Benimle alakası olmadığını düşünürüm bu durumun kendini yetersiz hissettiği için yapıyordur. Ayrıca yanında partneri varken mastürbasyon yapan erkeğin aklına sasarım😂
Bu bende olumsuz bir şey hissettirmez. Bazı kadınlar klitoral orgazma o kadar alışmış veya o kadar geç boşalıyorlar ki ben ne kadar uzun ve darbeli de yapsam klitorisini okşamayınca orgazm olamıyorlar. Hatta bir tanesinde klitorisi ben okşadım penetrasyon yaparken. Ama kadın krndisi okşamayınca boşalamadığını söyledi.
Şimdi sebebini bilmeyen her şey düşünür her şey hisseder. Ama işin gerçeği farklı Cinsel partneri olmayan sürekli mastürbasyon yaparak orgazma ulaşan bir kişi bir anda partner bulup onunla birlikte iken orgazm olamama şansı yüksek olmak için de mastürbasyon yapması normal
Kendimi tanıyorum.. O yüzden öyle bir şey hissetmem.. Nedenini sorarım. Sıkıntı onda olabilir. Yeterince odaklanmamıştır belki de.. Ya da bir an önce gelmek istiyordur. Böyleyse izin vermem.. Ekstra bir yardımla olmaz o iş.. Olana kadar..
Ya bunu erkek yapsa siz kirilirsiniz elbet ama bunu erkek değil siz ona yapın mesela penis al sen mastürbasyon yaptır arada ağzına al falan hani.
Mesela bir kız vardı geç orgazm oluyordu ama baya geç , ben seks esnasında biraz mola verip parmaklarımla ve dilimi kullanarak bir süre devam ederdim zaten sonra o iyice uçmuş olurdu sonra devam ederdim beraber bosalirdik. Sende bu şekilde yap