yaklaşık 3 aydır görüştüğüm biri var. Sadece cinsellik olarak değil beraber uyuyoruz, şarap içiyoruz bazen, bir kere clube çıktık, birkaç kere beni evimden aldı, bir kere bana hediye poğaça aldı bende ona çikolata almıştım. Küçük gibi şeyler ama beni heyecanlandırmıştı. Kendisi de heyecanlandırıyor zaten. Geçenlerde bir kart oyunu aldım. İnsanların birbirini daha iyi tanıması için sorular var. Son seferler görüştüğümüzde hep gece sarhoşken yazdı ve öyle görüştük. Doğal olarak başlardaki gibi çok şey paylaşamadık, hep seviştik, çok seviştik. Ben bugün akşam görüşelim dedim ayık kafayla, hem oyunu oynarız hemde kaynaşırız diye. Başta hemen cevap veriyordu çalışıyorum evde falan diyodu. Sonra görüşelim diyip oyunun resmini atınca cevap vermedi. Bende sildim mesajı. Sonrada özel bir şey düşünmüştüm bu akşam için, geceleri sarhoşken arayıp yaptığımızdan farklı olarak birbirimizi daha iyi tanırız diye düşündüm dedim. Açıklamak istedim yani hatasını anlasın diye. Sizce yanlış mı yapıyorum. İlişkinin dinamiği ve boyutunu değiştirmeye mi çalışıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tarif ettiğin şeye bakarsak sizi yaşadığınız şey FB ilişkisi değil.
yani benden hoşlanıyor olabilir mi
Sadece fwb ilişkisi gibi gördüm ben
fwb nedir
Friends with benefits
Yani faydalı arkadaşlık
Sen de sorun yok. Partnerinde sorun var.
Daha dogrusu partnerin sarhos degil. Hep ayik o seni sarhos edip emeline ulastikca ulasiyor.
Umarim anlamisindir.
Daha detay istersen birlikte sarhos olalim anlatirim sana.
Bence sadece cinsellik düşünüyor başka bi düşüncesi yok seninle ilgili fb den ötesi olmaz
Çok iyisinde karşındaki öküz
amacı sadece cinsellik mi sence.
Bana o gibi geldi... Yoksa bi erkek sevdiği biriyle her an zaman geçirmek ister. Öğrencimisiniz
Yani işi olabilir her dakka müsaitlik olamaz da. cevap vermek çok zor değil yani her an telefon yanımızda bir mesaj yazmak 2 saniye, düşünmek bedava, empati yapmak bedava. Kırıldım, ama kırgınlığım bile kendimi sorgulatıyor. olmayacak birinden olmayacak bir şey mi bekliyorum diye
Öğrencimisin die sordum. Öğrenciyseniz şimdi ekonomik özgürlükler sadece burs ve aile desteği ile oluyor. Bu yüzden okul bitince sizin aşkın bitmeside çok uzun sürmez. Ama iş hayatındaysanız bazı konuları ciddixe konuşmak gerek
o iş hayatında hayatını düzene oturtmuş ben öğrenciyim
sence bana aşık mı. aşık olan insan umursamaz olamaz ki
Sen bişiler için çabalamışsın bu çok güzel. Bide kendini sunmuşsun ona... Ama karşı taraf ne düşünüyo bilemeyiz ki... Sen yine bişi olmamış gibi davran. Bakalım hal hareketleri nasıl olacak... Genelde cilveli ve yeri zamanında nazlı olan kızlar erkekleri elde eder. Dobra ve sözünün eri olanlar kaybeder. Birwz senin kadınlığına uyguladığın politikaya kalmış
Bende tan. smak isterdim😉
Ee canim baska
Ooo seninle klüpte
ne düşünmüş peki
Kendini kaptırma