Bayan bir arkadaşım güney sahillerinde üstsüz guneslendigini üzerinde sadece bikininin alt kısmının kaldığını söylemişti. Acaba tahrik olayım diye mi beni kandırıyor diye düşünmedim değil 😃. Bu yaygın bir şey mi gercekten yapmış olabilir mi yapan veya gören var mıdır? Kısaca düşüncelerinizi merak ettim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapmış olabilir gayet normal ama uzun süre kalmamıştır bence
Normal karşıladiginiza göre böyle bir deneyimine tanık oldunuz mu kendiniz denediniz mi veya yapanı gördünüz mü
Rahat bir ortamda yapabilirim ben de
Ama yapmadınız sanırım. Peki bunu isteme sebebiniz nedir? O şekilde daha seksi hissetmek mi göğüslerin de bronz olması mi vesaire vesaire
Yaptım 1-2 kere yurt dışında..
Bikini izi olmaması için yapılır
Hmm 😊. Peki göğüs olcusunun bununla ilgisi var mı mesela iri göğüslü olanlar da buna pek cesaret edemiyor dikkat çeker diye.
Bide yaptığınız zaman etrafın tepkisi nasıldı bakan eden oldu mu çok
Sanmıyorum.. kişi ile alakalı..
Elbette bakan oluyor ama bizdeki gibi yer gibi değil..
Yurt dışında normal bu
Teşekkür ederim 😊 yaşınız doğru mu ve bunu yaptığınızda yaşınız kaçtı etrafın bakmasi biraz da yapanın genç olmasiyla ilgilidir bence
24-27 civarı
Yapmıştır ben de yaptım turist yoğunluklu bölgelerde kimse garip karşılamıyor bunu.
Bahsettiğiniz yer neresiydi ne zaman yaptınız ve çaktırmadan da olsa bakan oldu mu 😊
Antalya da bilmem baktılarsa da farkında değilim
Eşiniz veya sevgiliniz var mıydı vardiysa bir tepki verdiler mi? Bir de bikini izinin olmaması goguslerin de diğer bölgelerle aynı tonda durması güzel hissettiriyor mu
Evet sevgilim vardı yo aksine hoşuna gidiyordu
Oha rahatmis. Biraz teşhir gibi oluyo mu sizce acaba bu yüzden mi hoşuna gitti onun da
Evet rahattı. Muhtemelen evet.
Hmm 😊. Peki turist beldelerinin rahat olduğunu söylediniz. İstanbul vb yerlerde normal bir plajda bunu deneyebilir miydiniz yoksa o bölgeler rahat olduğu için sadece oralarda mi yaparsiniz
Hayır denemem.
Yapanlar var bir ara daha çok yapanlar vradi geçen sene göremedim.. bu sene ins