Eşimle sorunumuz yok ama seks hayatımız iyi değil. Boşanmak için bir sebepte yok. Cinsel hayatımız kötü ve eşim isteklerimi yapmıyor. Sizce boşanma sebebi mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu durumu onunla konuşmalısın. Eğer diğer her konuda iyiyseniz, sırf seks için boşanılır mı bilmem. Ben de çok sıkıntı yaşadım. Ama boşanmak yerine mücadele ettim. Eşimi daha aktif hale getirmeye çalıştım. Yine de tam istediğim gibi değil. Ama boşanmak sorunu çözmeyecek. Belki cinsel hayatıma renk katacak insanları hayatıma sokacağım. Ama diğer taraftan da başka ihtiyaçlarım karşılanmayacak. Sıkıntılı bir durum. Ben alternatifleri de değerlendirdim. Eşimle seks seanslarını biraz daha renkli hale getirdim. Farklı insanlarla seks hakkında konuştum. Fikir alışverişi yaptım. İnsanların deneyimlerini dinledim. Şimdi çok istediğim gibi değil. Ama yine de evliliğimi bozmuyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOturup konuş bence öncelikle. 1 ay sonra değişti mi farkı takip et. Eğer yine olmadıysa yine konuş aile terapistine gitmeyi teklif et ( bi anda söylersen reddedebilir imalı bi şekilde kafasına sok) baktın yine iyileşme yom artık boşanma konuşması yap
02 Yorumla
Soran+1 yılAile terapistleri cinsel konuda terapi yapmaz ki
- +1 yıl
Sana olan bağlılığı yok sanırım. O yüzden önce bunu çözmek lazım sonraki aşama evet seksolog ile cinsel terapi almak
+1 yılMerhaba geçmiş olsun zor bir durum tabiki ten uyumsuzluğu cinsel uyumsuzluk alıp başıni gitmiş heyecanı yitirmiş ve tahammülsüzlük başlamış kendi içinizde zor düzelecek bir durum daha detaylı konuşup fikir ve görüş almak istersen yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Cinsel hayatınızı canlandıracak renkli kılacak şeylere yönelin. O tatmin, boşalma, kadınlığı hissetme duygusu çok önemli. Bir zaman sonra öfkeye sebep olacak, küçük şeylerden büyük kavgalar çıkacak yoksa.
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılZaten boşanmaların altında yatan en büyük sebeplerden biri cinsel uyumsuzluktur maalesef.. ben ayrılırken benim olayım bu konuyla alakalı değildi.. fakat psikoloktan duyduklarım hep bu konularla alakalıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolok değil psikolog
- +1 yıl
Çok önemli bi klavye hatasıydı.. bence sen kocayı boşa.. adamın başına bela olacaksın belli..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu senin için önemine bağlı.. bazıları için hiç önemli değildir ya da idare edelebilirdir.. boşanmaz.. ya da aldatma vs karşıdır.. boşanmaz.. çocuk vs vardır. boşanmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cinsellik bosnmaya neden..
Eger boyle mutsuz yssamayi goze aliyor ve cok seviosan devam edicen.
Yoksa bosancan
Yksa aldtcn
Kendi dogrunu bul.
Ama cinsellik olmadan zevk almadan evlilik katlanilmz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani cnsel hayat önemli bunu oturup etraflıca bir konusun boşanmak kolay önemli olan sevgi de varsa sorunu çözmek
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama kendisini değiştirmeyen biri olduğu için konuşmanın faydası olacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Sorun ne tam olarak
+1 yılSadece cinsellik sorununuz varsa bu aşılabilir boşuna yuvanı yıkma derim. Birbirinizin ne istediklerini anlayın ve bilin ona göre hareket edin
10 Yorumla
+1 yılBenim de tam tersi cinsellik çok iyiydi ama normalde de birbirimizi tanımıyormuş gibiydik. Ayrılmaktan başka çaremiz kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılNe demişler eşini iyi seçmek lazm durumu otur konuş baktın olmuyo yolları ayirirsnz artık yapck bsy yok
00 Yorumlaıyıde neden yapmıyor ısteklı bı bayan bulmuş bela mı ıstıyor offf yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Boşan yoksa aldatırsın sen düşüncem bu Cünkü cinsel yokluktan boşanmayı düşünen biri ya aldatır ya boşar
00 Yorumla
+1 yılHukuksal olarak boşanma sebebi bildiğim kadarıyla. Eşinin cinsel isteğini yerine getirmek görevi. Hem hukuksal hem de dini olarak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayayın normal hayatını etkileyip mutsu ediyorsa evet noşanma sebebidir
00 Yorumla
+1 yılEşinle birlikte olmak için onu etkile seksi şeyler giyin ya da izleyin
00 Yorumla
+1 yılZor bir süreç kendini bu konuda tutabilirsen gerek yok ama iş aldatmaya giderse bisan bence
00 Yorumla
+1 yılboşanma sebebi değil
ne istiyorsun sen
o ne yapıyor00 YorumlaSaçmalama bu düzenlenir sadece hormonal ve uyum sorunu yaşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle boşanmalısın yoksa aldatacaksın tecrübeyle sabit
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neden iyi değil. Sebeplerini bulmanız lazım. Bence hal edilebilir sorunlar. Hemen boşanmayı düşünme
00 Yorumla
+1 yılAnında boşanmalısın. Bir kadın cinsellikte mutlu edilmeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılisteklerini nasıl yapmıyor ilişkiye giriyorsunuz ama fantezi mi yapmak istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılO ds var tabi ama ilişki de kötü yani
- +1 yıl
Yani Medeni Kanun da boşanma sebepleri belirtilmiş, boşanma sebebini dava açan kişi olarak sen ispatlamalısın bu konuda yazılı delillerin ya da tanıkların vs olması gerekiyor. Hiç cinsel ilişkiye girilmemesi ya da isteksizlik boşanma sebebi yapılabilir ama tıbbi olarak bunun için rapor falan var mı elinde? Ayrıca ilişki kötü demeni biraz daha açabilir misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi mi bilmiyorum ama kendini rahatsız his ediyorsan ve bu hayatını etkiliyorsa elbette en doğal hakkın olanı kullanabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gibi şikayetler de mahkeme kadını haklı buluyor.. Genç ve sağlıklısın... Sadakat de evlilikle başlar.. ya da f*ck yapacaksın. Kimse kimsenin hayatına karışmayack.. İster eşine söylersin, ister gizli buluşursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle boşanma sebebi değil. Çift terapistine gitmenizi oneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde böyle soruları biz erkeklerin sorması lazım. demekki kadınlardada oluyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora gitmesini söyle, evliliği kurtarmak için biraz daha uğraş düzelmezse boşanacağını söylersin
00 Yorumla
+1 yılburada genelde soruların çoğunun sorun ve sıkıntısı bu
01 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim alayiniz abazasiniz
Soru sahibine değil lafım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşanma sebebi ama düzeltmek için ne yapıyorsun neleri yapmıyor
00 Yorumla
+1 yılBoşalan direek ilerde daha başka sıkıntılar olmadan
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorsun da yapmıyor mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzel bunu burdan size yazacak değilim
Soran+1 yılHayır ben özelden görüşmüyorum lüzumu yok
- +1 yıl
Peki 👍 saygı duyarım sadece bişey soracaktım
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için boşanılmaz trolcu teyze
10 Yorumla
+1 yılbaşkası ile seviş ya da uzun bir süre seks yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah ıslah etsin yoldan cikmissisniz...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok boşanan var bunun yüzünden
00 Yorumla
+1 yılNe istiyosun adamdan aceba
00 Yorumla
+1 yılBence hemen boşanmayı düşünme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Ne istiyorsun mesela yapmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Resmi olarak sebeptir ama neleri yapmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstek nedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. ne istiyorsun ki yapmıyor
00 Yorumla
+1 yılNeleri yapmıyor mesela
00 Yorumla
+1 yılBaşka türlü çözüm istersen gerek yok
00 Yorumlaİsteklerin neler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşalmalisin
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniHahaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPekı kac yıldır berabersınız ılk sevgılınmı?
00 Yorumla
+1 yılbosanma sebebidir
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTokmakcı bul boşanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri