6 senedir beraberiz. Ailesiyle tanıştım ama bir nişan sözden bahsetmiyor. Ben konuyu açtığımda da sebep olmadığı halde erteliyor. Sürekli sinir krizleri geçiriyor telefonda. 2 kez birlikte olduk. 20 gün sonra da yanına gideceğim başka şehirde iş bulmuştu oraya. Ama gitmek içimden gelmiyor. Ben günahkar biri oldum tövbe edip namaza başlayacağım. Af dileyeceğim Allahtan. Bu yüzden ayrılmak istiyorum. Başka aklına gelen var mı ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tür konularda kararsız kalma. İçinde pişmanlık var ve af dilemek istiyorsun. Allah sana fırsat vermiş ki bunu hissettiriyor. Düşünmene bile gerek yok. Doğru olanı yap ve tövbe et. O Allah ki size şah damarınızdan daha yakındır. O tövbeleri kabul edendir.
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam yarın ayrılmak istediğimi söyleyeyim mi? Yoksa buluşmaya gittiğimde mi söyleyeyim? Bileti almıştı 20 marta
Soran+1 yılYazdım şimdi bir şey konuşabilir miyiz diye ama cevap vermedi. Uyudu sanırım.
Soran+1 yılÜzülmez ki sen bilirsin der gider
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitmene gerek yok yanina sana hakaret ediyorsa sinirlenince yanina gidip ayrılalım demen senin için çok riskli. Pişmanlık duyacağın birseyi de yapma. O seni kendine mahkum görüyor birlikte olduğunuz için bu yüzden de rahat öyle olmadığını anlasın.
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet beraber olduğum için ayrılamam onsuz yapamam sanıyor. Şimdi bilet aldığı için de ayrılamam sanıyor. Çok üzgünüm. Üniversite okuyorum okula bile gitmek istemiyorum onun Yüzünden üzüldüğüm için.
Soran+1 yılBen de şimdi şey diyorum yanına gitsem son kez yüz yüze konuşsam evlenmek istemiyorsa yüz yüze ayrılsam mı? Yoksa daha mı kıymetsiz olurum daha mı kötü olur her şey?
Soran+1 yılKabullenecek zaten son zamanlarda işyerinden kız arkadaşlarıyla geziyordu ben de karışınca ayrıl o zaman diyordu.
Soran+1 yılBir de aileme işe gidiyorum diye yalan söyleyip gidecektim.
Soran+1 yılEvet ilkimdi. Ben tertemiz bir kızdım şimdi kendimi öyle iğrenç biri hissediyorumki anlatamam. Çalışkan efendi biriydim şimdi kendimi şeytandan farksız hissediyorum.
Soran+1 yılNe yapacağım peki? Başka kızlarla geziyor bunu görünce canım acıyor
Soran+1 yılNe yazmalıyım mesajda? Yarın sabah okula gideceğim akşama kadar orada olacağım.
Soran+1 yılBu üyeye mesaj gönderemezsin diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yılEğer seninle ciddi düşünmüyosa ayrılman en doğru karar çünkü seninde bir hayatın var
08 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi düşünmediğini düşünüyorum.
- +1 yıl
Peki neden evlenmeden önce böyle bir şeye gerek duydun, seni böyle bir şeye iten neydi
Soran+1 yılİstemedim aniden oldu. Benim isteğimle olan bişey değildi.
- +1 yıl
Anlıyorum
Partnerin seni tahrik edici yaklaşımlarda bulundu anladığım kadarıyla
Soran+1 yılHayır direk yapmaya çalıştı ben de o kadar bişey olmaz sandım oldu :(
- +1 yıl
Allah onu ıslah etsin ve bu onun zoruyla olan bir şey, sen onu Allah'a havale et ve dediğin gibi tövbeni et ve Allah'tan af dile ve tövbende samimi ol, çünkü Allah samimi olanların tövbelerini kabul eder.
Soran+1 yılAmin. Bir de aa evlencez mecbur dedi dalga geçer gibi. Geçen de git istemiyorum defol yattım diye başıma kaldın mı sandın dedi :(
- +1 yıl
Yazsana bana burdan anlatamayacağım şeyler var
6 yıldır seni oyalamış zaten niyeti olan insan 1 yılda kendini belli eder biraz geç kalmışsın 5 yıl önce yapman gerekn şeyi şimdi yapmaya karar vermişsin postayı koy gitsin yani hayat değer bilmeyen insanlara 6 yıl vermek için çok kısa
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 6 senedir bahane etti bişeyler buldu evlenmedi. Şimdi de ayağına gidiyorum iyice hevesini alıp def edecek hayatından beni. Çok bunaldım pskolojim mahvoldu ve çok üzülüyorum herşeye. İşe geldim lavaboda ağladım saatlerce halime.
Soran+1 yılDoğru terkedilirsem beni bu halde bıraktın diye ağlar dururum.
Zina olmuyor bu tam anlamıyla ama neyse istemiyorsan yapma.
04 Yorumla
Soran+1 yılZina değilde ne? Evlenmeden beraber oldum. Ben böyle bir kız değildim. Çok utanıyorum.
- +1 yıl
öyle demek istemedim yani evet zina ama asıl zina o değil evli kişilerin yaptığına zina denir cezası farklıdır. Biraz derin konular atıştırabilirsin tek tek anlatmaya üşendim. Utanmana gerek yok her insan hata yapabilir eğer tövbe edip dönmek istiyorsan yap. içinden ne geliyorsa onu yap.
Soran+1 yılTövbe etmek istiyorum çünkü tiksinmeye başladım kendimden.
+1 yılSevgiline dümdüz bi şekilde anlatıp ayrılmak istediğini söyleyeceksin oldu bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılBilet almıştı onun prasını ödemeli miyim?
- +1 yıl
İçin rahat etsin istiyorsan öde
+1 yıliçinden bunu yapmak geliyorsa böyle yap
02 Yorumla
Soran+1 yılGeliyor ama onu cok seviyorum ayrılınca cok üzülüyorum. ama sürekli sinirlenince hakaret eden birisi.
- +1 yıl
hakaret kötü
bnce de ayrıl yoksa bi 6 yıl daha verir gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Hayatımı zehir eder bir köşeye çekilir izler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur sende anlar hatasını
08 Yorumla
Soran+1 yılUzak durmaktan kasıt?
Cevap sahibi+1 yılGitme yanina üstüne cok düşme
Soran+1 yılGitmeme bahanesi ne diyeyim?
Cevap sahibi+1 yılBaşına kalmadım de sen insan olsaydın aynısı anana bacına yapılsaydı ne hissederdin de bende seni gerçekten değer verip sevdiğimi düşünüyorum ama sen beni kullanıp attin. Yazıklar olsun sana de beni zorla yaptin bu pisliğine alet ettin sevdiğin filanda yok bari ne diye ümit verip hayatımı kararttın de yeterli birde ateistse vay haline
Soran+1 yılAynı cümleleri her kavgada söyledim. Bir işe yaramadı.
Cevap sahibi+1 yılO zaman seni kullanıyor sitkir et dusme üstüne ne ara ne sor
Soran+1 yılYarın ayrılık mesajı atacağım
Cevap sahibi+1 yıl6 senedir boşluğa düşmemiş gidince anlar kiymetini
+1 yılHaklısın aslında tercih meselesi
00 YorumlaSen yanlış bişi yapmamışsın kendini suçlu hissetme
00 Yorumla
+1 yılOnu bırak bana gel😊
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi