Yatakta uyum sağlayamayadığın, yeteri kadar tatmin olmadığın, aynı şeylerden zevk almadığın ve bunu aşamadığın birini aynı aşkla sevmeye devam edebilir misin?
Yatakta uyum sağlayamadığın birini aynı tutkuyla sevmeye devam edebilir misin?
Böyle bir şeye imkan yok diye düşünüyorum şöyleki eğer birisini seviyorsam onunla cinsel ilişki yaşadıysam yani onunla uyum tutturmamak gibi bir şey söz konusu değil çünkü genelde bu bilimsel olarak açıklanmış bir şey eğer bir kadın bir adama karşı bir şeyler hissediyorsan duygusal olarak üstelik yani gerçekten güçlü bir şeyler hissediyorsa muhtemelen arada zaten bir ten uyumu vardır genelde mesela bunu ayran gönüllüler yaşa işte herkese şu günlük aşık olanlar ilişki yaşayanlar var ya onlar yaşar ancak Aşık olduğunu zanneder aslında bir hevestir daha sonra adam yatağa atar ilişki 2 dakika 1 zevk alırlar daha sonra biter sonrasında pişman olurlar ben bunu niye yaptım diye
Hayır çünkü ister istemez aklıma önceki tecrübelerim gelir. Biz sevişirken uyum sağlayamıyorsak ortada ciddi bir tamamlanma sorunu vardır zevklerimiz farklıdır empatimiz eksiktir. O ilişki çok da uzun ömürlü olmaz yani.
Denerim ama uyum sorunu asla aşılmıyorsa ayrılmak en doğrusu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşk sevgi başka bişey seks başka bişey mesela ben sevgilimi çok seviyorum hayatımdaki en harika kız ama cinsellik konusunda çok soğuk ama konuştuğum olgun bir kadın var o öyle mi kadın sekste de aşkta da müthiş bir şey 😘😁😃
Edilmez diyerek kestirip atılamaz önce bunu karşılıklı uzun uzun konuşursun ondan sonra bakarsın olmuyor bir ortak noktada buluşmak mümkün değil ondan sonra ettiremezsin işte