Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kız daha fazla. Gerek inanç, gerek toplum kurallari, tabulari kadin cinselligine karşı daha olumsuz. O yuzden cogu kiz yaşamak istese dahi adim çıkar vs diye yaşayamıyor. Kimi de evlenmeyi bekliyor. Kadinlar daha seçici. Duygularla hareket eden bir varlik. O yüzden herkesle yatayım, skor yapayım derdi de yok erkekler gibi.
Erkekler ise en kötü parayla yapıyor. Hatta akrabalari falan artik büyüdün, milli olma vaktin geldi diyerek kadina götüren erkek akrabalar var. Bu işi yapan kadinlarla beraber oluyorlar bir şekilde. O yüzden kadınlar bence daha fazla.01 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar kadın, erkekler de erkek diye cevap vermiş 😂 toplumsal olarak kadınların bakireliğine daha çok önem veriliyor haklısın ama şu anda onu önemsemeyip yaşayan insan sayısı arttı. Tabi gene dikkat eden vardır. Kadınlar daha duygusal ama baktığın zaman eğer ki kadınlara cinsel olarak tamamen izin verilseydi şu anda bence bakire kız da çok kalmazdı Çünkü çoğu kişi sevdiği sevgilisiyle zaten yaşardı. Ad çıkma sıkıntısı evet ki maalesef var eğer ki kişi çok kişiyle birlikte olursa. Ha skor yapayım derdi elbette olmayabilir ama illaki yaşardı kadınlar da bence ki şu anda yaşayan arttı. Cinsellik her iki cinsiyet için de bir ihtiyaç sonuçta. O dediğin parayla yapma kısmı zaten tamamiyle iğrençlik bana göre. Kadınları genel olarak engellemelerinin sebebiyle o yapılıyor zaten:
En İyi Cevaplar
+1 yılBakir erkek fazla.
Kizlar ilk basda daha cok secme haklari var. Istedigi erkege istedigi gibi yapar.
Erkekler icin kolay degil. Onlar ilerde, işleri sayesinde daha cok secenekleri olur.
Bu neden ile.
18-25 yaslarda desek, bakir erkek daha fazla.05 Yorumla
Soran+1 yılEn yapamayanı parayla yapmıştır sanmıyorum o yüzden bakir erkeğin fazla olduğunu
- +1 yıl
Yanliş dusunuyorsun. Ben kendim 26 yasindayim ve bakirim. Ama ben muhafezakar ve dinimi sahip cikan bir musluman oldugum icin.
Serefsiz capkin erkek azdir, ve bu tur erkegin 1 degil fazla partneri olur. Yani 10 erkekden 1 capkinsa, ve capkin 10 kizla cikmissa. 9 erkek bakir kalir. Bu sekilde dusunun.
Soran+1 yılSen dinine sahip çıktığın için öylesin. Erkeklerin büyük bir çoğunluğu öyle değil. Tamam on tane kişiyle beraber olmasa bile bir yolunu bulup birileriyle oluyorlar bakir bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Ama sana helal olsun gerçekten takdir ettim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, tabi hersey buydugun ortamla ilgili ve kisinin karakteri.
maalesef toplum olarak baya eksikerimiz var. InsAllah karsiniza hayirli bir partner cikar
Soran+1 yılAynen keşke senin gibi insanlar daha fazla olabilse…. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için önemi yok ben rahat bir erkeğim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinde aynı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla hepsi cok dürüst hiçyok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bakire kız daha fazla bakir erkek kalmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce
Soran+1 yılPeki o korku olmasa sence
+1 yılBakır erkek sandığınızdan fazla
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin paralı seks ihtimali varken bence azdir
+1 yılSallasan bakir erkeğe değer
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler? Erkekler daha çabuk ulaşıyor bizden…
- +1 yıl
Ne demezsin istenilen kişiyi bulmak çok zor
Soran+1 yılSizin arkanızdan konuşmazlar en azindan
- +1 yıl
Aynen )
Gizli Üye(36-45)+1 yılamaç cinsellik mi bu seçimde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakire kız çok vardır
00 Yorumla
+1 yılBakire kız
00 Yorumla
+1 yılBakir erkek çok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakire kız
00 Yorumla
+1 yılErkekler fazla aga
10 Yorumla
+1 yılkız bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım