Arkadaşlar şimdi benim 3 yılı aşkın düzenli bir ilişkim var, erkek arkadaşım 38 yaşında ve fiziksel olarak çekici değil kısa boylu ve şişman, benim ondan önce cinsel ilişkim olmamıştı. Acemiliğin önüne geçmek için sınırlarımı kaldırdım onu mutlu etmek için araştırma yaptım taktikleri öğrendim ve yatakta mutlu olabiliyoruz bunu onda da görebiliyorum. Ancak sevgilimin hem erken boşalma hem penis boyu kısa olmasına rağmen ben onu iyi hissettirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Orgazm taklidini o kadar iyi yapıyorum ki kendisini kral gibi hissediyor (içime girdiğinde maks 30 saniye sürüyor). Ve beni aldattığını öğrendim böyle cinsellikte yetersiz kalan bir adam neden aldatır neyinle aldatıyorsun yani? Ve buna verdiğim tüm mutluluğu geri almak istiyorum stratejik olmak istiyorum ona verdiğim özgüveni onun bir tarafına sokmak istiyorum. Sizce bir iki orgazm taklidi yapmazsam bu onu nasıl etkiler? (Not özgüvenini onun bir yerine soktuktan sonra terk edeceğim) bu özgüveni ona bırakmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıloha 30 saniye mi , yanlış anlama ama siz hiç seks yapmamışsınızla eşdeğer bu sana yazık değil mi senin ne kadar güzel bir kalbin var zevk almamana rağmen sürekli zevk almış gibi yaparak ne kadar çok şişirmişsin adamı hak edilmeyen gereksiz özgüven böyle aldatma gibi olaylara yol açar en onu kral gibi hissettirdiğinde bunun altı boş ve hak etmediği bir durum olduğu için o da kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor , bence beceremediğini seks sırasında zevk almadığını söylemelisin ayrıca , kendisine bu kadar mı hemen boşaldın mı gibi tavırlarla özgüvenini hiç edip psikolojisini normale döndürmelisin ayrıca ayrıl onu hak etmiyorsun bile seks seninde titreyerek kasıla kasıla gözlerin dönerek boşalmayı hakettiğin bir şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bir erkeğin ya da kadının aldatması sadece içindeki kisilik meselesidir.. Erken boşalması aldatmasına engel teskil etmiyor.. Adamın kendi karakteri boşalmış gitmiş.. İntikam soğuk yenen bi yemektir derler.. Bir süre oyala ve cinsellikte onu sürekli küçümsemeye başla... Bu küçük geliyor artık bana.. Süreyi uzat biraz zevk alamıyorum gibisinden cümleler ile onun cinsel yönünü zayıflatabilir ve kendini yetersiz hissetmesini sağlayabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılErkek düşmanlığınızı bir yerinize saklayın. Hem masum adamı doğuştan gelen fiziksel özellikleri için aşağılıyorsunuz hem de herifi orgazm taklidi yaparak kandırmanıza rağmen intikam peşindesiniz. Erkeğin cinsel ihtiyaçları vardır, yapar. Sahte orgazmınızla özgüven kazandırmasaydınız o zaman. Bu topluma biraz maskülenizm lazım. Maskülenizm eşitliktir bu arada. Erkek üstünlüğü demek değildir.
00 Yorumla
+1 yılAniden habersiz adres felan değiştirip ayrılıp başkasıyla birlikte olduğunu yatakta inanılmaz olduğundan ona aşık olduğunu söylemen yeterli olur. Daha sağlam kapak olsun istersen yeni biri gerçekten bulup onla öpüşürken fotoğraf çekip eskisine atabilirsin. Bu arada o tıknaz doktor felan mı sen bu kadar özenle katlandığına göre ya zengin olmalı ya mesleği iyi olmalı..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
63Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aldatmanın sebebi durumu vs olmaz
Dışardan bakınca kadın bişe sanmistir
Kendini pazarlamistir
Parasına tav olmuştur
Seninle sevgili olmasına tav olmuştur
Bi sürü sebep olabilir
Cinsellik yaşamadan da öyle sorunları olduğunu bilmiyordur ya da acemidir aslını o zannediyordur
Pis ve acımasız olur
Bence direk terket
Ama illa acitacam diyorsan
Kütük gibi yat
Kollarını bağla hiç ses çıkartma
İşi bitince dalga geç
Serçe parmağım bile bundan etkili de
Bi uğraş ama dikkat et
Öfke kontrolü yoksa başın belaya girer
Neresini koruduysan oradan vuracaksın
Ama haketmis o yalan olmasın
Gelişmelerden haberdar et11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarkında mısın bilmiyorum ama senin kendine saygın yok. Adamı hem beğenmeyip hem rol yaptığını anlatıyorsun. Kendine saygısı olmayan insana başkaları neden saygı duysun ki?
Hatayı adamdan önce kendinde aramalısın.71 Yorumla
Soran+1 yılBen ona her şeyden daha çok değer veriyordum görünüşüne başka bişeyine bakmadım bana olan saygısı nezaketi herşeyi ile aşık olmuştum ona. Son zamanlarda yaşadığım olaylar soğumama ve kusurlarını görmeme neden oldu olay bu yani
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkeklerin genel sorunu bu. Ama en iyi çözüm iyi bir doktora gitmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de aldattığı için erken boşalıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşte bunların g*tlerini boyle kaldırırsaniz sonunuz boyle olur. Kimseye kendinizden daha fazla deger vermeyin. Bunu sadece sen degil o kadar cok kadın yapıyor ki. Erkegi memnun etmeye o kadar odaklisınız ki kendinizi ezip geçiyorsunuz. Baska yorumda da yazmıştım. Yabanci bir erkek arkadaşım sende ve diger turk kadin arkadaslarimda gördüğüm sey erkegi memnun etmek icin cok cabaliyorsunuz, buna cok odaklisiniz demisti gercekten haklı.
Yetiştirilis mi sebebi ne bilmiyorum ama her konuda erkegi memnun etme derdi var bu ulkenin kadınlarının. Yemek yapayim lezzetli olsun memnun olsun, seks yapayim, oral yapayim, anal yapayim yeter ki erkek memnun olsun, erkegimi yucelteyim gibi bir dert var bizde. Sonra da böyle oluyor işte. Kendisine saygi duymayana başkası da duymuyor açıkçası. Sen gereksiz pohpohlamissin.41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa kürek. Bir *mın içinde 40 yaşına gelecek olmasına rağmen maksimum 30 saniye kalabilen bir adama 3 sene vererek, özgüvenini sen inşa etmişsin, zaten başka kadına da gitmiş, onca sene inşa olan özgüven tek bir lafla gitmez.
Gittiği kadında rezil olmuştur, sen de üstüne konuşursun, rol yapıyordum falan deyip ama zamanı var bunun.40 Yorumla Belli ki tensel uyum yokmuş üstüne zaten rol kesiyorsun, belli ki onunda duyguları yok sadece kendisini kral gibi hissettiren bir kadınla berabermiş o kadar, kısaca kendine iyilik yap ve artık rol yapmaktan çık mutsuz olduğun bir ilişkiden seni terk ediyorum diyerek kaçarak uzaklaş. Kendine saygın olsun
10 YorumlaYani öncelikle birini severken onun fiziksel hicbir yeri önemli olmaz cinsellikdeyse keyifli cinsel hayat surmek iyi guzel amma demeki ilişkide sorun varmış yeterince sevgi saygi yokmuş sadece cinsellikle olmaz. Bence intikam felan almak yerine yoluna bak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Adam her yönden bu kadar yetersizse ve sen içten içe bu kadar çirkin şey düşünürken onun koynuna giriyorsan en az onun kadar karakter yoksunusun ve kendine saygın yok. Sen kendine saygı duymuyorken adam nasıl duysun? Adamdan iğrenirken koynuna giriyorsun, numara yapıyorsun belki sandığın kadar iyi taklit yapamıyorsundur:)) körler sağırlar birbirini ağırlar durumu. İlişkinizde masum kimse yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 YorumlaKadınları sinirlendirirsek başımıza neler gelebilir resmen onu gösteriyorsun.. sorununa gelince artık onu hiç arzalamadığını sana hiç zevk veremediğini yatakta gösterip ; "sende iş bitmiş beni zevkin doruklarına çıkartacak bir erkek bulucam" diye ayrılabilirsin.. hani daha bir sürü kötü şey geliyor aklıma ama en rencide edici bu olur gibi tombiğe 🧐
00 Yorumla
+1 yılKamışı yedikten sonrami aklinana geldi birde okadar sacma ve komiksinki onun öz güven kiracam bir dahakine taklit yapmiycam gercekci olacam ne kadar saçma adam sana saplamış ister zevk al alma seni neyiyle aldiyor gelince neyiyle zikiyyle tabi para var adamda sen bu kafayla daha cok zziikkk yersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sadece sizinle olan ilişki de erken boşalma problemi yaşıyordur.
Ha elbette bu kişi sizi doyum noktasına ulaştıramazsa ve sizde sürekli bir memnuniyetsizlik olursa bu onu rahatsız edebilir.
Aldatacak kişiye bahane boldur. Fırsatını bulması yeterlidir.
cut.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hımm aplaa kadın olmayı öğrenmişssin sen yurru bee.. bir iki değill bağırma olayı da değil.. seviş sonra boşalınca bugün sıkınıt mı vardı sende de.. yoo desinn hımm de karşılık verme açıklama yapma yani.. sadece hımm de geç.. diğre sevişmede içine girmesine izin verme.. çabalaısn yok de geçen iyi yapamadın eğer oyle olacaksa duşa falan üşenirim yapmayalım de.. sen yaparsın apla.. güveniyorum sanaa.
00 YorumlaAldattığını nereden biliyorsun
Dediğin gibi ise ancak hayat kadınıyla beraber olabilir ya da senin verdiğin gaz la kendini bi halt sanmıştır
Yaptığına rağmen hala vurdunu sunma ona sadece söyle içinden geçenleri öyle terket40 Yorumla
+1 yılŞu erkeklerdeki öz güvene hayranım ya 😃Her şey beklenir bunlardan.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSemin taklit yağmaman pek onun umrunda olmaz o o anın aldıgı hazla 30 saniyede içindeyken biter şöyle yapabilirsin ona kendine oral yaptır boşal onuda öyle bırak yani kullan pnu buna her erkek sinir olur
00 Yorumla deveye sormuşlar niye sırtın eğridir diye oda demişki fazla yüz verdim enayiye yamulttu sırtımı kralım diye buda böyle çirkin biri şımarırsa güzel olandan bile beter olur kendine saygın yok o yüzden bu durumdasın k. b ama öyle
00 YorumlaSenin gibisini birdaha bulamaz gitsin dışarıda nekadar mutlu olabilecek erken gelmiş geç gelmiş fark etmiyor bunun kişiliği bozuk zaten senin terk etmen ona yeter bence hiç boşuna daha fazla zaman kaybetme gitsin belasını bulur o
00 Yorumla
+1 yılYa nereden buluyorsunuz şöyle tipleri harbi çok mu arıyor bu kadınlar. Anasını satayım bizde öyle kalıyoruz. Nerede hanzo var kadınlar onu seçip sonra üzülüyorlar. Bizler öyle bekliyoruz işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde kocamı aldattığım kişi erken boşalıyor peniside küçücük ama onu seviyorum her şey cinsellik değil
51 Yorumla- +1 yıl
sizin bir eşiniz nerede acaba beni bulsun o bayan insanlar çift yaratılmış
+1 yılSana katılmıyorum anlattıklarına göre böyle biti ile kim neden birlikte olsun gerçekten anlaşılır gibi değil bombardıman usulü saplağı at hemde o bacaksıza😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂 adama vermişsin gazı vermişsin gazı bi tarafları inmeyince bulduğu ilk boşluğa iniş yapmış bravoo sana 👏
50 Yorumla
+1 yılÖyle bi davranmışsınki hep mutlu etmek adına orgazm taklidi falan derken adam seks makinası sanmıştır kendini. Adama müthiş bir özgüven vermişsin.
10 Yorumlasümsük şey. o değil de bu kadar mutlu ediyosan niye aldatıyo bu
12 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılO kadar çok emek verdim ki büyük hüsrana uğradım
hm ilişkide orgazm taklidi neden yapıyorsun bu konuda yardımcı olmak isterim
18 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkiye başladığımızda kendine hiç güveni yoktu utanıyordu bende mutlu olmasını istedim orgazm nasıl bişey hiç hissetmedim sadece taklidini yapmaya başlamıştım bunu da hiç bozmadım
Soran+1 yılNasıl yani? Biraz daha açar mısınız
Soran+1 yılSize mesaj atayım
- +1 yıl
Gizli erkek profili olabilir, her özele çağırana atlayarak gitmeyin.
+1 yılAldatmak oyun gibi, bazı insanlara bu zevk veriyor.
20 Yorumla
+1 yılSuç sende ona kral gibi hissettirdiğin için özgüven tavan yapmış o gazla aldatmış
213 Yorumla- +1 yıl
Ne dumanı 🤣
- +1 yıl
@Yerin7katdibi müzik grubu dumanı?
- +1 yıl
🤣🤣 oda iyidir
- +1 yıl
@Yerin7katdibi komikmi?
- +1 yıl
Komik mk ergeni
- +1 yıl
@Yerin7katdibi neresi komik anlamadım ki
- +1 yıl
Ayrıca edepli konuş karşında kadın var kim ergen belli oluyor konuşma tarzından terbiyesiz
- +1 yıl
Başka duman sandm o yüzden Güldüm. Bana komik mk
- +1 yıl
@Yerin7katdibi düzgün konuşmayı öğrende gel kadınla konuşmak nedir öğretmemişler sana
- +1 yıl
Tamam anladık kadınsın ayrıcalık bekleme olayın ne yani
- +1 yıl
@Yerin7katdibi ayrıcalık değil saygılı olmanı istiyorum sadece
- +1 yıl
Önümü ilikleyip yazdım kadın
- +1 yıl
Ya neyse ney kusura bakmayın kıl oldum biraz ondandır iyi geceler
Bu kadar çabana rağmen aldattıysa bilemiyorum artık. Aldatmış zaten ayrıl
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgili bul bence...
Neden diye sorduğun sen yetmiyorsun bıktım mutlu gibi görünmekten de... merak etme gururlu insansa kendi ayrılır...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de harbiden safsın şu güzel kardeşim işte kendini nimetten sayarlar bas işte tekmeyi
Ciddi anlamda erkeklerden net soğudum00 Yorumla
+1 yılBence o an hiiiç, zevk almıyor gibi davran
Bu onu 5 parasız kalmış gibi hissettirecektir
Allahın cano. Sinir oldum.00 Yorumla
+1 yılAdamda ki özgüvene hayran kaldım ben nasıl daha çok mutlu ederim nasıl daha çok zevk veririm diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılAşırı tutarsız biriymiş normalde sevgi görmemiş cinsellik yaşamamış bir insana bunu verdiğin zaman sana daha çok bağlanması lazım
00 Yorumla
+1 yılNeden orgazm taklidi yapar ki bir kadin aklim almiyor cidden
06 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü sevdiğimiz adamın mutlu olmasını isteriz kendini yetersiz hissetmesin diye
- +1 yıl
Saçmalık. Ayrica bu karaktersizin nesini sevdin eminim tipsizin de tekidir... tabi ki parasını sevmissindir baska ne olacsk ki
Soran+1 yılArkadaşım yanılıyorsun 🙂 benim onun ya da bir başkasının parasına ihtiyacım yok. Farkındaysan parasını söz konusu bile etmiyorum
- +1 yıl
Kisa boylu sisman tipsiz küçük aletli iktidarsiz erkrn bosalmali. Herifte eksiklik. olarak ne ararsan var. Bana tek bir mantikli aciklama soyle o zaman neyini sevdin bunun yaaa
Soran+1 yılBana değer veriyordu ilk tanıştığımızda beni yatağa atmaya çalışmıyordu sohbet etmeyi seviyordu ortak yanımız çoktu yani beni et parçası gibi görmediğini hissediyordum
- +1 yıl
Cahil ve yobaz bir toplumda bir kadından başka ne beklersin ki... cinselllikten o kadar korkutuluyorsunuz ki resmen travma yaratiyor sizde.
+1 yılO icindeyken kahkaha atmaya calis , minnacik gidikliyor beni de, sonra bana gel o 30 saniyeyi 30 dk yapalım,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılHala yüzüne bakman hata intikam nıyetine hala beraber olmaktan bahsedıyorsun saka gibi
10 Yorumla
+1 yılSen o özgüveni vermişsin ona, o da kendini iyi sanarak aldatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu işte o özgüveni nasıl alabilirim öyle sandığı kadar iyi değil yatakta oscarlık rol yapıyorum 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bi kaç defa daha yaşayıp çökertmen lazım miden alırsa
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım senden daha iyi bir tiyatrocu bulmuş. Dünya Tiyatro günün kutlu olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili işleri böyle işte, vefasızlık çok olur kısa-uzun penis fark etmez
00 Yorumla Gerçekten yazık etmiş sana çünkü senin gibi arzulu tutkulu bi kadın için çok şeyler veririm yani
00 Yorumlaparası vardır o erkeğin kesin başka açıklaması olamaz
00 Yorumla
+1 yılAdamı roma tanrıları seviyesine çıkarmışsın. Şimdi olimpostan düşme zamanı. Yok et onu ☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yıl30 saniyemi 😱😱 sen buna ilişkimi diyorsun ya yazık etme kendine bence
00 Yorumla
+1 yılYazık gercekten böyle bir kadını aldatmak çok yazık
00 Yorumlaoyuna moyuna ne gerek var
salla gitsin bak işine.
en fazla tüm gerçekleri söyle yeter00 YorumlaAldatması mantıklı değil ama, beğenmediğin birisiyle neden sevgili oldun?
00 Yorumlahelal olsun ne haturnlar var be denk gelmezsinizki amgkm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTümmm bu saydığın cinsellik kusurlarını ona da söyle ezikle onu rol da yapma tabii
31 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç
boş ver igrasma istemiyorum seni artik de ayril. kendini heba etme
00 YorumlaErken boşalma sorunu olan erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu okumuştum. Kendisini yeterli hissetmek için daha fazl kadın elde etmeye çalışıyorlar sanırım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkisa surdugu icin aldatmadan saymiyordur belki auroepwkjd
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de yataktayken fazla ugrasmamayi dene bakalim belki daha yavas bosalir 30 saniye nedir
- +1 yıl
İyi fikir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıliçindeyken ve işini bitirdiğinde hadi girmeyecekmisin diye sor :) rol oe yapma dediğin gibiyse maalesef seni hak etmiyor
017 Yorumla
Soran+1 yılOffff öyle ölmez füze atayım 😅
Soran+1 yılBunu yapacağım
- +1 yıl
ona verdiğin %1 ini haketmiyor
- +1 yıl
yani en güzel cevap olur ona bence
- +1 yıl
nerden bulursunuz böyle insanları
- +1 yıl
izniniz olursa konuşabilirmiyiz
- +1 yıl
bu dediğimi yaparsan füze atman için dua eder bence :)
- +1 yıl
onun için harcadığın çabaya ve emeğe yazık gerçekten
- +1 yıl
iyi eğlenceler :)
- +1 yıl
yüzüne bakılmayacak biri değilsin değil mi neden aldattığını sordun mu
Soran+1 yılKesinlikle güzel bir kadın olduğumu düşünüyorum 🤨
- +1 yıl
görmek isterdim diyeceğim ama imkansız sanırım :)
- +1 yıl
aldattığını nereden öğrendin
- +1 yıl
sizi tanıyabilirmiyim?
Soran+1 yılAldatıldığımı sosyal medyada öğrendim
- +1 yıl
çok dikkatsizmiş :) başkasıyla resim mi paylaştı
- +1 yıl
sizinle detaylı konuşmak isterim sayın gizli
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok farklı bir soru olmuş şimdi çok uzun süre seks yapan aldatabilir mi yani
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır demek istediğim bana yetemezken neden böyle bişey yapıyor kimse aldatmamalı ona bakarsan
Cevap sahibi+1 yılbazı kişiler huy edinmiş gibi slkça davranıyor sende ona bi ders ver ve hayatından çıkart gitsin
Soran+1 yılDers vermek istiyorum ama nasıl öylece çekip gitmek değil ona aşıladığı özgüveni geri almak istiyorum böyle kendisini yeteriz hissetsin erkekliği kalmasın istiyorum canımı çok yaktı
Cevap sahibi+1 yılkalın büyük uzun seks süresi olan birisiyle yaşa ve sonra da ona bende seni erkek zannetmiştim de
Soran+1 yılOna ders vermek için öylesine biriyle birlikte olmak istemem
Cevap sahibi+1 yılya böyle birisini al hayatına ve gerçekleri tam yaşa ya da yaşamış gibi davran ve sana dediğim türden bir mesajla onu çıkar
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle şu sorumun cevabını alabilir miyim. ikinizin boyları kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.65 im o 1.70
Cevap sahibi+1 yılpenisi de kısa demişsin kaç cm?
Soran+1 yıl11 cm vardır
Cevap sahibi+1 yılbence şu anlattıklarına göre bu adamın zaten seni hak etme gibi bi durumu yokken bide üstüne aldatması asla kabul edilemez. bana kalırsa 2. şans isterse kesinlikle verme. ağırlığın olsun biraz
+1 yılBence sen hemen penisi icine alacagina ön sevişme yap bol bol daha cok zevk alirsin ve partnerin de gec boşalir zevkten de 4 köşe olursun dedigimi yap dönüş yaparsin bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası için altına yatarsan böyle kullanılır atılırsın
00 YorumlaDeğmez, direkt terk et.
40 YorumlaHem adamı beğenmiyorsun , hem rol yaparak onu kandırıyorsun , bir de üstüne niye aldattı diye soruyorsun. İĞRENÇSİN
00 Yorumla
+1 yılAldattığı için seninle olunca erken boşalıyor olabilir mi? 😊
10 YorumlaOna yıllarca taklit yaptığın gerçeğini söylemen yıkılması için yeter de artar bile?
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem