Annem erkek arkadaşınla ilişkiye girersen seni affetmem dedi neden böyle?

Seks hayatımız yok ufak tefek şeyler oluyo her ilişkide ki gibi öpme falan.. 25 yaşındayım. Erkek arkadaşıma da baştan evlenmeden bir şey yapmak istemem falan demiştim. Ama ufak tefek tensellikler oldu zamanla. Hatta bundan dolayı kendimi kötü hissettiğim zamanlarda ağladığımda oldu sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi. Annem erkekler kullanır atar kendi zevklerine bakar der hep. Sonradan kaldıramazsın psikolojin bozulur seni üzen şey beni de çok üzer dedi. Erkek kardeşin de yapmamalı aynı eşitsiniz dedi. Kendimde istekli bir insanım ama cidden ilişki sonrası üzüleceğimi bildiğim ve toplumsal baskı çok olduğu için yapmıyorum. Ufak tefek yaşadığım tensellikleri bile suç olarak görüyorum , erkek arkadaşım da ısrar ya da baskı kurmuyor ne zaman hazır hissedersen diyo hep ama bu işin oluru yok. Annem bile seni affetmem falan dedi. Annemi bırak bende affetmem. Ama yine de annemin öyle söylemesi beni korumak için biliyorum ama galiba zamanla bu ilişki biter... erkek arkadaşım ilişki yaşamış bir insan 26 yaşında ve doktor bu hazzı almış bir insan. Bende sonava hazırlamıyorum atanmak için evdeyim şuanlık avukatım :(( ne yapacağım ben gerçekten şaşırmış durumdayım.
Annem erkek arkadaşınla ilişkiye girersen seni affetmem dedi neden böyle?