Köprücük kemiklerin güzeldir ya şu anda biraz kilolu olduğum için daha doğrusu şu anda aslında tam olmam gereken kiloda olduğum için yine belli oluyor daha önceki kadar değil mesela zayıfken daha çok belli oluyor köprücük kemikleri daha doğrusu o bölgedeki kemikler iyi duruyor yani ben zaten oraya dövme yaptırmayı düşünüyorum sol tarafa bir tane köprücük kemiğini tam üstüne
Dostum elbette herkesin zevki birinci mevkii ama bu konuda sana katılmıyorum. Hatta sanki bu soruyu da iş olsun diye sorduğunu düşünüyorum.
Bir kadının vücudunda seksi çağrıştırabilecek o kadar çok bölge varken köprücük kemiği listeye bile giremez bence. Göğüsler, basenler, popo, bel, gözler, eller dururken bu ne alaka?
Köprücüge gelene kadar köprünün başında bir adet ve iki ayrı tane den oluşan en muazzamı memeleri görsel hoşnutluk beğeni olarak diyorum, ikincisi omuzları ve boyun saç eller vs vs diye gider😊
Selam , Köprücük kemiği bence sadece çekicilik katar. Göze daha hoş gelmesini sağlar. Bir kadının en seksi yeri göğüsleri ve kalçalarıdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Göre Göre Kemiği mi Seksi Buldun 😅 Kadını Seksi Yapan Memisleri Bacaklarıdir birde güzel se Süt gibi Çok Güzel Öyle kızla yatmak üstümde ziplasa Zevkten dört köşe eder be Kontrol Kiz da olsun Bende olmasına gerek yok 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır diyemeyız boş boş şeyler çıkarmayın köprücük kemigine de kaldırmayın yeter