F*ck Tanımak İstemek?

yaklaşık 3 aydır görüştüğüm biri var. Sadece cinsellik olarak değil beraber uyuyoruz, şarap içiyoruz bazen, bir kere clube çıktık, birkaç kere beni evimden aldı, bir kere bana hediye poğaça aldı bende ona çikolata almıştım. Küçük gibi şeyler ama beni heyecanlandırmıştı. Kendisi de heyecanlandırıyor zaten. Geçenlerde bir kart oyunu aldım. İnsanların birbirini daha iyi tanıması için sorular var. Son seferler görüştüğümüzde hep gece sarhoşken yazdı ve öyle görüştük. Doğal olarak başlardaki gibi çok şey paylaşamadık, hep seviştik, çok seviştik. Ben bugün akşam görüşelim dedim ayık kafayla, hem oyunu oynarız hemde kaynaşırız diye. Başta hemen cevap veriyordu çalışıyorum evde falan diyodu. Sonra görüşelim diyip oyunun resmini atınca cevap vermedi. Bende sildim mesajı. Sonrada özel bir şey düşünmüştüm bu akşam için, geceleri sarhoşken arayıp yaptığımızdan farklı olarak birbirimizi daha iyi tanırız diye düşündüm dedim. Açıklamak istedim yani hatasını anlasın diye. Sizce yanlış mı yapıyorum. İlişkinin dinamiği ve boyutunu değiştirmeye mi çalışıyorum.
F*ck Tanımak İstemek?