Erkek arkadaşımla birlikte olduk. Normal arkadaşımdı o an öyle gelişti. Sevgili değiliz. Basit olduğumu düşünmüş müdür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşının düşüncesine önem veriyorsun ve bu konuda hareket ederken iki kere düşünmüyorsun.
İş işten geçtikten sonra bunun üzerine tek yorum yapılır ;
-Erkek arkadaşın böyle bir şey dolayısıyla seni basit görüyorsa ya senin onu önemsemen ile ilgili bir problem var ya da erkek arkadaşının seninle olmasıyla ilgili bir problem var.
Sonuçta bir adınız yok. E karşılıklı olarak ortak noktada buluşmadığınız şeyler de var.
Bir sürü soru işareti, detaylara gebe bir soru.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle doğal gelişti
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen onun basit olduğunu düşündün mü? O halt iki kişiyle yapılıyor malum. Arkadaşların yakınlaşması bana göre basitlik ama birbirinize hisleriniz varsa ya da başkasının hayatına zarar vermiyorsanız (ikinizden birinin sevgilisi yoksa) bişey diyemem. Erkek etkilendiyse, skor amaçlı değilde his üretmeye başladığı kadınla yaşarsa basit görmez. Basit gören erkek kendi penisini yeterli görmez, kadınları skor olarak görür orada burada anlatır. Karakterli olan erkek ise duygusal bir ilişki istemiyorsa dahi spontane gelişti diye iletişiminize yansıtmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz
Cevap sahibi+1 yılSenin istediğin ne? Arkadaşlığınıza yansıtmak mı istemiyorsun yoksa ilgi mi duyuyorsun
+1 yılNe alakası var basitlikle! O an ikiniz de istemişizsiniz ve yetişkin iki insan gibi beraber olmuşsunuz.
sen kendşn hakkında ne düşünürsen insanlar da onu düşünür. yaptığın şey verdiğin karar özgüvenli genç bir kadının kararıdır! Basitlik değildir.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu başbaşa tartışalım 🤣🤣
046 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ya
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım gizliden
Soran+1 yılÇıkma kalsın
Cevap sahibi+1 yılYa neden basit düşünsün anlık gelişen bişi olabilir neden bu kadar büyütüyoruz ki
Soran+1 yılTekrar yaşamayız olur biter pfff
Cevap sahibi+1 yılYani zaten tekrarı olursa FB ye döner
Soran+1 yılFB yapmaya ara vermiştim 2 sene önce
Cevap sahibi+1 yılYani aslında o da gerekli
Soran+1 yılSevgili yaptim en son
Ayrıldık şimdi sahalara dönebilirim
Cevap sahibi+1 yılOww o zman gizliden çıkıp sansimi denemek isterim
Soran+1 yılHangi şehir
Cevap sahibi+1 yılArtık şehirin bı önemi kalmadı ya heryer heryere yakın
Cevap sahibi+1 yılEwt
Soran+1 yılMedeni durumun ne
Cevap sahibi+1 yılÇok bekar
Soran+1 yılO ne oluyor 😂
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım gizliden anlatayım istersen 🤣
Cevap sahibi+1 yılSen nerden
Soran+1 yılHahahhahah anlatma bence
Cevap sahibi+1 yılYani konu büyük 🤣
Soran+1 yılBüyük diyenler hep bamya yemeği çıktı
Cevap sahibi+1 yılİstanbullusun demi 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılTanışıyor muyuz yoksa
Cevap sahibi+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılGizliye dönmeden yazmak ister misin
Soran+1 yılTamam şimdi geri gir 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılTanışıyor muyuz peki
Soran+1 yılBilmem belki de
Cevap sahibi+1 yılE yazsan da gorseydik kim olduğunu
Soran+1 yılAyşe Fatma Hayriye ne fark eder ki
Bende olan herkeste var
Cevap sahibi+1 yılO zman eski sevgiliden neden ayrıldın madem hepsi aynı 🤣
Soran+1 yılMalak çıktı ii mi
Cevap sahibi+1 yılYok öyle değil hepsi aynı ya 🤣
Soran+1 yılBir tanesi farklı işte ;)
Cevap sahibi+1 yılO da bende işte 🤣
Soran+1 yılYapacak bir şey var mı 😂
Cevap sahibi+1 yılVar tabi o kadar dedim yaz diye
Soran+1 yılKayboldun gittin nerden yazim 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım görelim seni
Soran+1 yılGörmek istediğine eminsin 😂
Cevap sahibi+1 yılEwt hadi bakalım
Soran+1 yılBak benden günah gitti amaaaa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGitsin hadi da
Soran+1 yılTamam 😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
117Cevap
+1 yılNasıl gelişiyor lan öyle bir anda? Türk dizilerinde mesela arabada gidiyorlar araba aniden fren yapıyor. İçindekiler sarsılıyor. Sarsıntının etkisiyle nasıl olmuşsa esas oğlanla esas kız dudak dudağa gelmiş. Kızı kuyuya atmışlar halatla çekerken kızla oğlan göz göze gelmiş sonra öpüşüyorlar falan. Nasıl bir anda oluyor o?
21 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte ortam müsait ise
+1 yılKadınların anın tadını çıkaramaması ne kadar üzücü. Hep böyle “acaba benim hakkımda ne düşündü, arkamdan şöyle mi diyordur” gibi düşünceler taşıyoruz. Oysa erkekler sadece mutlu oluyor ve yoluna devam ediyor. Biz de böyle yapmalıyız. Seviştin mi? Mutlu oldun mu? O zaman gerisini düşünme ve karşındakinin zihnini okumaya çalışma. Çünkü ne düşünürse düşünsün onun düşündüğü şey seni etkilemek zorunda değil.
24 Yorumla- +1 yıl
@benimkisogansizolsun sizin tacizle ilgili görüşünüze uzun bi yorum yapmışdım onu silebilirmisiniz rica etsem
- +1 yıl
Sildim
- +1 yıl
Teşekkür ediyorm
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Yani şimdi sen onu istedin o da seni istedi seviştiniz diye sen niye basit oluyorsun? O da insan değil mi? Ben bu durumun sadece kadınlara yüklenmesine kızıyorum. Madem iki taraf da o an zevk almış isteyerek yapmış ortada bir basitlik varsa o da basit oluyor bu durumda. Neden sadece kadın suçlu görünüyor? Ki bence ortada suçlu falan da yok zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılbende daha önce normal arkadaşım olan bir hanımefendiyle birlikte oldum ve onun hakkınd abasit düşünmedim hiçbir zaman hala da düşünmüyorum , senin hakkında da basit düşüneceğini sanmıyorum , isteyerek yaptığınız birşeyse ve gayette zevk aldıysanız bence bunda sorun yok ama sonraki süreci iyi ynetmelisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha görüştünüz mü
- +1 yıl
evet görüştük
+1 yılAynı zamanda o da basit olmaz mı? Tabiki basittiniz. Ömür boyu hatalar yapmaktansa, Bazen tek bir hata ile kalmayı bilmeli insan. Bir çizgi çek bu saaten öncesine. Vicdani muhasebesi zor bu işlerin. Başkasının bilmesi yargılaması dert değil. Kendi kendine kalınca insan çok acımasız olabiliyor. Umarım tekrarlamayacak iraden vardır.
00 YorumlaBasitsin zaten sana bundan sonra o gözle bakacak yaklaşacak hep isteyecek bir kız buldu artık sevgilin olsun olmasin bu halti yemiyeceksin zaten namusuna iffetine bedeneni sahip çıkamayan kızdan ne olur bir halt olmaz kaldır çöpe at
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım ki
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünür tabii hemen kendini ele çocuğun kollarına bırakmışsın sen sanıyordun. Şimdi burdaki insanlar teselli yorumları yapmışlar sana hiçbirine inanma sakın hele ki erkeklerden gelen yorumlara sakın inanma
05 Yorumla
Soran+1 yılAA niye
- +1 yıl
Teyze sen kaç yaşındasın? Niyesini soracak kadar olgunlaşmadın mı? Bunun cevabını sen iyi bilirsin? Fb ilişkiden de var hem zaten. Bi de basit görür mü diyorsun. Zaten Fb ilişkisi yaşacak kadar basitin. Sorman bile saçma 🤦♂️
Soran+1 yılFB olmak basitlik mi
Cinselik ihtiyaç değil mi- +1 yıl
Teyze benimle hepten kafa buluyor. Öyle yapacağına helali hoşuyla evlenirsin ihtiyacını karşılasın. Basitliğin örtmeye çalışma.
- +1 yıl
Basit kezo sensin teyze noldu zoruna mı gitti teyze. Benim ne basitliğimi gördün mü kendin bile soruda ne olduğunu belli etmişsin teyze. Sen git ibadetlerin uğraş teyze daha fazla günahlara girme teyzecim. Hadi sana eyvallah.
+1 yılBasitlikse o da basit
100 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBasit diye bir şey yok kendine böyle bir yakıştırma yapma basit nasıl olunur dersen ilk buluşmada seks olursa o zaman erkekler basit ve kolay kız der sanırım ilk buluşmada seks olmamıştır bu önemli bak o zaman hapı yutarsın kısaca basit değilsin sonuçta o erkek arkadaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şunu anlamıyorum. Karşılıklı hazlaşıyorsunuz. Basit olmasan nolacak mesela evlenecek mi senle veya sen onla evlenecek miydin? Madem öyle kimseyle yatma.
42 Yorumla- +1 yıl
Tebriks Lkis emojisi
Soran+1 yılHayr evlenme yok
+1 yılKimin ne düşündüğünü neden kafana takıyorsun ki.. sonuçta bu senin hayatın önemli olan senin nasıl hissettiğin
ayrıca ne yaparsak yapalım erkeklerin çoğu için basit oluyoruz. d çokta şey yapma20 Yorumla
+1 yılbana dusmez dogru ya da yanlis yaptiginizi soylemek ama senin hakkinda ne dusunurse aynisi onun kendi icin de gecerlidir. sonucta her ne yasandiysa tek tarafli yasanmadi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılhanımefendi neden düşünsün ki? bu olay karşılıklı yaşanılan bir şey... bir birliktelik paylaşıyorsunuz sonuçta... eğer mutlu ve doğru gelmiyor ise devam etmezsiniz, eğer ikinizi de mutlu ediyor ise bence mutlaka devam edin... sevgili olun :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılNe düşündüğünün ne önemi var? Tek başına sevişmedin dimi basit olduğunu düşünüyorsa o da basit demektir
31 Yorumla- +1 yıl
Vayy ve ozguvedir adi
+1 yılSevgili değilsiniz madem nasıl aranızda çekim oldu, çekim olduysa duysusallıkta var demektir.. Arkadaşla yatan ensest bile düşünür... Saçmalığın daniskası...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşınızın olgunluğuna bağlı.
Ben dert etmedim geçmişte. Ne zorladım. Ne bir söz söyledim. O an öyle gelişmiştir. Unutmak gerekiyorsa da unuttum...00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik serbest bir olgudur. İsteyen istediği ile yaşar. Başkasının ne düşündüğü umurunuzda olmasın. Düşünüyor ise gitsin kendi popon gülsün o erkek arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılErkekten kadına arkadaş olmaaaaaaazzzzzz bunu her zaman her yerde söylerim ama hep tepki alıp geri kafalı olarak adlandırılırm ama bir atasözü var doğru söyleyeni 9koyden kovarlar
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo olur niye olmasın? Benim 3 erkek arkadaşım vardı. Üstelik doğum günümü bile kutlayacak kadar samimiydik. Hiç böyle olmadı. Nasıl böyle bir anda olaylar gelişiyor ben anlamıyorum. Sokakta yürüyorsun mesela ayağı bir yere takılmış çat üstüne düşmüş sonra bir bakmışsın adamın şeyi karının içinde falan böyle mi acaba? 😂😂😂😂
- +1 yıl
@CevapVerin518 ucude üstünden geçer bir şekilde bir yolunu bulup merak etme 😁😁😁
- +1 yıl
Yoo geçmediler. Bu çok iğrenç bir yorum. Hayat senin fantezilerin gibi değil. 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe düşündüyse düşündü neden önemsiyorsun? Sen sevgilin değilken beraber olduysan, o da seninle sevgiliyi değilken beraber oldu. Ayrıca seks dünyanın en normal şeyi niye basit olasın? Hem belki bu beraberlikle ileride sevgili olmanıza sebep olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Sekse kimse anormallik demiyor ki?
Soran+1 yılSevgili olmayı düşünmüyorum
+1 yılKendide basittir o zaman😄 canım erkekler ya kafaya bak kendi zor kiz basit aynen kanka
30 Yorumla
+1 yılSiz basit olduğunuzu düşündüğünüz için erkekler de sizi basit görüyor.
30 YorumlaBundan sonra bu konuda seni sık sık rahatsız edecektir hele ki en yakın arkadaşım diye olaya devam edersen eminim onun çok daha işine gelecektir
10 Yorumla
+1 yılkarakterine göre değişir. Genelde "şu aslı var ya geçen onu bi s... tim" falan diye arkadaş ortamında anlatılır o yüzden dikkat et
10 Yorumla
+1 yıliki tarafında yaptığı bişey ve basitlik de değil bir daha olmayacak diyebilirsin
20 YorumlaSana bunu düşündüren ne ki? Olmuş bitmiş artık yani..
20 YorumlaBence çok özel olduğunu düşünüyor, mis la seviş kalk köfte yemeye git, okey oyna muhabbetin belini kir. Hepsi bir arada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBasitlik seni be. cer. digini etrafina soylerse onundur. Kalibinin adami degildir.
Umarim agzi sikidir. Seni ifsa etmez.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBasit oldugunu dusunuyorsa kendiside oyledir. Cinsellik sadece kadinin verip erkegin aldigi bir şey mi snce
00 Yorumla
+1 yılne zaman bir şeyi kendiniz için yapmayı bir başkasının isteği ve düşüncesi üzerine yapmamayı öğrenirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olmuşunuz zaten kimin ne düşündüğünün ne önemi var ki? Cinsel ihtiyaçınız olduğunda yine olabileceğin biri var artık hayatında.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Basitlik olarak düşünüyorsa emin ol bu tek taraflı bir basitlik olmayacaktır. Ayrıca toplum olarak en büyük sorunumuz acaba o ne düşünmüştür bu ne düşünmüştür elalem ne der. Bunlardan kurtulsak aslında mutlu olacağız da.
00 Yorumla
+1 yılİstediğini yaptığın için seni yargılamak kimsenin haddi değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirdeki tüm üniversite öğrencileri böyle zaten.
Kimin eli kimin cebinde belli değil. Üniversiteye temiz gidip de temiz dönen yok denecek kadar azdır.10 Yorumla
+1 yılAh sen yaşadıklarımı bi bilsen 😄
92 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşadın
- +1 yıl
Buradan detay vermemi mi bekliyorsun 🙄
Yoo. Seni düşünmeye zaman ayırmıyodur bence, rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle öyle düşünmüştür. Ama öylede olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun düşüncesi hiç önemli degil. Sen kendi yaptigindan rahatsiz oldun mu?
Önce kendinizi dusunecek karakteriniz yok mu ne tuhafsiniz01 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olmadım aslında
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı alışveriş yapmışsınız. Basit olduğunu düşünürse kendisi de basit olmuş olur.
00 Yorumla niye kendinizi böyle kalıplara sokuyorsunuz sen onun basit olduğunu düşün
00 YorumlaBen Almanya’da yaşıyorum orada normal karşılanan bi durum bu tamamen kişiliğe bağlıdır
00 YorumlaÖzgüvenli biri öyle düşünmez bence olacagını bilir ve tadını çıkartır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar ne der diye düşünmeyi saldığınız an yaşadığınızı farkedeceksiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Lan zaten düşünmüyor ki düşünse bu olmazdı. 😂😂😂
+1 yılİsteyerek beğenerek tat alarak yaptınsa çokta sorgulama zaten olmuş
00 Yorumla
+1 yılVe bu neden ile erkek arkadas olan kadinlardan uzak durucaksiniz beyler.
00 Yorumla
+1 yılSen basit oluyorsan o zaman o da basit görmektir kendisini
00 YorumlaNeden basit olduğunu düşünsün ki gayet normal bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eveeet. Basit ve kaşar demistir sana. Bir de zrtük, motor, çırpındı filan da demiş olabilir
😄💃00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemeyiz adamın zihniyetine bağlı düşünmemişte olabilir. Bazı erkekler onlarla sevişen her kızı kendilerine aşık zannediyor. Öyle zannettiyse zaten düşünmemiştir. Diğer türlü de düşünmemiş olabilir.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten hep o an bi an gelisir turk dizisi gibi hic sasirtmaz, bir kere de yavas gelissin vallahi disimi kiracam...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kocamı erkek arkadaşımla aldattımıştım pişman olup her yerden engelledim
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl0rvsbv Olmanın adı basitlik olmuş vay anasını sayın seyirciler 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani , biriyle birlikte olmak bu kadar basit mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo da sevgilisi olmayan bir kızla birlikte olmuş neden sadece kadınlar için böyle söyleniyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasit olduğunu zannetmemiştir çünkü öylesin zaten aşko
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGünün sorusuna bak 🤮 bu site iyice seviyesini düşürdü rezillik
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılSeninle alakası yok. Siteye söylüyorum
Karşı taraftan hiç bir zaman emin olamazsın. Önemli olan senın ne hissettiğin içinden geldiği gibi yaşa..
Hayat kısa kuşlar uçuyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy bunu bende yaptım ve engelledım hep istıyolar kız baş edemıyom bacım😂😂😂😂
46 Yorumla- +1 yıl
Seninki kimdi
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaştı işte aynı
- +1 yıl
Zevkine mi
Cevap sahibi+1 yılAyy evett bşu dıcem ben bunu engelledım ama istemıyorum artık yanı unutur mu peşimden düşermı sence
- +1 yıl
Okuldan sürekli gördüğün biri ise zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki basitsiniz ya ikinizde
Adam işini yapıp geçmiş00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamdaki havaya bak bi s. ktım bi snktim diye anlatır herkese
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe düşünecekti başka bu kadar kolay olmamalıydı inş pişman olmazsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama sevgili değiliz. Basit olduğumu düşünmüş müdür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler