Eltim eşimi benden kıskanıyor, amacı ne?

Bi ara benimle ilgili dalga geçer gibi eşimn hesabına bişey atmış bnede gördüm baya bişeyler yazdım kendim tartıştık zaten nişanlıykendr bu bizi bi kovuşturması telefonda odaya girer dururdu mesela bi ara biz arabadaydık o zmaan nişanlıydık bu telefondan müzik açacaktı eşimde abuç arasında koydu penisin olduğu yere yani ben alırım onu dedi uzatı elini aldı ben şok oldum terbiyesiz. Onu geçtim bi kaç olay daha oldu daha 5 aylık evliyim kayınvaldemgile aramızı bozdu bilerek ben sınır olayım diye benim yanında eşime bildiğin yakın yakın duuryor gidiyo o çay katarken o suyunu katıyor eşim sevmiyor sevdiğinden değil abisi ıvın susuyor hata geçen ben eşimden Engeledim diye onu 10 kere aramış eşimi sonra kaynanamgile demiş çocuklara bişey olsa ulaşmadan vs diye damardan girmiş onlar bana kızıyor ailemi arıyo vs vs öyle bir mikrop geçen eşim abisini aradı pazar günü işle ilgili bişey için aynı yerde çalışıyorlar yengesi çıkıyor giickliğina gerçekten derdi ne çözemedim zamanında hep Kız arkadaşlarıyla eşimin arasını bozmak istemiz hep bide kız kardeşini alsın diye kendini yırtmış ama eşim istememiş kızla bi geçmişleri yokmuş eşim istememiş ama yengesi deli olmuş alsın diye bacısını içimizi kimse bilmesin el girmesin demiş yengesiyle eşimin aynı yaşta bu arada yani bunun derdi ne olabilir kapalıydı ben geldikten sonra gelin açıldı cilt bakıma kuaföre gider oldu valla açıkçası kocama sürünüyor diye düşünmüyor değilim bunlar normal şey değil yanlış mı düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta arkadaşlar bu platforma sevgiliyken de yazmışım 3 yıl önce
(18-24)
Ya şöyle bir konu var görüntülü konuşuyorduk sevgilim kyatakda uzanıyor a yengesi geldi odaya abisinin hanımı sevgilimin yatağına girip yatti sınır oldum yaptığı doğru mu ya aralarında 1 yaş var
bir ara böyle konusuyoz çocuğun üstüne üstüne culaniyo
Tabi annesi de var oda da ama onun yatağına girip yatması yanlış bence sınır oldum haksız mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten bende anlamadım derdi ne kanı bozuk mikrop temin ederim ikilemeyim insanin akli almıyor çünkü kıskanmış da olsa biz onunla kardeş gibi büyüdük de dese sonuçta kardeşi değil o şekil yapamaz
Eltim eşimi benden kıskanıyor, amacı ne?