Bilirsiniz Türk erkeğinde komik düzeyde bir Rus Ukraynalı kadın takıntısı var. Bu dediklerimi kıskançlık gibi algılamayın tarafsız olarak değerlendiriyorum şahsen güzellik olarak kendimi onların çoğundan istisnalar hariç güzel buluyorum sarışın biri değilim kömür gibi saçlarım var kaşım gözüm siyah tenim kumral çok açıkta değil çok koyuda yüz hatlarıma bakıyorum çoğundan güzel boyumda iyi kısa değilim bir erkeğin yanında leylek gibide durmam güzel olduğumu sadece ben söylemiyorum erkekleri geçtim hemcinslerim bile söylüyor modellik yapmamı söyleyenden çok var. Türk kadını ortalaması çok üst düzey olmasa bile güzel kadınlarda var. Cinsellik diyicem e Türk kadınında öyle evlilik takıntısı olmadan cinsellik yaşayanlar var. Nedir bu Rus Ukraynalı kadın takıntısı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bizim kadınlarımız çok güzeller ama kendilerine baktıklarında
Bununda sayısını sen düşün
Spor desen hak getire
Bakım desen yarım yamalak
Saç baş makyaj desen öyle
Bir teori var coğrafya ile ilgili ve ispatlanmış
Soğuk iklimde kadınlar üzerine etkisi güneş ışığı almayan ten beyazlaşır, gözler daha çok ışık alması için renklileşir, burun ısı kaybını azaltmak için küçülür. Sonuç kusursuz yüz tipine yakın olur Şimdi yüz böyle iken omuzları onların kalçadan az daha geniş Bizimkilerin ki ise tam tersi omuzlar dar E o kadınlar ikinci dünya savaşı sonrası daha çok rakiple karşı karşıya kaldıkları için bir alışkanlık edinmisler Rakiplerine karşı daha iyi görünmek için hem yüz güzelliği hem vücut demişler Spor var bakım var istek var giyim var takip var her şey var Bunları hepsi yapıyor 15-40 yaş arası bütün Rus Ukrayna hatunları böyle bizde öylemi? Emin ol bizim hatunlar hepsi böyle olsun çok çok güzeller ama farkında değiller Birde bunu genetik olarak aktarıyorlar böyle kadının çocuğu çirkin olması biraz zor dimi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Rus kızları fizik olarak diğer ülke kadınlarından çok daha önde uzun boylu ve daha seksi. Daha da önemlisi bakımlılar giyim tarzları daha iyi.
Ha birde gereksiz kıskançlıkları yok kapris yok. Genel olarak maalesef ki ülkemizin kadınlarından iyiler00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle örnekleyim renkli göz beyaz ten sarışın Güzel hitap ediyor ve onlar yaradılışı gereği 10 kişiden 9uzu böyle biz de 10 kişiden 1i böyle aradaki fark bu
00 Yorumla
Senin bir benzerin zorlasan Türkiye'de bulursun siyah saç beyaz ten çok fazla güzel kız var öyle gerçekten ama sarı saçlı mavi gözlü oranı aşırı düşük türk kızlarında esmer güzelliği var ee az olan ilgi çeker öyle değer kazanıyorlar işte aslında sarı saçlı mavi gözlü olup çirkin olanda çok Ukrayna Rusya bakıyorsun güzeller hemde doğal güzel biraz popüleriteninde etkisi var sokakta işte sıradan sarışın bir Türk kızı olsun erkekler hmm derler ama o kız Ukraynalı Rus olsa hani bana hani bana derler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. beni etkileyen tek şey sarışın olmaları. bizde ruslardan çok daha güzel olanlar elbette var ama sayıları az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalite koktukları için. Koku derken parfüm değil kumaşlarında kalite var.
Çocuğumu öyle bir kadın mı yetiştirsin kezbanın biri mi?
Bırakında kimi seveceğimize biz karar verelim değil mi03 Yorumla
Soran+1 yılAhaha😂😂 kalite konusuna hiç girme yanarsın. 😂
Cevap sahibi+1 yılNe demek istediğini anladım. ama şiddet bağımlısı, hanzo, veya size onursuz bir... gibi davranan erkekleri seçen hemcinslerine ''Ahaha '' yapsan daha uygun olur bence.
öptüm şekerim akşamın güzel olsun.
Soran+1 yılGüle güle 😂
çünkü sizden güzeller slav genleri iyi ne yapalım yani kabul edin. güzellik olarak onlar dünyada kabul görmüşken türk kızı orta sıralarda
03 Yorumla
Soran+1 yılDikkatli okumadın sanırım ben kendimden örnek verdim çoğundan iyi tipim aynı zamanda Türk kadınlarındada onlardan daha güzelleri var ama Türk kadını aşırı güzel bile olsa çirkin mirkin çizgi dudaklı hortlak suratlı kaşı kirpiği olmayan bir Rus daha fazla beğeniliyor bu tuhaf sırf ben bunun genelleme yapılarak güzel kategorisine girdiklerini düşünüyorum. Dünya güzellik yarışmasında bile en çok genelde Hindistan oluyor bide bi ülke daha vardı unuttum şimdi Rusya Ukrayna daha az kazanıyor.
Soran+1 yılHımm o zaman iş renkte bitiyor gerçi doğru diyorsun nerede ne azsa o çok değer görür bir yerde okumuştum esmer kadınların en çok caka sattığı ülkelerde Norveç İsveç Danimarka gibi ülkeler bence güzel Türk kadınlarını toplayıp bu dediğim ülkelere göndersinler çözümü buldum. 😂
+1 yılKezban değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir cogu guzel
00 Yorumla
+1 yılGüzeller
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri