Sevgilim bana dokunmak istemiyor, sebebi ne olabilir?

23 yaşındayım 2 yıldır sevgiliyiz daha önce cinsel birlikteliğimiz oldu tabii ki ama son 5 aydır bana dokunmak istemiyor açık açık söylemiyor ama ne zaman adım atsam kucağına falan otursam geri adım atıyor libidosu aşşırı yüksek olan birisi bu arada önceden haftada 7 8 kere birlikte olurduk şimdi istemiyor... aldattığına dair şüphem var zaten beraber olmadan önce aşşırı çapkın biriydi en uzun ve hatta tek ilişkisi benim birkaç kere ayrılma konusu açtım belli ettim bana çok aşık olduğunu ayrılmak istemediğini söyledi ama zaten güven problemi yaşayan biriyim ama hislerimi açık açık söyleyemiyorum da ne tavsiye edersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
benden sıkılmıi olabileceğini tabii ki ben de düşündüm ondan ayrılma konusunu açıyorum ama bana çok aşık olduğunu ayrılmak istemediğini söylüyor eğer aldatma değil sıkılma olsaydı kabul ederdi ikimiz de yolumuza bakardık bana nedense aldatma sonrası vicdan azabı yaşıyormuş izlenimi veriyor çünkü ne kadar yatakta uzak dursa da diğer konularda aynı samimiyeti devam ediyor hatta daha ilgili bile diyebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
seni cinsellik için kullanıyormuşum gibi durduğunu fark ettim o yüzden uzak durdum falan dedi ama ben pek yemedim 2 yıl sonra mı gelmiş aklına akdjwjdjs gözlüyorum şimdilik en ufak yanlışında şutlarım
Sevgilim bana dokunmak istemiyor, sebebi ne olabilir?