Cinsel Yaşam 17 cm uzunluğu iyi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 17 cm iyi midir sizce 17 cm uzunluğu iyi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ŞeytanTüylüAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu daha çok senin alıp alamayacağına bağlı :)Benim 20 cm ama 150 sevgilim kucağımda zıplıyordu sen düşün. 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benimde öyle gayet güzel ama daha uzun olsun isterdim. Fakat boyu değil işlevi önemli boy sadece cezbeder 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Olması gereken boylardır 16 17 ama kalınlıkta önemli 0 0 Yorumla
M_E_T_E_H_A_N Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl İsterse 22 olsun icerde 30 saniye kaldiktan sonra , boyu degil islevi demişler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim ki 14 cm gayet yakışıklıyım. fizik sağlam memnun edemediğim kadın yok. testosteron oranı da sağlam 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sana yeter. Daha büyük isteyen kızlar varsa bana başvursun da gözleri gönülleri açılsın 0 0 Yorumla
Skadir0634 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Benimki de 17. Kalınlığı iyiyse gayet yeterli olur. Acıtıyor zaten bu boy bile. 0 1 Yorumla Skadir0634 +1 yıl İyidir iyi. Yorumla
Berkcan3553 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence yeterli ama kadının sevmesi lazım sen kaç olsa begenirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kızlar için iyidir ama sorun olur bı çoğunda 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence nasil Yorumla
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl iyi gibi 1 1 Yorumla Skadir0634 +1 yıl İyidir iyi daha nerene alcan :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Off super kimin ki bu sevgilininmi 4 4 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl benimki :D Yorumla Skadir0634 +1 yıl O herkese nasip olmaz nerden bulcak 17cm liği ;) sadece şanslı bir azınlıkta var :) Yorumla Serkan00006 +1 yıl Evet zenci yapalım sana 25 cm alirsan Yorumla ŞeytanTüylüAdam +1 yıl 20 verelim sana ;) Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İyi tabii daha ne olacak 0 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. zevk almanı sağlayacak boyutta... 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bi bilene pardon bi girene sormalı 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alacağın miktar belli. 1 metre olsa nolcak ki :) sen beğendiysen sorun yok olcusunu 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Buna sen karar verecen 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyidir. İş görür. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kalın olması önemli. 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. neyin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bu daha çok senin alıp alamayacağına bağlı :)
Benim 20 cm ama 150 sevgilim kucağımda zıplıyordu sen düşün.
Benimde öyle gayet güzel ama daha uzun olsun isterdim. Fakat boyu değil işlevi önemli boy sadece cezbeder
Olması gereken boylardır 16 17 ama kalınlıkta önemli
İsterse 22 olsun icerde 30 saniye kaldiktan sonra , boyu degil islevi demişler
benim ki 14 cm gayet yakışıklıyım. fizik sağlam memnun edemediğim kadın yok. testosteron oranı da sağlam
Sana yeter. Daha büyük isteyen kızlar varsa bana başvursun da gözleri gönülleri açılsın
Benimki de 17. Kalınlığı iyiyse gayet yeterli olur. Acıtıyor zaten bu boy bile.
İyidir iyi.
Bence yeterli ama kadının sevmesi lazım sen kaç olsa begenirsin
benimki 15 cm alamıyor. sen nasıl alıyorsun o kadar :)
Kızlar için iyidir ama sorun olur bı çoğunda
Sence nasil
iyi gibi
İyidir iyi daha nerene alcan :D
Off super kimin ki bu sevgilininmi
benimki :D
O herkese nasip olmaz nerden bulcak 17cm liği ;) sadece şanslı bir azınlıkta var :)
Evet zenci yapalım sana 25 cm alirsan
20 verelim sana ;)
İyi tabii daha ne olacak
zevk almanı sağlayacak boyutta...
Türkiye için ideal
Benim 18cm kalın 😂
Eee yani daha ne olsun benimde öyle
Minimum 24 olmalı bulamadın mı
Bi bilene pardon bi girene sormalı 🤔
Sondaj çaktırcsksan yeter 😂😂
Alacağın miktar belli. 1 metre olsa nolcak ki :) sen beğendiysen sorun yok olcusunu
Bence gayet iyi (şimdi damlar 22 cmciler)
Buna sen karar verecen
20 den sşşağısı seni kurtarmaz
Senin için ne önemi olan o
İyidir. İş görür.
Kalın olması önemli.
Benim de tam 17, bence yeterli geliyo
Gereksiz bir ölçü
neyin
İyi değil
Sence nasıl
fazla bile
Öyle mi dedi sana