Bakire oldugum icin anal denemek istiyoruz erkek arkadasimla ama tehlikeli olabiliyormus sizce denemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bilmeden adam zarar verir. Tavsiyem illa yapacaksanız kremle bir güzel parmağıyla alıştırsın iyice alışarak açıldıktan sonra ilk de yavaş yavaş girsin sonra genişler ama bunun riski eğer oradaki kaslar zarar görürse tuvaletini kaçırabilirsin o yüzden dikkatli olmakta fayda var ve öncesinde temizlemenizi tavsiye ederim. Sıkıntılı tercih sizin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyüksek düzeyde hijyen önemli bunun için ne zaman yapılacak tarih belli olmalı.. özen ister beslenmeni temizliğini ona göre ayarlamanız gerekir sonra ilişki hazırlığı ve doğru teknik uygulanması gerekir.. anal seks zordur komplikedir çok sabırlı çok anlayışlı olmak gerekir adım adım gidilir çünkü.. analda alınan haz acıdan yüksek değilse tahammül sınırlarını aşan bir acı varsa bilinmeliki bir şeyler yanlış yapılıyordur haz olmayan seks seks değil işkence olur ki bu durumda kadın analdan ve seksten soğur.. bilmeyenlerin yapmaması gereken ilişkidir. detaylıca anlatıp öğretebilirim istersen, doğru teknikle sık olmamak kaydıyla yapıldığında son derece keyifli olur.. bunu yıllardır anal yapan bir kadın olarak söylüyorum ancak asla vajinal ilişkinin yerini tutmaz bunuda söyleyim
00 Yorumla
+1 yılCiddi zararı da olabilir. Eğer gerçekten yapacaksan araştır kendini hazırla. Acele etmeyin sert olmasın ve deliğin bol kaygan olsun. Kendini kasma rahat ol. Ön sevişme uzun olsun rahat olun ikinizde. Yavaş yavaş al içine kontrol sende olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılYapma boş ver. Bakiresin madem sabret biraz daha evlenince ne yaparsan yaparsın. Yarın bir gün ayrılınca sen kötü olursun. Daha yaşında genç.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBağırsaklarını iyce boşalt yoksa hüsran olursunuz. Kendini bırak ohhhh pompa 😍🍑
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna karar vermen icin sana bi teknik ogretmek istiyorum ne dersin? Ciddiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil bi teknik
Soran+1 yılAttim
Gizli Üye(30-35)+1 yıltehlikeli bilgin yoksa yapma yapan acemiyse ne yapacagını bilmiyorsa cok canını yakabilir yırtılmaya sebeb olabilir tuvaletini tutaman
13 Yorumla
Soran+1 yılO acemi degil ama ben acemiyim
Cevap sahibi+1 yılsenin yas kac onun kac istersen bu konuda bilgi verim arka tarafın genişlerse daralmaz geri bilgin olsun
Soran+1 yılTakip atsam yazar misin bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk sefer için olayı kolaylaştıracak bazı şeyler yapılabilir eğer isterseniz daha detaylı açıklayabilirim
00 Yorumla
+1 yılYapdikdan sonra, kendini bakire sanma.
00 YorumlaTedbirlerini al dene bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOraldan ileri gitme sana yazık
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılAyrılırsın arkadan vurdum diye konuşulur onuda geç o zevk alacka sen acı ne gerek var
Soran+1 yılBen de istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBilemediğin şeyi nasıl istersin ora sıçmak için seks için ön
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılB0k kokusundan nasıl zevk alacaksın mk hashdasfh
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Birden diplemezse birsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılOfff super olur
10 YorumlaDenemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmaz dimi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği