Sevgilim erken boşalmasına rağmen nasıl aldatabilir?

Arkadaşlar şimdi benim 3 yılı aşkın düzenli bir ilişkim var, erkek arkadaşım 38 yaşında ve fiziksel olarak çekici değil kısa boylu ve şişman, benim ondan önce cinsel ilişkim olmamıştı. Acemiliğin önüne geçmek için sınırlarımı kaldırdım onu mutlu etmek için araştırma yaptım taktikleri öğrendim ve yatakta mutlu olabiliyoruz bunu onda da görebiliyorum. Ancak sevgilimin hem erken boşalma hem penis boyu kısa olmasına rağmen ben onu iyi hissettirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Orgazm taklidini o kadar iyi yapıyorum ki kendisini kral gibi hissediyor (içime girdiğinde maks 30 saniye sürüyor). Ve beni aldattığını öğrendim böyle cinsellikte yetersiz kalan bir adam neden aldatır neyinle aldatıyorsun yani? Ve buna verdiğim tüm mutluluğu geri almak istiyorum stratejik olmak istiyorum ona verdiğim özgüveni onun bir tarafına sokmak istiyorum. Sizce bir iki orgazm taklidi yapmazsam bu onu nasıl etkiler? (Not özgüvenini onun bir yerine soktuktan sonra terk edeceğim) bu özgüveni ona bırakmak istemiyorum
Sevgilim erken boşalmasına rağmen nasıl aldatabilir?