85B Normal yani Bence en küçük C cup olmalı. Zayıf kadınlara diri göğüsleri yakıştırdığım için 85C ideal diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bence küçük olan sevişmenin tutku ateş doyumsuz ve fantazilerinin en ama en şahanesi hemde eşsiz şahanelik ve küçük olması bazı yerleri de nerelerin nasıl olduğunun da az biraz göstergesi
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçmalik küçük göğüslü kadınlar erkeksi yapılilar. Hem konu bu değil
Ya ben büyük göğüslü kadınlar kadınsıliğın mı simge eder siz neyden bahsediyorsunuz. Bırak erkeksi göğüslü kadınların ateşlisinden. Konuyu saptırmayin. Asıl konu bu değil
Evet kesinlikle. karımın göğüsleri 105 beden ona bay bayan hayran kalıyor hatta karımın iş yerinde arkadaşları dokunmak bile istiyorlarmış karımda müsade ediyormuş. her tür çekiciliği var yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne alaka ve nasıl kafa yapısı bu.
O bahsettiğin sadece cinsel objelikten başka bir şey değildir.
Kadın olmak kolay değildir hele ki kadın olmak.
85B Normal yani
Bence en küçük C cup olmalı. Zayıf kadınlara diri göğüsleri yakıştırdığım için 85C ideal diye düşünüyorum.
bence küçük olan sevişmenin tutku ateş doyumsuz ve fantazilerinin en ama en şahanesi hemde eşsiz şahanelik ve küçük olması bazı yerleri de nerelerin nasıl olduğunun da az biraz göstergesi
Saçmalik küçük göğüslü kadınlar erkeksi yapılilar. Hem konu bu değil
fiziksel sorunun bir ucu cinsellikteki önemine bağlıdır avuç içinde bir meme ona eşsiz zevk verilen bir yapıdır
Ya ben büyük göğüslü kadınlar kadınsıliğın mı simge eder siz neyden bahsediyorsunuz. Bırak erkeksi göğüslü kadınların ateşlisinden. Konuyu saptırmayin. Asıl konu bu değil
kadın istediği her zaman kadın gibi görünür davranır heterki bunu yapmak için doğru kişiyi bulsun
bence büyüklüğü onu kadın gibi göstermesini etkilemez
Gösterir dişiliğin gösterki göğüstür. Göğüs erkekte de var. Ama büyük göğüslü kadınlar kadınsıliğın simgeler daha çok kadınlığını ön plana çıkıyor
erkek büyük memeli olursa
Erkekte kadın gibi görünür ahahhah
Evet. Göğsü olmayan kadınları erkek gibi görüyorum ben. Abi diyesim geliyor
Bence de
Nispeten daha doğurgan gösterir ve bu da tercih edilmelerine sebeptir diyebilirim.
Hayır küçük olan kadın olmuyor mu? Kimse uzuvlarını kendi seçemez
Evet kesinlikle. karımın göğüsleri 105 beden ona bay bayan hayran kalıyor hatta karımın iş yerinde arkadaşları dokunmak bile istiyorlarmış karımda müsade ediyormuş. her tür çekiciliği var yani.
105 derken?
Tabii dokunmak isterler dev gibi göğüsleri var. Gerçeği inek memesine hayran kalanda ne bileyim
Senin göğüslerin kaç beden
105 cm
85 B ve 90 B
Evet küçük göğüslüler erkek gibi geliyor tahrik etmiyor 80-85 C olsa güzel olur
Yoo erkekelrdede var 😂
alakası yok
Ne demek yok var
kadınlık sadece dış görünüşle mi sanıyorsunuz ya çok küçük düşünüyorsunuz
Küçük göğüslü kadınlar erkeksi yapıli olduğu için öyleler büyük göğüslü kadınlar daha olgun güçlü 💪 yapılılar
kanka senin büyük göğüslü olduğuna seni kim inandırdı ya bukadar :d
Kimsenin beni kandırdığı yok. Benim göğsümlerim 85 B ve 90 B arası erkek gibi değil ya
dolgunluk ve kıvrımlık evet kesinlikle
Duruşu önemli bence
Hayırr