Cinsel Yaşam Evde çıplak oturmak hoşunuza gidiyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 1+1 dairede yalnız yaşıyorum bekarım ve eve geldiğimde çıplak otururum uyurken hariç sizin de hoşunuza gidiyor mu böyle cıbıkdak oturmak? Evde çıplak oturmak hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sebâne Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Delirsin herhalde valla egedeyim burada sık sık salanırız yangını olur depremi olur dünyanın her hali var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl al eline bi havlu çık dışarı 2 sn ni almaz Yorumla Sebâne +1 yıl O da aynının laciverti Yorumla Soran +1 yıl duştan çktım dersin komşulara Yorumla Sebâne +1 yıl Ha durduk yere yalan söyleyeyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Acayip hoşuma gidiyor hele de duştan sonra bir de bira açıyorum mükemmel ❤️❤️ 3 3 Yorumla Ali3335 +1 yıl Kilot bari giy ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 gerek yok okşamak güzel 😬😬 Yorumla Ali3335 +1 yıl Koltuğu batırsınız kızzz kıçın değiyor oralara 😂 Yorumla
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl ben henüz kendi evime çıkmadım ama bende çıplak dolaşıyorum evde kimse olmayınca :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 27 yaşındasın hala ailenle mi kalıyon loooooser Yorumla kaanov +1 yıl aynı bina içinde kendi dairemde var, orayda evime çıkmışım gibi hissetmiyorum. istediğimde ordayım ama çıplak dolaşmak dışında diğer açılardan -yemek, çay, bulaşık vs gibi- konularda kolaylık oluyor. o gün nerde kalmak Yorumla
my_photographer Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bence çok zevkli, sana katılıyorumperdelerde açık denize bakıyor 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevişten sonra giyinmeden takılmak güzel oluyor sjkdsd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En sevdiğim şey çıplaklıktır. Fırsat bulduğum her an çıplağım. Yemek yaparken, film izlerken, kahve içerken vs. çıplak olmak müthiş zevkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayir ama kadının çıplak oturması elbette hoşuma gidiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kendin için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi adima seyir zevki icin evet. Tabi ki boyle bi sey teklif edilmez icinden geliyosa yani Yorumla
MyL0vE Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet şu an olduğu gibi rahat ve özgür hissediyorum 1 0 Yorumla
Mertalprn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Aynı evde yaşamak istiyorum seninle televizyona bakarsam namerdim, seni izlerim sadece 0 0 Yorumla
Pissing_man Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Yazın yapışıyor insanın her heyetine rahat edemem ama isterim 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. komşun olmak varmış :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl komşum görmüyor ki beni Yorumla denizkaradeniz +1 yıl ben olsam denk gelirdik belki :D Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl hemde cok ozellıkle plajda 0 5 Yorumla Soran +1 yıl başkası görrür Yorumla hakaarkan +1 yıl gorsun zaten ındıgı yok belkı kısmet cıkar Yorumla Soran +1 yıl abaza çıktı herif Yorumla hakaarkan +1 yıl yooo evlıyım 15 senelık hemde bılmeden konusmayın bari Yorumla Soran +1 yıl karını aldatıcan yani hadım edilmen gerekiyor Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. çok çirkin bir görüntü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla mdrx592 +1 yıl Çıplaklık severim ama insan çıplakken ve özellikle erkekler inanılmaz iğrenç. Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Yalnız çıplak oturmak sıkıcı olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok rahat ama Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seksten ve sevişmeden sonra olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl asıl o zaman olmaz terli terli Yorumla FitGenç2 +1 yıl zaten yatakta olacağın için sorun olmaz üst üste yatmak Yorumla
Tulipaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oturamam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sebeb Yorumla Tulipaa +1 yıl Ailemle yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl kötü Yorumla Tulipaa +1 yıl Bence asıl yatarken çıplak olmalısın Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. hep çıplağım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tek mi kalıon Yorumla makenzaviich +1 yıl evet Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Ben de eve girdikten sonra bi duş ve çıplaklık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boxerla dolanıyorum 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl onu da çıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya kapı falan çalıyor bazen o kadar da olmuyor 😂 sen tamamen çıplakken dokunmak istemiyor musun Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yüksek de mi daire 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 825₺ doğalgaz geldi Yorumla Kadirk34 +1 yıl 😂😂 öyle gezersen gelir 😂😂 sesli güldüm kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl olsun rahatım önemli Yorumla Kadirk34 +1 yıl Haklısın sende... Ama yanında biri olsa o kadar gelmez fatura... Bulunduğun ilçe farkı da olmalı o faturada 😂 Yorumla Soran +1 yıl 1+1 daire zaten nasıl bu kdr gelir 24 saat çalışıor ama Yorumla Kadirk34 +1 yıl İstanbul ise gelir... Yorumla
Bilirkişi_dk Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Evet 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bekar msn bu yaşda Yorumla Bilirkişi_dk +1 yıl Yok canım iki kere evlendim. Evli iken de otururum bazen. Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani cocukalrının yanında Yorumla Bilirkişi_dk +1 yıl Çocuğum yok Yorumla Bilirkişi_dk +1 yıl yokken Yorumla Bilirkişi_dk +1 yıl Erke uyuduğu zaman otururuz birlikte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Delirsin herhalde valla egedeyim burada sık sık salanırız yangını olur depremi olur dünyanın her hali var
al eline bi havlu çık dışarı 2 sn ni almaz
O da aynının laciverti
duştan çktım dersin komşulara
Ha durduk yere yalan söyleyeyim
Acayip hoşuma gidiyor hele de duştan sonra bir de bira açıyorum mükemmel ❤️❤️
Kilot bari giy ya 😂
@Ali3335 gerek yok okşamak güzel 😬😬
Koltuğu batırsınız kızzz kıçın değiyor oralara 😂
ben henüz kendi evime çıkmadım ama bende çıplak dolaşıyorum evde kimse olmayınca :)
27 yaşındasın hala ailenle mi kalıyon loooooser
aynı bina içinde kendi dairemde var, orayda evime çıkmışım gibi hissetmiyorum. istediğimde ordayım ama çıplak dolaşmak dışında diğer açılardan -yemek, çay, bulaşık vs gibi- konularda kolaylık oluyor. o gün nerde kalmak
bence çok zevkli, sana katılıyorum
perdelerde açık denize bakıyor
Sevişten sonra giyinmeden takılmak güzel oluyor sjkdsd
En sevdiğim şey çıplaklıktır. Fırsat bulduğum her an çıplağım. Yemek yaparken, film izlerken, kahve içerken vs. çıplak olmak müthiş zevkli
Hayir ama kadının çıplak oturması elbette hoşuma gidiyor.
kendin için
Kendi adima seyir zevki icin evet. Tabi ki boyle bi sey teklif edilmez icinden geliyosa yani
Evet şu an olduğu gibi rahat ve özgür hissediyorum
Aynı evde yaşamak istiyorum seninle televizyona bakarsam namerdim, seni izlerim sadece
Yazın yapışıyor insanın her heyetine rahat edemem ama isterim
komşun olmak varmış :D
komşum görmüyor ki beni
ben olsam denk gelirdik belki :D
hemde cok ozellıkle plajda
başkası görrür
gorsun zaten ındıgı yok belkı kısmet cıkar
abaza çıktı herif
yooo evlıyım 15 senelık hemde bılmeden konusmayın bari
karını aldatıcan yani hadım edilmen gerekiyor
Acer bazen bende yapıyorum güzel oluyor 😀
Kadınlar bunu yapıyor
Keşke senin evine misafir olsam :D :D
Gider tabi gizli nudistlerdeniz
Hayır kendi evime çıkınca olabilir
çok çirkin bir görüntü
neden
Çıplaklık severim ama insan çıplakken ve özellikle erkekler inanılmaz iğrenç.
Yalnız çıplak oturmak sıkıcı olur
çok rahat ama
zevkliymiş
seksten ve sevişmeden sonra olabilir
asıl o zaman olmaz terli terli
zaten yatakta olacağın için sorun olmaz üst üste yatmak
Oturamam
sebeb
Ailemle yaşıyorum
kötü
Bence asıl yatarken çıplak olmalısın
hep çıplağım
tek mi kalıon
evet
Çok güzel oluyor 🙈
Yok gitmez
Ben de eve girdikten sonra bi duş ve çıplaklık
Boxerla dolanıyorum 😂
onu da çıkar
Yok ya kapı falan çalıyor bazen o kadar da olmuyor 😂 sen tamamen çıplakken dokunmak istemiyor musun
Kaç yaşındasın
Yüksek de mi daire
825₺ doğalgaz geldi
😂😂 öyle gezersen gelir 😂😂 sesli güldüm kusura bakma
olsun rahatım önemli
Haklısın sende... Ama yanında biri olsa o kadar gelmez fatura... Bulunduğun ilçe farkı da olmalı o faturada 😂
1+1 daire zaten nasıl bu kdr gelir 24 saat çalışıor ama
İstanbul ise gelir...
Evet
bekar msn bu yaşda
Yok canım iki kere evlendim. Evli iken de otururum bazen.
nasıl yani cocukalrının yanında
Çocuğum yok
yokken
Erke uyuduğu zaman otururuz birlikte
offf şakhane