Erkekler sevmediği kadınlarla mı evleniyorlar gizli gaylik olabilir mi?

Son zamanlarda evli erkeklerde erken boşalma, cinsel isteksizlik gibi sorunlar çok arttı. Bakıyorum yaşları çok ileri olmasa bile haftada 1 seks yapıyoruz kimi diyor ayda 1 kimi çocuk yapma kararı aldıkça diyeni bile duydum ve kadınlar yanaşıyor erkek sürekli geri çeviriyor geri çevirmesede hiç bir ön sevişme olmadan 10 dakikada bitiyor seks. Hiç kadına sarılmayan öpmeyenler var. Kadının yüzüne kadını beğenmediğini söylüyor adam o zaman beğenmiyorsan neden evlendin o kadınla hadi diyelim o kadın kendini saldı kendine vücuduna bakmadı bu kuaförden çıkmayan hergün yürüyüş yapan bilinçli olarak azıcık yemek yiyen kadınlarada beğenmediğini söyleyen var. Düşünüyorum mantıklı açıklama bulamıyorum maddi sorunu olandada olmayandada var bu sorun. Düşünüyorum acaba erkekler toplum tarafından pozitif yaklaşılan ailelerinin onaylıyacağı eş bulmak isterken kendi beğenmedikleri kadınlarlamı evleniyorlar onaylanmak için bir bu aklıma geldi birde gizli gaylik durumu geldi eğer sağlıki bir sorunu yoksa bir erkeğin bu iki ihtimal var bence. Siz ne düşünüyorsunuz neden son zamanlarda evli erkeklerde bu sorunlar zirveye çıktı?
Erkekler sevmediği kadınlarla mı evleniyorlar gizli gaylik olabilir mi?