Sevgilim evlenme teklifi etti ama ben evlenmeyi isterim ama asla cinsellik olmayacak bunu isterse ayrılmak zorunda kalırım bunu ona nasıl açıklarım? Sizce ayrılır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba...
Aynı durumdan bende muzdariptim. Ancak aşık olunca her şey değişti. İnsan en çok sevdiği adamı aşık olduğu adamı arzuluyor. Yavaş yavaş başlayın. Acele etmenize gerek yok. Mutlaka isteklerinizi partnerinizle konuşun. Sevişmeyi uzun tutun bir süre. Yani orgazm olursanız daha da iyi hissedersiniz. Cinsellik büyük bir yer kaplıyor hayatımızda. Cinsellik çiftleri birbirine yakınlaştırır. Eğer gerçekten denemişseniz ve olmuyorsa bir çift terapistinden yardım alabilirsiniz.
☘️00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik olmadan evlilik olmaz.
Seni yadırgamam ancak bunu için kesinlikle tedavi olmalısın.
İnsanın sevdiği ile birşeyler yaşaması kadar doğal bir şey yok bence. Sevginin tutkuya dönmüş hali.. yani evlilik için şart.00 Yorumla
+1 yılZor bir durumdasın bu sorunu çözmezsen yaşamında çok büyük sıkıntılar yaşarsın öncelikle bu iğrenmenin kaynağı nedir kendini kötü hissettiren şeyin kaynağını bulmalısın ve üstüne gidip bu korkunu kırmalısın hiç bir erkek ya da kadın cinsellik olmadan yaşayamaz cinsellik sadece hayvani duyguların sergilendiği bir durum değil kadın ve erkek ruhunun kaynaştığı bir transfer hadisesidir. Umarım sorununa çözüm bulur sıkıntı içinde değil huzur içinde yaşarsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
Seks ilişkilerdeki önemli bir parçadır. Ne zaman ki. İhmal edilir. Veya bırakılırsa, soğumalar olur. Konu alışkanlığa, ev arkadaşlığına dönüşür.
Bunu en başında karşılıklı konuşmanda fayda var. Büyük kriz ve kaotik durumlar ile karşılaşabilirsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef evlilik seks üstüne kurulmaz ama seks olmadan da yürümez ayrıl gitsin bitecek çünkü zaten aldatma filan olmadan bitsin bari
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen aseksüel bir kadın olarak bu durumunu ve beklentilerini açık seçik sevgilinle konuşmalısın. Konuşup anlaşarak evlenir ve ihtiyaç halinde tatmin olabilmek için nasıl bir yol izlenebileceği, nelere müsade edileceği hususlarında bazı prensip kararları alırsanız eminim mutlu bir birlikteliğiniz olabilir.
Cinsellik ve cinsel ilişki bir ihtiyaçtır. Erkek ya da kadın arzularını bir şekilde tatmin etmek zorundadır. Sürekli mastürbasyon ile tatmin olmak sağlıksız bir evlilik hayatı oluşturabilir. Bunun ruhsal sıkıntıları da olacaktır. Ama çok seven, bunu bilerek ve kabullenerek ve sevişerek evlenen çiftler nadir de olsa var.
Bu özel durumunu bilmeyen bir erkekle evlenirsen o sevgilinin kesinlikle hüsrana uğrayacağından emin olabilirsin ki bu durumda ayrılık kaçınılmaz son olur.
Sevgiyle kalın, her zaman mutlu olun efendim.
#06romeo 😎10 Yorumla
+1 yılevlilik cinsellik tabanlı bir kurumdur. rahat bir cinsel yaşam için evlilik yapılır.
hiç bir din ya da kültürde içinde cinsellik yaşanmayacak beraberlikler için nikah şartı yoktur. çünkü cinsellik yoksa zaten arkadaştır.
eğer cinsellik yaşanacaksa nikah şartı vardır. bu nedenle evlilik cinsellik yaşamak için ve çoğalmak içindir.
cinsellik olmayacaksa nikaha gerek yoktur
ayrıca unutmayın. sağlık için cinsellik mutlaka yaşam içinde olmalıdır. hem strese dayalı hastalıklardan korunmak hem de kalp ve damar sağlığı için gereklidir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan değil evlilik, sevgililik bile olmaz. Siz türk kadınları iyice sapıttınız. Kim sokuyor aklınıza böyle fikirleri? Hastaysaniz gidin tedavi olun, ama bu şekilde kimsenin hayatina dahil olup, içine etmeyin.
Lütfen biraz empati ve saygı.50 YorumlaCinsellik olmadan evlilik olmaz. Seven insan her şekilde sever şu bu deyip pollayanacılık oynamayacağım çünkü olmaz. İnsan sevdiğine dokunmak ister, öpmek ister, arzular. Cinsellik ayıp bir şey değil ki!! Hele hele evlenmişsin koşan olmuş bu hiç sorun olmamalı. Senin sevgilini istememenin altında başka durumlar söz konusu olabilir. Belki de aranızda ten uyumu yok. Veya gerçekten sevmiyorsun. Çünkü gerçekten cinsellik mide bulandırıcı bir şey değil
31 Yorumla
+1 yılCinsellik olmazsa çocuk olmaz erkekler. Zaten mutlu olmak için cinsellik istiyor bende sevmiyorum ama mecbur olacak bu her gün yapmak zorunda değilsin adamın ihtiyacına göre cinsellik yaparsın 5 haftada 1 çocuk yapacağın zaman cinsellik zaten çocuk 9 ay çocuk doğar vs onunla ilgilenirsin.
31 Yorumla- +1 yıl
@Moldovyapapatya Şurada bir bilgisayar, bir de cinsellik zevkimiz var zaten. :D Tüm kızlar üşenmese de erkeğini mutlu edebilse keşke.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana sevgilim bana bunu söylese kürekle vurup bayıltıp psikiyatriste görürüm.
Ne demek cinsellik midemi bulandırıyor? Bu nasıl mümkün böyle bir şey olabiliyor mu? Kesinlikle psikolojik bir durum gibi geldi. İki tarafta aseksüel olmadığı sürece tabi ki yürümez evlilik.20 Yorumla
+1 yılEvlenmendeki sebeb ne ki?
Bari adamdan ayrılda ümit bağlamasın sana13 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum ama cinsellik hayatımda olmasını istemediğim bir şey düşüncesi bile midemi bulandırıyor
- +1 yıl
Söyle ona noter tastikli sözleşme imzalat.
Yoksa tamam der. Evlenince tecavüz eder. Tabi insan karısına tecavüz etmezde...
Amaaan ne saçma bi soru la buu
Soran+1 yılSözleşme dahi imzalasa güvenemem ki hele bu sözlerini okuduktan sonra güvenim hiç kalmaz istemiyorum zorla değil ya seviyorum ama cinsellik olunca kusasim geliyor yapamam yani
+1 yılOlmaz süs köpeği gibi hep yanında mı oturcan adamın. Cinsellik yaşamayacaksan evlenme. Bencil olma. Hayatını mahvetme adamcağızın.
41 Yorumla- +1 yıl
@funnysunny Nedense bu kadar tatmin edici bir görüşü ilk defa görmüş gibiyim :D
Bunu kimse kabullenmez. Evlilikte bu durum şart. Bence bir psikoloğa görünmelisin. Evlilik öncesi bende asla düşünmem böyle bir şey ama evlilikte olması gerekiyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkenin yaridan cogu evlenmeyi bu yuzden istiyor zaten. 🤣 Birak evlenme boş ver sana deli gozuyle bakarlar
70 Yorumla
+1 yılBu doğanın kanunu hiç mi anne olmak istemiyorsun bunu söylersen tabi ki ayrılacaktır senden çünkü bu doğanın kanunu hadi sen anne olmak istemiyorsun o baba olmak istemicek mi
20 Yorumla
+1 yılKarşılıklı birbirinizi çok ama çok sevseniz bile bu iliski bir noktada biter o yüzden nişanlınla konuşsan bile değişmez. Tabiki büyük olasılıkla kabul edecek seks delisi gibi gozukmeyecek. Ama sen önce tıbbi yardım araştır net
00 Yorumla
+1 yılbu konuda neden böyle hissediyorsun , yani hormonal olarak mı bi eksik var psikolojik olarak mı?
bence bunu düzgünce izah edersen sanırım bu konuda çok seven birisi seni anlayabilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bunla evleniyorsan cinsellik şart değil neden olamasın🤷♀️
40 YorumlaGit bence bi terapiste cinselliksiz değil evlilik hayat yürümez
40 Yorumla
+1 yılÖncelerden yasadinmi cinselik? Içini niye bulandiriyor onu anlamadım yaşamadıysan görmediysen nasıl bulaniyor icin senin?
20 YorumlaBir terapist ile görüşüp daha sonra beraber çift terapistine gitmeniz mantıklı olur. Sen alışmaya çalışırsın o da sana karşı anlayışlı olursa aşılmayacak hiç bir sorun yok.
00 YorumlaSanirim evliligi arkadaslikla karistiriyorsun.
Aseksuelsen, kendin gibisiyle evlenmelisin.
Bu fikrini o insanla mutlaka paylas, insanlarin hayatiyla oynama00 Yorumla
+1 yılsevabına mı evlenme teklif etti sanıyorsun awk oyalama çocuğu
31 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşe koptum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adama bir iyilik yap ve ayrıl, cinsellik ayıp bir şey değildir ve ihtiyaçtır kimseden bu konudan uzak kalmasını isteyemezsin, sende problem varsa da evlenme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik bir ihtiyaçtır. adam seni aldatırsa ağlama
43 Yorumla
Soran+1 yılO zaman benim kimseyi sevmemem gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılhayır ama cinsellik yaşamak isteyecek illa ki. miden neden bulanıyor bir kadın olarak ben de ihtiyac duyuyorum cinselliğe
Soran+1 yılBilmiyorum aklıma geldikçe kusasim geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan nasıl durabiliyosunuz ya sevgiliyken bile cinsellik yasamam gerekiyo valla o kadar iş okul stresi yasiyoruz en iyi seviserek atiliyor o stres
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu gizli paylaşmak zorundayim🤣
Evlenmeden önce bende soguktum cinselliğe ama evlendikten sonra kocamdan beter oldum🤣 alışınca birakamion hesabi🤣🤣🤣22 Yorumla- +1 yıl
sen gizli olmasan da sana adam olan kimse yazmazdı ki :D
cinsellik olmadan nasıl olcak o iş :D
madem cinsellik istemiyon, neden evleniyon?
evlenme sebebin arkadaşca bi ömür boyu takılmak mı :D00 Yorumla
+1 yılBencillik etmemelisin bence tamam sen zevk almıyorsun ama en azından arada sırada onu düşün rol yaparak birlikte ol.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiçbir erkek cinsellik olmasını kabul etmez düğün masrafına sokma adamı iki gün sonra boşanma masrafı çıkar 😄
00 Yorumla
+1 yılMaalesef yürümez. Sen istemiyor olabilirsin. Ama eşin senin gibi düşünmüyorsa, evlenseniz bile yolun sonu boşanmaya varır
00 YorumlaAçıkçası cinsellik olmadan evlilik düşünemiyorum, kesinlikle ben kabul edemem, arkadaşın ne der bilemem, hiç konusunu açmadı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Aldatılmayı göze alıyorsan senin gibisini havada kapacak erkek çok. Karsını aldatmaya meraklı çok kişi var sonuçta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi canım niye olmasın bir birinize sarılıp uyur cocuguda yetimhaneden alır gecinip gidersiniz. canım
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi cinsellikten iğrenen biri ile anca olursun bir erkek elinde sonunda ister ve tartışmalar başlar
00 YorumlaO ne demek la niye varsın sen o organ niye yaratılmış?
03 Yorumla
Soran+1 yılYaratılmasaymiş bana mı sorulmuş
- +1 yıl
Hadi ya ciddimisin.. o halde senin gibi cinsellik ten nefret edeni bulman gerek
10 YorumlaAyrılmak yerine tedavi ol kimse böyle bir şeyi kabul etmez etse de aldatılmayı göze al
10 Yorumla
+1 yılBu konuda yaşadığınız ağır bir travmanız var mı çocuklukta filan. Bu problemin kaynağı o oluyor genelde
00 Yorumlaolur ama sağlıklı bir evlilik olmaz eşin başka insan tercih edebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım senin gibi biri bana denk gelmez.
44 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah 😂 gelsin inşallah
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa hahaha aynen
- +1 yıl
Derdiniz ne be 😒😒
- +1 yıl
Ahahhah 😂 bi derdimiz yok senle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende cinsellik icin evlilik istiyorum, keske kocam kisir olsada cocuk pek sevmiyorum, sadece s*KS yapsak
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHicbiri %100 korumuyor, tek kisirlik
Cevap sahibi+1 yılSen taktirmazsin merak etme
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen sakın evlenme. Hiç mi kendini tatmin etmedin sen
10 Yorumla
+1 yılOlmaz kanka olsa bile bebeği nasıl yapacaksınız bebek yapmayacak mısınız evlenince
00 YorumlaTüp bebek alacaksınız o zaman eşin kabul etmez gibi 😂
02 Yorumla- +1 yıl
O tüp bebek nasıl oluyomus
+1 yılbu cümleyi kurmak için senin max 17 yaşınd olman lazım
00 YorumlaEvlenmeyi isteyip sevişmeyi istemiyorsan oyuncak ayıyla evlen kardeş
00 Yorumla
+1 yılEşine şişme bebek alırsan sorun çözülürmü bilmem 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme teklifi eden kişi cinsellik konuşmaz evlenince napıyosanız yapın
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten anlıyorum aseksüel insanlar var ama bunu evlenmeden önce kesinlikle söylemelisin
Cinsellik evliliğin temeli olduğu için evlilik öncesi konuşulması gereken en önemli konudur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselik olmasa evlenmezler zaten bence. Kadın cinselik az yaşasa bile aldatıyorlar. Neden cinselikten miden bulanıyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir ihtiyaç ama şu an zor gelebilir fakat tadını aldıktan sonra aşık olduğun insanla o zevki yaşamak sana da çok verecek emin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam hem sana bakıp yedirip içirecek kahrını derdini çekecek dırdırına katlanacak hem de mastürbasyon mı yapacak
10 Yorumla
+1 yılcşnsellik yoksa niye evlilik olsun. Sonra da paylaşırsın burada sevgilim aldatıyor diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmümkünse hiç bir erkeğin hayatını karartma. hatta yok ol kaybol kendini imha et. mağaarada yaşa ama bir erkeğe musallat olma :)))
00 Yorumla
+1 yılHayır eğer aseksüel biriyle evlenirsen ancak öyle anlaşarak olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar zamandır sevgilisiniz ve aranızda bugüne kadar hiçmi bir şekilde temas olmadı?
10 Yorumla
+1 yılTedavi olursun canim. Olabilir. Yani bir olay sen de buna sebep olmus olabilir. Bence de cinsellik iğrenç ama bunun tedavisi varmiş. Yani burdaki abazanlarin yaptiği bazi yorumlara bakma sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizle kimse evlenmesin soyunuz kurusun yok olsun zaten
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SalihaaXx kendisi taş yarigindan cıkmış arkadasin
- +1 yıl
İnşallah sizin gibi empati duygusuzların türleri yok olur.
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa boş yapma
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş doğru yoldasın böyle devam et.
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa sieee
+1 yılSen git en iyisi rahibe felan ol ya da evliliği unut
00 YorumlaYa abla bi git allah aşkinaya cinselliksiz evlilik asla olmaz o zaman evlenmiceksin
00 YorumlaAyrılır tani ya malı napsın senin gibisini allah sabır versin çocuğa umarım kurtulur senden
01 Yorumla
+1 yılSenin sorunun psikolojik bir durum ama düzelir düzeltmezsen aldatır buna da hazırlıklı ol
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik midemi bulandırıyor, cinsellik olmadan evlilik olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat