Evli sevgilimle Yaklaşık 10 yıldır yasak aşk yaşadıgım bayan bana çok baglandı ailem evlemmemi istiyor o istemiyor napmalıyım #cinselyaşam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOh ne güzel etmiş canıma değilsin iyi olmuş sen on yıl boyunca yasak ilişki yaşa kadından tane tane Çocuk sahibi ol aldat iyi bir şey değil yani bunlar daha sonra kadın şimdi senin peşinden düşmese bile haklı artık sana alışmış yani aşk değil sevgi değil bu aldatma da değil artık farklı bir boyuta geçmiş artık kadın sana alışmış bırakmaz😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ona alıştım ama ailem evlenmemi istiyor off
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne istiyon bedavaya malı götürüyon.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem evlenmem için çok baskı yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet et.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl şikayet ediyim 10yıl srvgiliyiz eşinden gizli
- +1 yıl
Durumu izah edip sen ayrılmak isteyince de taciz etmeye başladı dersin.
Soran+1 yılÇocuklarım senden diyo
Soran+1 yıl4 çocugu var
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 yıl ne çok sıkıcı
047 Yorumla
Soran+1 yılBayanla birbirimize aşık olduk
Cevap sahibi+1 yıltamam cehennemdeki açıklaman
Soran+1 yılKarı koca ilişkisi oldu aramızda eşi yokjen ben yanıjdaydım
Cevap sahibi+1 yılAma karı koca değilsiniz bu pezvenklik ilişkisi olur o kadın da hem kocasının parasını yiyor hem seni kandırıyor
Soran+1 yılSevdalandık birbirimize 10 yılık ilişkimiz var 4 çocuguda benden dna testi yaptı
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılMadem çocukları senden aleti senden yiyor e o zaman kocasıyla neden evli duruyor yalan işte hem o adamın parasını hem şeyini yiyor çocukların da kim bilir kimi kimden yani bunu devlet DNA’sı olmadan anlayamazsın ona da kalkışsan adam seni öldürebilir
Soran+1 yılGizliyiz zorla evlendirmişler eşini sevmiyor
Soran+1 yılDna sı benden
Cevap sahibi+1 yılAyy yapma ya eşini sevmiyormuş 10 yıldır niye evli o zaman sen ne mal erkeksin ya
Soran+1 yılAilesinden çekindigi için eşi kendini düşünüyor rahatlayıp uyuyor
Soran+1 yılMal degilim erkenlik zamanıma denk geldi birbirimizi tamamladık tamamen
Cevap sahibi+1 yılÜf defol ya o kadın karaktersiz olmasa başına silah da dayayan olsa boşanır zina yaşamaz. Ailesinden çekindiği içinmiş vah vah bu ne b@ktan bahane😂İki eli kanda olsa sebep kabul edilemez. Çekinecek insanı da bulmuşsun. Enayi zekasız defol
Soran+1 yılEşinin durumu çok iyi niye boşanıyım diyo sen zevklerimsin diyor
Cevap sahibi+1 yılHah işte duydun mu bu kadın namussuz iki taraflı yiyor sen de bunu bilip kabul ediyosun ha
Cevap sahibi+1 yılAdam gibi kararını ver kimsenin kul hakkını alma evlenip
Soran+1 yılKarı peşimi bırakmıyor her an fırsat buldukça çagırıp beraber oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılPeşini bırakmasa ne olacak onun bedeni değerli değil ki
Soran+1 yılAilemi ezip evlenmicem ozaman
Soran+1 yılBende memnunım ama evlilik işi çıkınca sorun oldu oda evlenmemi istemiyo işte
Cevap sahibi+1 yılBesini istiyosun daha 10 yıldır aynı beden merak yok heyecan yok
Soran+1 yılHeycan var aşk var eşi kendini düşünüyot
Cevap sahibi+1 yılSanane kendini düşünüyorsa
Cevap sahibi+1 yılŞimdi Hz. İsa’nın Nuh Aleyhisselam oğlu Şam’ı dirilttiğini izledim o dürüst insanın bile ölürken saçı siyahmış Hz İsa onu dirilttiğinde ise bembeyaz olmuş neden diyor Hz İsa o ise diyor ki kıyamet gününü beklemekten böyle korkarım. İşte o gün senin gibi karaktersiz gurursuz insanlar için demek ki
Soran+1 yılHaklısın insan şehvete alışınca bırakamıyor😭😭
Cevap sahibi+1 yılBahane etme ya senin gibi enayi yok karşında. Şimdi izledim o peygamber oğlu Sam’ın dirilişini, Hz İsa ona diyo ki Allah’ın sana yeniden hayat vermesini ister misin ve o dürüst peygamber oğlu bile diyor ki hayır ya Ruhullah, ölürken öyle bir acı çektim ki o acıyı ve ölüm meleğini tekrar görmek istemem. Ve diyor ki beni bu insanların kirli yaşantılarında daha fazla tutmadan geldiğim yere geri gönder. Geri gönderiliyor sadece mezarında yapıyor bu konuşmaları dünyaya 1 gün bile karışmıyor.
Soran+1 yılBn yzr msn
Cevap sahibi+1 yılHayır hiçbir kız kalitesiz erkekle konuşmak istemez benim belki bu gece sosyal medyada karşıma o videonun çıkması ve seninle konuşmam sana Allah’ın bi uyarısıydı. Napçan eşinin boşalıp durduğu leşi yiyip de. Karakteri de kötü kafasına silah dayayan yokken boşanmıyor bile ne ikiyüzlü
Soran+1 yılAlıştı bırakmıyor 10 yıl önce evlenmek istedim ailem ksbul etmedi ailem bu bayanla sevgiliydik kızın ailesi istemedi bizde gizli gizli beraber olduk
Cevap sahibi+1 yılBahaneee
Soran+1 yılBilmedigin şeyler var
Cevap sahibi+1 yılHiçbiri fark etmiyor dinen o kadının iki eli kanda olsa başkasıyla yatmak için boşanması gerekir sen kendin de biliyosun vicdanına bileğiyle kabul ettiremiyosun bu bana dediğin ilkokul 2. sınıf bahanelerini
Cevap sahibi+1 yılAilesi seni neden istemedi zengin değilsin diye mi
Soran+1 yılBahane degil bana yardımcı olmak istiyorsan yanımda olacaksın laf salatasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBenim dediklerimin hepsi doğru şeylerdi senininkiler bahane. Öleceksin mezara yatacaksın buna gerek var mı ya millet 1 kere takıldığıyla 2. kez takılmaya istek duymuyo sıkılıyo
Soran+1 yılİnstgr var mı
Cevap sahibi+1 yılPez^venk aramıyom 😅
Soran+1 yılKonuşmamız gerek
Soran+1 yılDogrudur
Soran+1 yılZeka yapısını anlamadım önce dini kanaldan giriyon sonra hakaret ediyon senin mantıgını anlamadım
Cevap sahibi+1 yılNiye canım dinde merhamet etmeyene merhamet edilmez diye bir hadis vardır bilir misin
Soran+1 yılDalga geçiyorsun kınıyorsun horgöruyorsun peygember efendimiz sallahu aleyhi vesellem buyurdularki birbirinizle dalga geçmeyin birbirinizi daglayıp kınamayın kınnayan o kınadıgı şey başına gelmeden ölmez gunahkar olarak görebilirsin tövbeyi imanı allah bilir sen bilemezsşn
Cevap sahibi+1 yılPeygamber efendimiz sav acaba 10 yıldır boşanmayan iki yüzlü karaktersizin şans vermesi hakkında ne derdi
Cevap sahibi+1 yılTövbene başlatma sal@k çırılçıplak sevişmenin tövbesi mi olur
Soran+1 yılKendini yaradan mı zannediyorsun gunah bişey şirk hariç allah bütğn tövbeleri ksbul ediyor sus bşrdaha yazma bilgisz
Cevap sahibi+1 yılMal oğlu mal bile bile günah işleyip tövbe edersen şirke girer o zaman herkes senin gibi pezvnk olarak yaşayıp tövbe ediyorum ya. ss derdi
Soran+1 yılKınuyorsun dalga geçiyorsun dilerim aynısını yaşarsın ne çektigimi anlarsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne