Severek evlenmistik 1 yıl evli kaldik anlasamadik yine severek ayrildik. Ben 1 yıl sonrada başkasını buldum yasi buyuk ama durumu iyi. 54 yasinda ben 24 . Yatakta hic iyi degil hatta 2 ayda 1 yaklaşıyor oda 1 dk bile sürmüyor. Neyse bende eski kocama mesaj falan attim bi kac defa bulustuk sinemaya gittik sonra yasli kocam 1 haftaligina memleketine gitti bende eski kocami cagirdim beraber olduk. Şimdi beraber olmak istemiyorum. Bu yaptigim aldatmak sayilirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılYok kız olur mu öyle şey? Aldatma bunun neresinde? Sonuçta kocandi bir zamanlar. Bu yaşlı kocandan da sıkılınca başkasıyla evlen sonra yaşlı kocana da dönebilirsin. Ordan tekrar ilk kocana dönersin. Sonuçta eski kocalarin, aldatma sayılmaz o yuzden rahat ol devam et sen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski kocamla 6 ay evli kalsaydın olmazdı ama 1 yıl kaldığın için artık oda senin helalin oluyor aldatma sayılmaz sen devam et. Evli kalma süresi çok önemli eski kocayı canın çekerse diye SKH ile sabittir bakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMadem karaktersizlik yapıp aldatacaktın neden gidip para için 54 yaşında biriyle evlendin.. gidip cinsel yönden iyi olan genç biriyle evlenseydin o zaman.
Sadece aldatmak değil midesizlik bu.09 Yorumla
Soran+1 yılParada onemli sekste
- +1 yıl
O halde hem paranin hemde seks'in hakkını veren tecrübeli birini bulacaktın. 54 yaşında ki birinin birkaç dakikadan fazla boşalmadan duramayacagini bilmen gerekirdi, kaldı ki istediğin pozisyon çeşidi ve süreklilikte hiçbir zaman olmayacak. En baştan hata yapmışsın k. bakma, ayrıca erkek mi yoktu eskisiyle aldatiyorsun? Ayrıl istediğin haltı ye.
Soran+1 yılHemen parali erkek bulunmaz ayrica genc parasi olan akillidir yedirmez para ve cocuk yapar
- +1 yıl
Eeee ne yapacaksın o zaman demek ki sandığın kadar zeki biri değilsin. Bari 54 yaşında amcadan ayrilda o zaman istediğin herşeyi yap.
Soran+1 yılYok ayrilmam parasi var keyfime bakiyorum
- +1 yıl
Bence sen karaktersiz değil trollsun
Soran+1 yılAhahahahha şimdi iltifatmı ettin hakaretmi
- +1 yıl
Senin için hangisi uygunsun 🤨
- +1 yıl
Uygun
+1 yılHa eski kocanla olmuşsun ha sıradan tanımadığın biriyle sen aslında kendi kendini aldatmışsın da senin haberin yok madem verecektin adama niye ayrıldın madem ayrıldın niye verdin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
39Cevap
+1 yılya cidden sayılır mı diye soruyor musun?
bak cidden... elbette DEĞİLLLLLLLLLLLLLLL
bu senin hakkın tatlım.11 YorumlaTrol olduğun belli de neyse ben 40 kelimelik görüş atmama bakarım. Evet, aldatmış sayılıyorsun. Yaşlı eşinden boşanabilirsin. Ya da zenginse ölmesini bekle daha sonra da eski kocanla o paraları yersin. Ondan sıkıldığın zamanda başkasını bulursun sen, ben inanıyorum sana böyle devam.
10 Yorumla
+1 yılYok canım, ne aldatması?
Daha 24 yaşında bu neyin acelesi... Madem seviyordun daha sonra niye başkasıyla evlendin? Yaşı büyük de olsa o da bir insan değil mi? Elbette aldatmışsın. Biraz vicdanlı olun.10 Yorumla
+1 yılEvet aldatmışsın fırsatını bulan bütün kadınlar aldatıyor zaten bahane olarakta kocam ilgisiz yetersiz diyorlar ama kadınlar tek eşli olmadıkları için aldatır genelde
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmistik 1 yıl evli kaldik anlasamadik yine severek ayrildik. Ben 1 yıl sonrada başkasını buldum yasi buyuk ama durumu iyi. 54 yasinda ben...
00 YorumlaAldatmışsn sayılır mı diyorsun günahı hiç demiyorsun!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Mantık evliliği yapmışsın zaten bu böyle dewam eder bence eski kocan olmaz başkası olur
00 Yorumla
+1 yılİlk kullanicin tekrar kullanıma geçti yani oda eski eşine binnsin arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle slk mllarda var ya sitenin tadını kaçırıyor oldu gurup yapın eşin eski sevgilileriylle görüşse ne derdin nasılsa önce de skmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılYasli o kimse ona bakmaz
Cevap sahibi+1 yılyaşlı oluşu senin aldatmanı aklar mı bu seni yinede aldatan srtük yapmaz mı
Soran+1 yılHemen linçleyin
Cevap sahibi+1 yılaslında sana bişi söyleyimmi yaptığını sorgulamıyorum ama tıpkı bi slk gibi buradan sormanı sorguluyorum aldatmış olur muyum diyorsun ya adi bi fhşe gibi olduğunu düşünüyorum ve yeni seks arkadaşı arıyorsun seni altına alıp aşağılayarak becerecek deneyim yaşatıp unutamayacağın güvenli bir arkadaşlık
+1 yılYok ya nolcak o İlk sahibi. Yolu açan müteahhit zaten :)
00 YorumlaNe olur trol soru olsun, insanlar bu kadar çirkinleşmiş olamaz ki, bu kadar iğrenç olamazlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence aldatmış sayılmazsın
çünkü senin gibi ahlaki değerleri olan için gayet normal bir davranış şekli10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenel evde çalışsan bile aldatmis sayilmazsin bence devam et sen😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTm canım şimdi sana uyup başlıcam işler iyi giderse sende gelirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyok ya ne aldatması büyütmeyin böyle şeyleri :Q :Q :Q
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski koca. Yolları ayirmissin. Tabi ki aldatmaya girer.
00 Yorumla
+1 yılBu senaryo ilgimi çekmedi, var mı elinde başka bir senaryo? Onu da at bekliyoruz dört gözle.
13 Yorumla- +1 yıl
@He-man88 aynen aynen. Azıcık sürprizli, aksiyonlu falan olsa güzel olur.
Soran+1 yılOnuda yazcaktımda abartılı olmasın diye yazmadım😂
Mal mısın nesin birde soruyor musun tabiki bal gibi aldatmışsın
00 Yorumlabiraz daha üzerinde çalışman lazım bence olmamış. Mesela eski kocandan hamile kal bu daha etkili kılar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrezervatif varsa sayılmaz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurdaki yorumları aldırma evli kadınların hepsi aldatıyor zeten
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olması gereken bu
10 Yorumla
+1 yılSenaryoyu daha iyi yaz
00 Yorumla
+1 yılAldatmış olsan yine iyi zina en büyük günah
00 Yorumla
+1 yılYedi kocaya kadar aldatma olmuyormuş 🤷♀️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkil yasi 14 olan biri daha
00 Yorumla
+1 yılYok canim ne aldatmasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım sende ayıp etmiş yani
00 Yorumla Ne fanteziler var arkadaş
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatmış oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılYok aldatmak sayılmaz ne insanlar var
00 YorumlaLibidon arttıkça istersin birlikte olmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisinide idare et bence
00 YorumlaHayır hayır maçlar devam edecek misin bekar
00 Yorumla
+1 yılevet aldatmissiniz daha ne olsun.
00 YorumlaEvet.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSayılırsın
00 Yorumla Yok canım ne aldatması
00 Yorumla
+1 yılYoknsuyuna banmissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldattın evet
00 Yorumla
+1 yılYok canım ne de olsa ikisi ortak sayılır
00 Yorumla
+1 yılEvet bacım pusun
00 Yorumla
+1 yılne alaka
00 YorumlaTabiki aldatmak
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. aldatmak değil de ne
00 YorumlaTabi yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHaydaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet de neden eski koca?
04 Yorumla
Soran+1 yılIhtiyacim vardi ve daha hizli olur diye
Cevap sahibi+1 yılŞehir?
Soran+1 yılManisa
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımak isterim
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe Çok kötüsün ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu senaryo eskidi.
00 YorumlaOluyorsun tsbiii
00 Yorumla
+1 yılSayılmaz
00 Yorumlaevet sayılırsın
00 Yorumla
+1 yılbi de soruyor musun
00 Yorumlaelbtte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi