Buradaki amaç içime boşalma düşüncesi falan mı sürekli çocuklardan bahsediyor bende cidden çocuk istiyor musun dediğimde evet çok istiyorum aile olmak çocukları seviyorum diyo bana da cinsellik için azmak için söylüyormuş gibi geliyor bide hep oyleydi şu an aramızda cinsellik var hala çocuğumuz olsun istiyor bana ayak bağı geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçi ben hiç çocuk aistemeyen biriyim ama aşık olduğum eaki sevgilimden çocuk istiyorum ondan bir parça dünyaya gelsin ona benzesin içgüdüsel olarak
Sevgilim her sene bir çocuk yapalım diyor, niye bu kadar istekli?
Tamm o zaman... Sana tavsiyem evlenmek istemiyosan ve kendi sağlığın için istem dışı gebeliğe karşı aile hekimine git sağlık ocağına vajina içine spiral koydurt. Acısız hemen biten ücretsiz bir iş. Bu işlemden sonra içine boşalabilir sorun yok gebe kalmassın...
Ben ondan birtane bile çocuğum olsun istemiyorum ama eski sevgilimden istiyorum onun genlerini taşısın istiyorum evlensem meesela eski sevgilimden hamile olmak isterdkm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu anki sevgilinden değil ama, eski sevgilinden mi çocuk sahibi olmak istiyorsun?
Evet
Belki evlenmek istiyodurda evlenelim deme tarzı bu şekildedir?
Evlenmek istiyor zaten okulunu bitir ehlenelim diyo
Tamm o zaman... Sana tavsiyem evlenmek istemiyosan ve kendi sağlığın için istem dışı gebeliğe karşı aile hekimine git sağlık ocağına vajina içine spiral koydurt. Acısız hemen biten ücretsiz bir iş. Bu işlemden sonra içine boşalabilir sorun yok gebe kalmassın...
İçime bosalmiyor zaten ondan hamilekalmak istemem evlensem bile ama evlenince illa olur sıkıntı
Evet. Bazi erkeler sadece kızın içine boşalmakla 100de100 orgasm olabililler.
I. U. D ve ya hep kullan
kuluçka makinasi olsan yine yapamazsin
Ben ondan birtane bile çocuğum olsun istemiyorum ama eski sevgilimden istiyorum onun genlerini taşısın istiyorum evlensem meesela eski sevgilimden hamile olmak isterdkm
sperm bankasina başvurun
görürsünüz sonra bu krizde çocuklu yaşamı
Eski sevgilin yap kanka tohumlasın ksjxjs
Evlensem bile kocamdan çocuk istemixsm aşık olduğum tek adamdan çocuğum olsun isticsm keşke ondan ols bu arada hala görüşüyoruz
E yaparsın o zaman nolcak kii
Nasi yapcam o zaman kadar konuşur muyuz bilmiyorm
Yazacaksın diyeceksin geleyim sana içine boşalacak ne var bunda
Bosalmaz çocuk istemiyor sorumluluk almayı sevmiyor ama o bakmasın ben bakarım
Sen ona söylemezsşn zaten ya koeunuyorum dersin boşalt onu
tamam ama şu an evli deilim evli olsaydım olurdu
Yaşlarınız kaç
o zaman evlenelim de
Evlenelim diyor o zaten
e neyi bekliyorsun ki
Okulum var evlenemem şu an ailemin dusunceleri önemli o yuzden
anladım kaç yıl kaldı okulun bitmesine