ortası olsun . performansı ters etkıler.
Sıcakta sıkıntı yokta k*çım donarken pek yapamam ya
Banyoya girer iyice yıkanır sıniz cok güzel olur sıcacık
Sıcak belkide soğuk olmaz
Soğuk havalarda soyunma sorunu yaşıyorum.😅😅
Sarmıyo yaa kıçı üşüyo 😂
Hayır yok dewamke
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?