Sizce kaç yaşında başlar? Siz kaç yaşında başladınız?
10-15
16-20
21-30
31+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben 16 yaşmdaydım sevgilim de 15 yaşındaydı. Şimdi reşit değil çocuğa tecavüz falan diyen olmasın ben bile reşit değildim ve onun da rızası vardı ben zorlamadım hatta ben ıyurken zile basıp o geldi eve (gündüz okuldan kaçmış)
Cevap
4Cevap
Ben 16 yaşımda ilk anal seksle başlamıştım.
Herkese aynı yorumu yapıyorsun. Ayrıca bizim türk kızlarının çoğu analla başlıyor.
İlk 17 yaşındaydım. Anal yapmıştım.
Tipim, boyum, vücudum ve kişiliğim bok gibi; penisimden de utanıyorum. Benim yaşımdakiler ne güzel her şeyi yaşıyor ama ben süt çocuğu gibi evde üzülüyorum böyle şeyler yaşayamayacağım için.
26 yaşındayım hala ilişkiye girmedim
İyi bir durum mu emin değilim. Herkes her şeyi yaşıyor ben her şeye geç kaldım. Beni seven biri bile yok
Ailem akşamları gezmemem konusunda baskı yapıyor. Üniversitede istediğim gibi birini bulamadım. Ünden sonra iki yıl çalıştım şimdi de sınava hazırlanıyorum evden bile doğru düzgün çıkmıyorum. Ki dışarı çıktığımda da kimi bulucam da ilişki yaşayacağım. Benim için imkansız. Ben diğer gençler gibi özgür ve mutlu değilim o yüzden sosyal olmadığım için olmuyor. Bir de çok sessiz bir insandım bunun da etkisi olabilir. O yüzden sevgilim olmuyor. Cinsellik için de evlenmeden kimseyle yakinlaşmayı düşünmüyorum. Ama insan sevilmek istiyor ama o bile yok. İnsanlar gezip tozuyla eğleniyor benim sağlıktan baska hicbirseyim yok
Genelde lise zamanında başlıyor
Net 14 yaşında başlıyor. Liselerin halleri ortada.
Benim için 15 de başladı ve evet erkendi fakat şu an ki tanıdığım neredeyse her liseli genç arkadaşım bu işlere lise 1 de başladığını bazılarının liseden önce başladığını duyuyorum. İşin en kötü tarafı bu kişilerin hepsi ya yaşıtı ya da 1 yaş küçük kızlarla yaşadığı yönündeydi.
16 yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?