Cinsel Yaşam Kızlar, Oral seksten tiksinip sonradan seven oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu süreci nasıl aştınız benimle paylaşır mısınız. Eşimle aramda bu sorun var aşmak istiyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Haydi yoruma Kızlar, Oral seksten tiksinip sonradan seven oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk başta yapmak istemiyordum. Sevgilim ısrar ediyordu. Yapınca da tiksinmiyordum ama herhangi bir duygu hissetmiyordum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl şu an peki sürekli yapar mısın evlensen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapardım ama zevk vermiyor. Karsidaki insana zevk vermek icin yapilan birsey. Ben sahsen hicbir duygu hissetmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Karşılıklı olunca bence zevkli bişey Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl tiksinen erkek mi kadın mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eşim tiksiniyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapmak istemiyorsa zorlama 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Zorlamıyorum zaten 1 kere söyledim tiksiniyorum dedi bidaha söylemedim yani ben ona yapıyorum ama o zevk alsın diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman o da zevk alman için yapmalı Yorumla Soran +1 yıl İşte yapmıyor ya Yorumla Soran +1 yıl Sence napmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oral seks izlet. Tiksinmesi geçsin, normalleşsin ona göre Yorumla Soran +1 yıl Geçer mi izlediğinde sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende çok tiksinirdim. oral p*rno izleyince zamanla normalleşti Yorumla Soran +1 yıl Şu an yapıyor musun istekli arzulu evli msn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Eşine mi sevgiline mi 2 sn glzdn cıksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eşim yaptığı için yapıyorum 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Karşılıklı yapmak güzel bencede peki siz zevk almıyor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karşılıklı yapınca alıyorum Yorumla Soran +1 yıl Zorlama oldu mu peki başlarda. Eşime desem de yapmak istemiyor bende yapmasını istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evlenmeden önce herşeyi konuşup anlaşmanız lazım. oralı biz konuştuk anlaştık istersek yapıyoruz. sen eşini zorlama seks haytınız daha kötü olur Yorumla Soran +1 yıl Zorlamıyorum zaten yapmasını istedim 2-3 kere yapmak istemedi bende bidaha istemiyorum ama bu durumu aşsak keşke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tükiyede kadınları oral için zorlamayın baskıcı toplumlarda seks eğitimi almamış bir kadınla ilişkin varsa şükredin. Yorumla Soran +1 yıl Aynen sen peki ne derece mutlusun yatakta esinle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biz bazen oral yapıyoruz eşim ısrar etmez çok az. gin bir an önce girmek istiyor benimde hoşuma gidiyor akşam yaptık sabah yaptık rahatladı adam annesine gitti gelince kaplıcaya gideceğiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmaz. birkaç kişiye açtım dm sapıklık yaptılar Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece bi kaç sorum olcak olgun gördüm sizi Yorumla Soran +1 yıl Yani bazı konularda sizden akıl almak için Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İlk başta yapmak istemiyordum. Sevgilim ısrar ediyordu. Yapınca da tiksinmiyordum ama herhangi bir duygu hissetmiyordum.
şu an peki sürekli yapar mısın evlensen
Yapardım ama zevk vermiyor. Karsidaki insana zevk vermek icin yapilan birsey. Ben sahsen hicbir duygu hissetmiyorum.
Karşılıklı olunca bence zevkli bişey
tiksinen erkek mi kadın mı
Eşim tiksiniyor
Yapmak istemiyorsa zorlama
Zorlamıyorum zaten 1 kere söyledim tiksiniyorum dedi bidaha söylemedim yani ben ona yapıyorum ama o zevk alsın diye
O zaman o da zevk alman için yapmalı
İşte yapmıyor ya
Sence napmalıyım
oral seks izlet. Tiksinmesi geçsin, normalleşsin ona göre
Geçer mi izlediğinde sence
Bende çok tiksinirdim. oral p*rno izleyince zamanla normalleşti
Şu an yapıyor musun istekli arzulu evli msn
Evet yapıyorum
Eşine mi sevgiline mi 2 sn glzdn cıksana
Niye
Tamam
eşim yaptığı için yapıyorum
Karşılıklı yapmak güzel bencede peki siz zevk almıyor musunuz
karşılıklı yapınca alıyorum
Zorlama oldu mu peki başlarda. Eşime desem de yapmak istemiyor bende yapmasını istiyorum
evlenmeden önce herşeyi konuşup anlaşmanız lazım. oralı biz konuştuk anlaştık istersek yapıyoruz. sen eşini zorlama seks haytınız daha kötü olur
Zorlamıyorum zaten yapmasını istedim 2-3 kere yapmak istemedi bende bidaha istemiyorum ama bu durumu aşsak keşke
tükiyede kadınları oral için zorlamayın baskıcı toplumlarda seks eğitimi almamış bir kadınla ilişkin varsa şükredin.
Aynen sen peki ne derece mutlusun yatakta esinle
biz bazen oral yapıyoruz eşim ısrar etmez çok az. gin bir an önce girmek istiyor benimde hoşuma gidiyor akşam yaptık sabah yaptık rahatladı adam annesine gitti gelince kaplıcaya gideceğiz
olmaz. birkaç kişiye açtım dm sapıklık yaptılar
Yok sadece bi kaç sorum olcak olgun gördüm sizi
Yani bazı konularda sizden akıl almak için