İşteydi konuşurken millet kudurmuş yazdı bende neden yazdım ben montla duruyorum millet hep açık seçik yazmış sen nereden biliyorsun bunu dediğimde ne demek nerden biliyorsun diplerine düşmüyorum herhalde yazmış bende görüldü attım. Bana bunu söylemesi doğru mu? Bu tavır diplerine düşmüyorum demesi madem düşmüyorsun hep açık seçikler ne alaka güya işte. Belli ki oynaşta.
Seni ne ilgilendirir milletin ne giydiği hayır bakıyorsun bakıyorsun bana ne diye yazıyorsun bu kadar mı tınlamıyorsun çok sinirlendim ya resmen bir hakaret bence. Ama benim bir tane sosyal erkek arkadaşım vardı o da karısından ayrıldı dert yanıyor dertleşiyoruz diye engelletti konuşmayacaksın dedi. Bir erkek hakkında yorumda bulunsam burnumdan getiriyor kendi tavrına bakar mısınız? Ne yapsam?
Seni ne ilgilendirir milletin ne giydiği hayır bakıyorsun bakıyorsun bana ne diye yazıyorsun bu kadar mı tınlamıyorsun çok sinirlendim ya resmen bir hakaret bence. Ama benim bir tane sosyal erkek arkadaşım vardı o da karısından ayrıldı dert yanıyor dertleşiyoruz diye engelletti konuşmayacaksın dedi. Bir erkek hakkında yorumda bulunsam burnumdan getiriyor kendi tavrına bakar mısınız? Ne yapsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer