Seks oyuncakları için şöyle bir düşünceye sahip bence bunlar koz olarak kullanılmalı yani mesela normalde çok güzel bir cinsel hayatı varsa her iki tarafta sevgi alıyorsa böyle şeylere gerek yok ama işte artık cinsel ilişki yetmiyorsa yavaş yavaş farklı arayışlar içine giriyorsa bir çift işte o zaman oyuncakları cinsel ilişkiye dahil etmeli her zaman değil
Oyuncaklarla pek aram yok. Suni olan biseyden haz alamam. seks benim icin bosalmaktan ibaret degil. (Lafim meclisten disari. Vibrator kadinlara kolaylik icin tasarlanmis bisey.) Ama erkekler icin cok sacma geliyor gereksiz. Ben hayatim boyunca hayat kadinlariylada birlikte olmadim. Cunku beni istedigi icin benimle olmayan biri sadece beni bosaltabilir. Ama o aradigim hazzin tutkunun zerresini veremez. Bunu bildigim icin param olmasina ragmen bende paramin zerresini vermiyorum 😉
İmkan ve şartlar uygunsa evet, her zaman.. Dışarda, aniden gelişen bir şey olunca yapacak bir şey yok.. Mevcutta ne varsa; kemer, kravat gibi aksesuarlar varsa maksimum verim alınabilir bunlardan..