- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİki insanın tanışmasıyla buluşması arasında bir süreç vardır. Tanışırsın, bir süre sosyal medyadan iletişim kurarsın. Arada bir etkileşim oluşmuşsa önce sesli sonra görüntülü iletişim aşamasına geçilir. Bu arada insanlar birbiriyle tanışmaktan öte birbirine alışır, kaynaşır. Buluşma kararı verilmişse zaten karşılıklı bir güven oluşmuş demektir. Bu durumda da ilk buluşmada bile cinsellik yaşansa bir anormallik söz konusu değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bizim halkin matematigi kotu olmasina karsin rakamlara bukadar bagli herseyi rakamlara endekslemesi cok garip kacinci bulusmada elle tutusulur kacinci bulusmada sarilinir kacinci bulusma da opusulur kacinci bulusmada cinsellik yasanir kac kez yasanmali ayda kackeresi normal kac saat olmali yok arada su kadar yas olursa olmaz ya matematik sevmiyen bilmiyen bir milletin bu rakam sevdasi cok garip sorunuzun cevabi rakamlarda degil hislerde arzularda sevgide askta buda kisiden kisiye degisir kimisi 2de yasar kimisi bir ay sonra ikisinin arasindada bir fark yoktur onemli olan partnerinle bir birinizi arzuladiginiz hissettiginiz andir
12 Yorumla- +1 yıl
Eig icin tesekkurederim
Soran+1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun normali yok yani mesela örnek veriyorum tamam mı bazen mesela üç ay geçer ya da dört ay geçer daha sonra güzel bir cinsel hayata başlarsın önemli olan cinselliğin ne zaman olduğu değil güven duygusunu ne zaman araya katıldığı mesela bazı ilişkiler var yıllarca sürüyor ama hala cinsel herhangi bir şey olmamış çünkü güven yok aradaki bazı Taşlar hala oturmamış
00 Yorumla
+1 yılBunun sayısı olmaz. Sayıyı da sormak çok saçma. Yeri gelir ilk buluşmada yaşarsınız, yeri gelir defalarca buluşuruz o kıvılcımı yaratamazsınız. Bu tarz ergen sorularını çok mu arıyorsunuz merak ediyorum!!!
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya bunun normali anormali olmazki
Canın ne zaman isterse
Ne zaman o etkileşim yaşanırsa
O zaman yaşarsın5. Buluşma olsun diye bı kural olabilirmi Hoşuna gittimi yaşamak istiyormusun oda istiyormu ilk buluşmada yaparsın Hoşuna gitmedimi istemiyormusun evlenene kadar elinden tutturmazsin ya da kovalar gönderirsin Herkesin Kendi hayatı02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenice yaşamak daha normal
Özel değer verdiğin biriyle olmalı yani eşinle
Herşeyin bir zamanı var bende zaman zaman kuduruyorum ama nasibimi bekliyorum
Sırf canım istiyor diye önüme gelenle o şeyi yaşayamam inşallah çoğu gitmiş azı kalmıştır 😂
Nasibim neredesin gel artık 😂😂47 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım neden
- +1 yıl
Hala böyle kızlar var mı ya
Cevap sahibi+1 yılVar neden olmasın
- +1 yıl
bakire kız yoktur maalesef
Cevap sahibi+1 yılBen bakireyim demek ki varmış
- +1 yıl
Yazar mısın bana, seni merak ettim de
Bence canın ne zaman isterse, arzular ne zaman zirveye tırmanırsa o zaman normal.
Ama bu konuda bazı kadınlarla sorun yaşıyorum. İlk buluşmada sevişmek istiyorlar. Ben de hayır demiyorum. Sonra da hafif kadın mı oldum ben diye kompleks yapıp benimle bir daha buluşmuyorlar :D
---
Sekste merhamet olmaz. Canın çıkana kadar inleyeceksin.00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada da normal, son buluşmada da normal. Kişiler arasındaki samimiyete, enerjiye, diyaloğa bağlı.
40 Yorumla
+1 yılBu insandan insana ya da durumdan duruma değişir şu buluşma demek saçma olur olay oraya evrildiğinde en uygun zamandır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıliyice emin olmak gerekir bence ilişkiden. sayı vermek yersiz olur kanımca
haaa duramıyorum ille de emin olamıcam dersen 3-4 buluşma olsun en azından.10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak için insanlarin buluşma saymalari ve gözetmeleri bana göre çok yanlış lakin çiftler bir birlerini ne zaman ne kadar çok karşı koyulamaz bir şekilde isterler ise ona göre yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört, sevgilik, tanışma, nişanlılık.. evlenene kadar cinsellik yaşamak normal değil.
62 Yorumla
Soran+1 yıl@Musti3335 niye
+1 yılbu tamamen çiftler arasındaki enerjiye bağlı ben ilk buluşmada da birlikte olduğum oldu 5. buluşmada da
03 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 erken mi
- +1 yıl
dediğim gibi bu güvenmek ve hissetmekle alakalı ben oğunlukla ilk buluşmada yad aikinci buluşmada birlikte olmaya başladım ama gücen veriyordum
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Güven ortamı oluşması yeterlidir bu da iletişim durumuna göre değişir; bu da insandan insana değişir velhasıl değişir ya bu mevzu
03 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 erken mi
Soran+1 yılAynen
Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Bu tamamen buluşma öncesi birbirini ne kadar tanıdıklarıyla orantılı. Tanıma süreci uzunsa bir o kadar da birbirlerini arzulama durumları artıyor. Böyle olunca ilk buluşma bile seksle bitebilir
010 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 ?
Soran+1 yılSevgili değiliz
Soran+1 yılYapmadık
Soran+1 yılBiraz
Soran+1 yılVar
+1 yılbu kişilere bağlı ilk buluşmada da olabilir aylar yıllar sonrada veya hiçde olmayabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikah olduktan sonra aynı çatı altında ki ilk buluşma da
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t var var hâlâ var merak etmeyin
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t hayırlısını nasip etsin Rabbim
+1 yılBen tek gecelik ilişkileri sevdiğim için ilk gece normal benim için.
23 Yorumla- +1 yıl
Kaç deneyimin oldu şimdiye kadar
- +1 yıl
@BeyazlarÖrtüsü Sana ne?
- +1 yıl
Bu türk kızları neden hep ters anlamıyorum 😌
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Tamamen senin düşünce yapına bağlı. İlk buluşmada da oluyor sonraki buluşmada da. Benim oldu böyle ilk buluşmadan yaptığım bir kaç defa
00 YorumlaEğer cinsellik yaşamakta sıkıntınız yoksa erken olması iyi olur en azından niyetini ve bağlılığını test edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBu soruya karşı cevabım bunu kendini adınıza soruyorsanız zaten bulaşma hesabi yapma bence gerek yok zaten böyle bir sorunun cevabı bu olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kacıncı olmaz güven ortamı oluştuğunda yaşanır yaşanmalı. sayı yoktur. şayet sen illa yaşayacağım demiyor isen.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada da olabilir defalarca görüştüğümde de hiç olmayabilir... karsilikli istek güven varsa herzaman olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada da normal olabilir o an ki tutkuya bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada nerede buluştuğuna bağlı
- +1 yıl
Yani biraz da o an ki çekim gücüne bağlı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye ve karakterine göre değişir. Kimisi için evlenmeden olmaz kimisi için tanımadan bile olur
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılTamamen uyuma bağlı. İlk buluşmada bile mümkün olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılÇiftlere kalmış neyin normal ya da anormal olduğu. Biz ne desek yalan olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sayısı olmaz iki tarafta isterse olur ama sen yapma
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara alacaksan ilk bulusmada olur anlasmana bagli ben ilkinde buluştum binlıra aldım
41 Yorumla- +1 yıl
senin meslegin demekki , d
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaçıncı diye bir şey yok.. ilk buluşmada bile olabilir...
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamanın buluşma sayısıyla bir ilgisi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir sayısı yok, iki taraf istediği zaman olur.
00 Yorumla Tamaman aradaki bağ ve etkiye bağlı… bazen ilk bazen hiç
00 Yorumla
+1 yılBunun belli bir süresi yok ki, doğru an ne zaman gelirse.
00 Yorumla
+1 yılGenelde ilk üç buluşmada çoğu zaman ilkinde yaşarım çocuk oyunlarını sevmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu güvene ve kişilerin yapısına yaşamına ilişkinin çiddiyetine bağlı bence en az 6 ay
00 Yorumla Ne buluşması 😳 yıllardır tanıman lazım bence. Şahsen ben öyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılilk görür görmez soyunmaya başlayıp ilişki bittikten sonra tanışmak makbuldur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 3. cü bulusma
@gülbenx e göre ilk buluşma ama01 YorumlaÖncelikle evlenmeden cinsellik yaşamak normal değil. Artık karar sizin.
00 Yorumla
+1 yılŞayet daha önce cinsellik yaşamış isen ilk buluşmada ver gitsin.
00 YorumlaKaçıcıda olduğu mu önemli. Yoksa iki tarafın anlaşıp ve isteyerek yapması mı
00 Yorumla
+1 yılCinselliğe aciksan ve amaç cinselikse zaten kaçınca olduğun önemi yok her an zevk almaya bak derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk olur, 2. Olur bu tamamen elektirikle ilgili. Kasmanin anlami yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKac yaşındasın kac aydır görüşme var samimiyet derece nedir bunlara göre değişir ablam ikinci yılda seviştiğini biliyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılYaş araşığım doğru
1 senedir tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal ikinci üçüncü görüşmede yapmaya başlayın
Soran+1 yılY
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılBeni basit kabul eder mi
Cevap sahibi+1 yılHayır canım ne alaka sevgilisiniz sonuçta istersen özele gel
Soran+1 yılSevgili değiliz
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım
Soran+1 yılGerek yok
+1 yılBöyle bir şeyin sınırlaması yok. Her şey için böyle, bazen biriyle 6 yıl geçirirsin hiç tanımayazsın, biriyle 6 gün geçirirsin hayatın boyunca tanıyormuş gibi hissedersin
00 Yorumla
+1 yılValla ben ilk buluşmada tanışma faslı yemek yediririm.2 buluşmada hemen yatağa atıyorum affetmiyorum pek. ondan sonra istiyorsa yine seks devam ediyoruz ama bir çoğu beni bırakamadılar uzun sürüyor ilşkilerim nedense.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsayı vermek doğru mu bilemem ama baya zaman geçmesi lazım bence.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Tamamen akışına bırakmak en iyisi. Uygun zaman kendiliğinden ortaya çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılŞu evlilik öncesi birlikteliği normallestirmeyin yaa herşeyin yeri ve zmni var yaşayan yine yaşar ama böyle alenen belrtmeye gerek var mı?
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılöylesine saçma ve mantıksız bir soruki cidden yaş 30 mu. bunun kaçıncısı diye bir şey. seni sevmeyen adamla 50. buluşmada yatsan ne olcak sanki
00 Yorumla Yavrum yaşın olgun yaş ne istediğini bilirsin ister ilk buluşma ister30 buluşma o senin çekim guzucn güvenin lobidon kişiliğine alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu buluşma sayısıyla ilişkilendirmek yanlış. O kişinin doğru kişi olup olmadığına bakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılTamamen çekim gücüne bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ve partnerinin canı ne zaman isterse... bu ilk buluşma da olur 1 yıl sonra da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada yasamıstım burdan birisyle 2018de sonra 3 yıl kadar takıldık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Tarsfların elektiriğine göre değişir ama hemen olması dogru değil
10 Yorumlacinsellik gelmez aklıma o an ve gelecek mutluluk tebessüm sadece sade gülüşünü izlerim uzun zaman
00 YorumlaHerkese göre değişir sana gör ilk buluşmada bana göre 50
00 Yorumla
+1 yılEvlenince yaşamak normal
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşmada kocamı aldatmıştım
83 Yorumla- +1 yıl
anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum daha açık ifade eder misiniz?
- +1 yıl
Hâlâ ilk buluşmada aldatıyorsan mutlaka görüşelim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltanışma şekli önemli netten tanışmışlarsa ilk buluşmada bile oluyor
017 Yorumla
Soran+1 yılNormal arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılflört ihtimalin yoksa takılma. teklif ya da ima ondan mı geldi
Soran+1 yılHayır ben teklif edeceğimö
Cevap sahibi+1 yıliki taraf da bekar ve sevgilisi yoksa gayet normal takılma.
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılerkeğe güven ister; yani sonrasında bu peşimi bırakmaz bağlanır hissi verirsen çekinir yoksa kabul eder diye tahmin ediyorum
Soran+1 yılPeki o bana bağlanır mı
Cevap sahibi+1 yılo da onun geçmiş deneyimine bağlı pek deneyimi yoksa o hazzı sende bulduğu için belki bağlanabilir. sen daha iyi tanırsın. iş arkadaşın mı? detay soracaksan sorabilirsin
Soran+1 yılYok iş arkadaşı değil
Cevap sahibi+1 yıliş arkadaşı olursa da çekinebilir diye dedim.. ben iş çevresi olursa cekiniyorum
Soran+1 yılYok iş değil
Cevap sahibi+1 yıldeneyebilirsin öyleyse, şehre de bağlı.. aileden ayrı mı yaşıyorsun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılyer olarak fikrin var mı? onun yaşadığı ev uygun mu
Soran+1 yılYok değil
Cevap sahibi+1 yılmesleğin nedir?
Cevap sahibi+1 yılteklif ettin mi
ilk buluşmada olmadığı kesin
21 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 ?
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBence ilk gece olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok hızlı
- +1 yıl
Zaman kaybını sevmiyorum.
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem