Bu tip sorulara genelde herkes kendi yaş aralığını övüp yücelterek cevap verecektir. :D
Ama 25-30 yaş arasında çok da değişen bir şey olmaz insan fizyolojisinde, çok erken yaşlardaki bilinçsizlik ve çok ileri yaşlardaki sağlık kaynaklı şeyler haricinde, zaten aralıktaki geniş bir skalada kişilerin özel bir durumu olmadıkça çok değişen durumları da olacağını sanmıyorum pek...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKısa süre, eğer çok yapmamişsa
Aslında cinsel yaşamda, her hangi yaş olanlar, performans yokksa, fazla sürmez
Iyi biri, cinsel yaşamında çook yaşanmış biri ve cinsel içinde ıyi bilen ve ıyi tutan... turkiyede aşırı nadır bişi
Eğer tanışsaydık, akşama kendi bana verseydin, bil ki ruhun ile bile sevişirdim ve de imzalardım seni , (avrupalı biriyim)00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür tatmin aslında yaş tan öte, tecrübe, kişinin kendini tanıması, pozisyonel değişiklikler ve de tutkuya bağlıdır...
Bir de cinsellik te kişilerin psikolojileri de önemli bir etkendir ki performansı etkiler...
Elbette, karşılıklı arzuları bilmek, güven duymak her iki tarafı da rahatlatır.
Ve bu hazırlık, keyifli bir deneyimi nirvanaya ulaştırır...00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
ergen arizona kertenkeleleri denk gelmiş sana heyecan yapmış.
ama sen matematiksel rakam verip performans değerlemesi yapıp o rakamsal değerdeki kişileri zan altında bırakıyorsun .
işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile çalışmanı öneririz.07 Yorumla
Soran+1 yılBacım deme lazım olur
- +1 yıl
rakamlarla değerleme yapma , beğenmediğin o rakamlar sana galaksideki yıldızları saydırır.
Soran+1 yılHadi ya bi saydırsana
- +1 yıl
mottomuz , memnun bireyler , doğru kişi.
siz okulda iken bir kompozisyon yazar ike giriş , gelişme , sonuç şeklinde öğretiyorlardı , biz detaylandırarak uyguluyoruz.
Soran+1 yılFazla edebiyat beni bozar
- +1 yıl
edebiyatım iyi değil biyoloji , fizik ağırlıklı çalışıyorum bende.
- +1 yıl
Aynen lazim olur yav 👅😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
30 yasina kadar her erkek asagi yukari aynidir, yeme icme gibi, bazilari istahli bazilari istahsiz ama 30 yasindan sonra erkeklerde testesteron seviyesi her yil düser, buda tabi cinsel performansdi etkiler. Buna ragmen yinede, 50 yasinda bir erkek 290 yasinda bir erkekten cok daha iyi olabilir.
18 yasinda daha dokunmadan bosalan bir erkegin, 30 dakika gir cikla bosalamayan kadina ne gibi genclik faydasi olabilir?00 Yorumla
+1 yılperformans konusunu pratik bazında değerlendirmek lazım ve beslenme+spor olarak değerlendirmek lazım. kondisyonu varsa 30 yaşındaki 25 yaşındakindan daha iyi olabilir yoksa tersi olabilir o erkekten erkeğe çok değişir
21 Yorumla- +1 yıl
yaşaya yaşaya öğrenirsin tavsiyeler veririm
+1 yılbu konuda erkellerin performansı yaşa göre değil bakış açısına kendini geliştirmişliğe ve tecrübeye bağlıdır 25 yaşında bir erkek 2 dakikada boşalıyrosa senin işine yaramaz ama 40 yaşındaki erken 50 dk da boşalıyorsa inanılmaz zevk ve haz verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her anatomi farklıdır, herkesin sağlık düzeyi farklıdır. Bunlara ek olarak deneyim eksikliği-fazlaligi vs bir sürü kıstas var ve hiçbiri yaşla ölçülemez.
Hayatıma giren kadınların %60 insan fazlası 25 yaş a. kadar girmiştir01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mesala performansdan beklentin nedir senden büyük erkek erken boşalıyorsa bunun yaşla alakası yok genc olanda erken boşalma daha yüksektir.. ama dersen ki zevklerimi bilemedi orası ayrı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu iş yaşa değil kişinin libidosuna enerjisine bakar. Kimisi 25 yaşında tırt çıkar kimisi 40 yaşında partnerini uçurur. Tamamen kişinin karakteri ve yapısıyla alakalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçok fark etmemekle beraber genç daha tezcanlı olur. bi an önce sonuca ulaşmaya çalışır. yaş ilerledikçe hedef kadar yolculuk da önem kzanmaya başlar.
10 Yorumla
+1 yılYaştan ziyade sekse bakış açısıyla alakalı bir durumdur. 25 yaşında ki her erkeğin performansı aynı olamayacağı aşikar
00 Yorumla
+1 yılValla 34 yaşındayım 8 yıldır düzenli spor yapıyorum 20 yaşındaki delikanlıya her alanda meydan okurum, yaşına değil bakımına bağlı
01 Yorumla- +1 yıl
He bide ön sevişmeye en az yarım saat ayırmayan erkek ya da kadınla takılmayın cinselliği bilmediği anlamına gelir, sadece ufak bir bilgi😉
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O yaşantısına, psikolojisine bağlı. 25 imde damızlıktım. Şimdi her saat birine çakmak günlük 7 8 kişiyle, ilgimi çekmiyor.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılFark olmaz. 40 yaşından sonra bazı kişilerde performans düşüklüğü olabilir. Hatta yas ilerledikçe daha çok istek oluyor diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm 25 yaşındakiler standarttır. Ön sevişme 7 dakika 23 saniye ilişki kısmı 13 dakika 11 saniye sürer.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bunu nerden hesapladın 😂
Cevap sahibi+1 yılSaka yaptım. Hiç oyle sey mi olurmuş. Bu tamamen erkegin tecrübesi ile alakalıdır.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok farklı değildir. Bu yaştan ziyade kişiye göre değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Aygır gibidir tadak tadak tadak makınalı gıbı yapıştırır soluksuz bırakır şarıl şarıl akıtır orgazmın nırvanasına çıkarır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormalde ıyı olması lazım ama demek adam skıntılı cıkmıs bu arada ne beklıyorsun performans olarak
00 Yorumla Yani pek fark etmez biraz daha ilgi ve istege bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu işlerin yaşla alakası yok sen dogru kisiyi bulmalısın
00 YorumlaBuna kimse bir şey diyemez belki çok diplerdedir belki de çok üstler de yaşa göre çok saçma olur bir şey söylemek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tamamen değişir sağlık ve güçle alakalı e birazda tecrübe ve bakış açısına bağlı
00 Yorumla
+1 yılMadem daha önce denemissin. Yine denersin. Burada herkes kendini ovecektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılher şeylerinin aynı varsayarsak fark edecek performans farkı yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
yakalanma riski ve zaman sorunu mu vardı?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bunun yaşla alakası yok önemli olan isteğinin yüksek olması
00 YorumlaYaşa bağlı olmaz bu erkeğin isteğine ve fiziğine göre değiştir
00 Yorumla
+1 yılKisinin iyi bakiyorsa kendine bence citti bi fark olacagini sanmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılperformans iyidir ama belki biraz acemilik vardır
416 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs yaptıkça bence. ne kadar geç bo. şalmayı öğrenirse o kadar iyi.
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs onu geç bo. şalanlara sor
- +1 yıl
Acemilik her insanin basina gelen bisey tabiki ama zamanla tercube ediliyor zaten seninde sansina tercubesiz denk gelmis heralde
Cevap sahibi+1 yıl@Servanataş bana mı dedin :)))
- +1 yıl
Evet sevgili üye 😋😁🌼
Cevap sahibi+1 yıl@Servanataş yooo gayet tecrübeli. yeteri kadar tatmin ediyor beni :)))
- +1 yıl
Vay doyuruyorsa iyidir senin bu azginligini indirmişse sevindim 👅🌸😊
Cevap sahibi+1 yıl@Servanataş :))))
- +1 yıl
Buyur benim sevgili üye 👅
Cevap sahibi+1 yıl@Servanataş bişey dediğim yok :)))
- +1 yıl
Ya oylemi ama benim sana bisey diyecegim var :) ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Servanataş neymiş
- +1 yıl
Özelden desen sana
Önemli olan işi bilmesi. Yaş önemli değildir
00 Yorumla
+1 yılİşi bilmekle alakalı, yaşla değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok Tecrübe ile olur o işler
00 Yorumla
+1 yılYaşa değil erkeğe göre fark eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaşla alakasıkesinlikle yok
00 Yorumla Yani eğer istersen deneyebiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılPerformansın yaşla ilgili yoktur.
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşındayım bence 35e kadar zirve nokta oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbeslenmesine ve yaşadagı seks hayatına baglı
00 Yorumla
+1 yılçok fark yoktur ama zirve yapması lazım o yaşta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir o
00 Yorumla
+1 yılE konuş partnerinle
00 Yorumla
+1 yılİyidir
00 Yorumla
+1 yılPek fark olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğe bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki daha iyidir
00 Yorumla
+1 yıldaha iyidir...
02 Yorumla- +1 yıl
gençlerin performansı her zaman daha iyidir.. ama tecrübesizdirler...
- +1 yıl
çok güzelsin demekki erken boşaldıysa...
+1 yılDaha serttir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yıl30 lar gibisi yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
tamda 37 yim olmadı bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana ben gerek canim ayni yastayiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarklı tâbi canım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnem beni üst üste yakaladı ondan biliyorum 30 35 ten sonra görürüm bakım her gün yapıyor musun diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha atılgan
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar