Daha buluşmaya gitmeden bu sefer tayt giy, bu sefer etek giy bilmem ne diyor. Bir iki sefer tamam da bu ne istek parça mı? Ben yanında olacağımın, sarılacağımın hayalini kurarken onun oturup ne giyeceğimi düşünmesi beni çok kırıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBundan rahatsızlık duyuyorsan bunu onunla da paylaşmalı, buna rağmen ısrarcı olursa gereğini yapmalısın. Evet senin deyiminle fantezi ya da onun sende görmek istediği kıyafetleri sana önermesi tamam, ama bir noktadan sonra kabak tadı verir bu. İçine giydiklerine de mudahale ediyordur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe yazık ki böyle tipler yüzünden bütün erkeklere karşı ciddi bir önyargı oluşuyor ve bütün erkekler yalnızca cinsel açlıklarını bastıran varlıklarmış gibi lanse edilmesine sebep oluyor. Bunun ne yazık ki cinsiyetle değil, gelişmemiş kişilikle, dar ufukla ve vizyonsuzlukla ilgisi var. Sırf bu kafalar yüzünden seks bile ayağa düşmüş, anlamını ve kalitesini yitirmiş vaziyette. Bu bu tarz insanlara çok üzülüyorum. Kendi ufkunu genişletse, kişiliğine değer katsa okur yazarlık seviyesini arttırsa dünyaya, olaylara insanlara bakışları değişecek ama ne acı ki bu toplumumuzda zor görünüyor...
00 Yorumla
hshshshhs. Klasik erkek işte çok takılma biz basit düşünürüz. Hedef dolaptan tabak almaksa tabak almaktır. Dolabın kapağını kapatmak değildir. Ben tabağı aldıktan sonra kapının da dolap kapağının da Allah belasını verebilir çok ta umrumda olmaz. İşte erkekler böyledir. Senin bişey giymeni istiyorsa sadece giymeni istiyordur. Ama çok fazla da karışmasına izin vermemelisin. Bazen olurda her buluşmada hakkı yok karışmaya. Sevgili olmak demek herşeye karışabileceği anlamına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz iki ergenin ilişkisi nasıl olacaktı nasıl hayel ediyor dun bu ergenlik le başka ne olabilir diki kaşına gözüne hayran mi olacak ti fantazisini kabul etmeyeceksen bu insanı böyle kabul etmek istemiyor san yol veceksin bu kadar basit burdaya gelip de genelleme yapmanı gerektiren bir durum yok az akıllı ol her şey istediğin mükemmellik de olur zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkedeki erkekler galiba cinsellik duygusunu açlar yani belli bir yaşa kadar zaten yaşamıyorlar duruyorlar daha sonra patlama yaşıyorlar yani o kadar yanlış düşünüyorlar ki kötü bir şey yani sürekli cinsel bir şeyler beklemek ya da işte sürekli cinsellik düşünmek ya da duygusal olarak hiçbir şey hissetmediğim birisiyle cinsellik düşünmek aslında buna zevk vermez bunu bilmiyorlar
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi yandan bende kızıyorum ama bi yandan da diyorum beni istemesi kötü bişey mi. başkasını değil beni istiyo sevgilisini. hani sevgiliyken girmezsin ilişkiye ama yinede istemesi sevdiğini göstermez mi. adamın tek derdi beni kullanmaksa başka ama seviyorsa bende seviyorsam ve gelecek düşünüyorsak beni hayal etmesinde ve istemesinde sakınca yok. bende aynı şekilde onu düşünür onu isterim.
20 YorumlaBöyle bir insanı hâlâ hayatında tutuyorsan bu senin suçun
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Saçma. insanın özgürlüğünü çok kısıtlar bence doğal olamassin bı sure sonra kendi zevklerin ikinci planda kalır sen olamassin en kotusu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız 😔
Maalesef bir çoğumuz böyle.
Hatta bazılarımız boş ev, tenha yerler, ormanlık alan peşindeyiz. Nasıl sürtünürüz, nasıl oral yapar ya da yaptırırız peşindeyiz00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Benimkide böyleydi yanında elbise getir falan diyordu kdkdhwk
34 Yorumla- +1 yıl
Çarşafla gitseydin 😂😊
- +1 yıl
Seninle birlikteliğin tadını çıkarıyor işte :)
- +1 yıl
@iremtuggg 😂😂
+1 yılSeni kıran biriyle devam etmemek de bi tercih. Ya da biraz da o sana uysun, istediğimi giyerim, benim için mi kıyafet için mi görüşüyorsun dersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtek giyin, tayt giyin öyle mi?
Onlar için sadece el altındaki bir kadınsınız. Kullanılmak sizi gerçekten mutlu ediyor mu?
Bu tecavüz gibi bir şey, iğrençlik.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Demek ki şeyinin keyfine takılıyor. Bi ben şöyle diyemedim hayatımdaki kadına. Millette ne cesaret var.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın askim ama düzgün erkeklerde var biz beğenmiyoruz lfprkfldmfldmfld
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYeniliklere açık olanlar öyle olurlar monotonlar ise sürekli aynı
00 Yorumla
+1 yılÖyle kadınlar var ki uçlarda fantezileri. Biz erkekler değil bazı kadınlar da acayip istekli
00 Yorumla
+1 yılTaytta Seksi duruyor ama önceden demesi yanlış tabi
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler o kadar da değil karışamam biraz sapıklığa giriyor çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni değil vücudunu görmek için buluşuyor o zaman buna rağmen hala birliktesin öyle mi 🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılerkekler işin sonucuna bakar siz kadınlar gibi duygusal varlıklar değil sadece f*ck f*ck f*ck
00 Yorumla
+1 yılBazen hemcinslerim için ben üzülüyorum brolarım böyle davarlıklar yapmayın ya 😂
10 Yorumla
+1 yılBen şunu bunu giy derken amacın şık olmasını yönünde diyorum tayt veya etek giy demem ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe adamın sana aşkı sevgisi yok ki adam skor peşinde yoksa saçlarını topla derdi ne giyeceğine bakmazdı ama böyleleri yaranıyor tuhaf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Dışarda bunun yaptırılmaya çalışılması hoş değil cinsel obje olarak görülüyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek aşşaya vuruyor kafa 😅Aslında özelliklede sevişiliyosa kadın zaten dikkat eder. Sen sdaha romantik yaklaşsan daha ateşli olur 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezisiz olmaz ama seni buluşma niyeti seks değilse böyle istekleri olması gariptir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadınlarla çok farklı düşüncelere sahiptirler aynı olmasını bekleme beklentilerinin
00 Yorumla
+1 yılMutlu et işte oğlanı ne var ki :) belki sen de seversin :) cinsellik sevginin dışında olan bir şey değil :)
00 Yorumla
+1 yılÇükü olan her canli öyledir aç belgesel izle erkek aslanlar bi bölgeyi ele geçirdiğinde ilk işleri yavru aslanları öldürüp dişilerle çiftleşmek
00 YorumlaHerkeste gördugunu senin üstünde gôrmek istiyor. tabi herkese yakışan belki sana yakışmıyor dur. onun için seninle fantezi istiyor
00 Yorumla
+1 yılBenim fantezim yoktur hiç gezelemeden direkmen saplıyorum 45 dakika.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocamım hiç öyle derdi yok
42 Yorumla- +1 yıl
Neden yokki
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEe sen ne bekliyordun?
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar var. "Sadece gel sen" der 🖤
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımız cinselik seks heycan fantezi
00 Yorumla Yine bir genelleme daha
00 Yorumlafantezi yapmak güzeldir
00 Yorumla
+1 yılTercihleriniz konusunda daha seçici olun o halde.
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyle canım davranmasa ya da?
- +1 yıl
@asya_saral Kadını, erkeği yok... Şahsiyet meselesi. Bu arada, bunu söyleyipte hala böyle biriyle olmanız da çok ironik. Kendi özsaygınızı yitirmişsiniz. Bu düşünceleri sizi çok kırıyorsa ya ayrılın, ya da dile getirin. İçinize konuşmayın, anlatmazsanız sizi anlamasını nasıl beklersiniz?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsöyledin mi hiç gerçi bahane sıralar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman o seni kalbiyle sevmiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Amaçları cinsellik olunca böyle oluyor maalesef 😔
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçiysen gitme sende zorla götürenmi var
00 Yorumla
+1 yılHer erkek bir degil bu arada
00 Yorumla
+1 yılTemiz duygular amaadamın niyeti. Temiz değil😆
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü zevkli oluyor 😊
00 Yorumla
+1 yılNalet olası hormonlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt ayrılma sebebi
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezi yaşananlarla mı kıyafetle mi oluyormuş
00 Yorumla
+1 yılNiyet belli. İşi rahatça görmek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya işte dediğin gibi fantezi yani bu ve olmalıda
00 YorumlaPeki bunu erkekler diye neden genelleme yapiyorsun
00 YorumlaCiddi düşünmüyor maalesef
10 YorumlaO da düşünüyor işte seni ama başka şekilde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeveriz
00 Yorumla Yaoamicaklari şeylerin hayali pesindeler genelde
08 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Cinsellik var mı
00 Yorumla
+1 yılNiyetler belli
00 Yorumla
+1 yılSeni kim napsin vücudun önemli olan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç farklı demek ki
00 Yorumla Erkekler böyle işte
00 YorumlaNe abazlar var 😂
20 Yorumla
+1 yılOvv sert sevio dmkki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılObur olduklarindan
00 Yorumla
+1 yılÇok kırıcı gerçekten
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem