Kadınlarımız baş tacımız ama birde farklı kadın modelleri var balina gibi olup amerikan kasa chevrolet e benzer kalçaları ama gider tayt giyer ya da göbek ondan önce gider ama kısa badi giyerler böyle kadınlarla seks yapmak insanı seksten soğutur mu yoksa böylelerinden zevk alanlarda var mı dır tabi bu aynı benzetme erkekler içinde geçerli göbek balkon gibi olup yukarıdan baktığında aşağısı görünmeyen bu abilerle seks yapan kadın seksten soğurmu alalım cevapları...
Şişman kadın ya da erkekle seks yapmak zevkli midir itici mi?
Şimdi zevki bir yana eğer Şişmansa kaç yaşında olursa olsun pek iyi bir cinsel performans beklememek lazım çünkü eğer fazla kiloluysa nefes alıp verirken zorluk çekecektir bu kişi çünkü genelde fazla kilolu olan kişilerde astım olur hep yapamaz yani hızlı bir seks yapması mümkün değil nefes nefese kalır ikincisi mesela cinsel ilişkide çok aşırı terler ve bazen bu tiksinmeye bile yol açabilir fazla aşırı kilolu birisiyle cinsel ilişkiye girmeye çalışmak pek de zevk vermez diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sisman kadinlar cok istekli ve istekli oluyorlar. 4 tane sisman kizla seks yaptim ve simdi olsa yine yaparim.
Tabiki dezavantajlari var. Bacak omuza yapamiyorsun cünkü sanki beton blok kaldrip omuzuna koymuslar hissi veriyor. Omuz kirilabilir dikkat :D Doggy pozisyonunda deligi tuttrmak zor olabiliyor po*posu büyükse :D Asiri kilolarda sarkan göbekten ve basenlerden dolayi misyoner pozisyonda bazen a*m deligi aramayla ugrasabilirsiniz. Cok cabuk ve asiri terliyorlar, eger bakimsiz biriyse kötü kokuyor. Bacak aralari kilodan dolayi devamli kapali kaldigi icin gecmeyen bir koku var. Özellikle günlük dus almayan ve killi olanlardan uzak durun, kusabilirsiniz.
Avantajlari Cok istekliler. ardarda hizlica bosalabiliyorlar Sen yorulursun ama onlardaki istek bitmez, sabaha kadar araliksiz si*ksen banamisin demezler. Bazilarinin sivisi cidden fayans yapistiricisi gibi, keseyle felan cikmiyor direkt bulasik teliyle yikamak lazim degen yerinizi :D
Ha birde tadini bir defa alan kiz pesinizi birakmaz garanti ;)
Şişmandan öte 200 kiloluk kadınlarla seks yapmaktan zevk alan tipler de var. Ama burada fotoğraf koyup da kimsenin gözünü kanatmayalım. Balık etli kadını severim ama balina gibi değil tabi.