Seks konuşmak çok hoşuma gidiyor bazen mastürbasyon yetmiyor farklı isteklerim oluyor ne bileyim olgun bir erkekle ya da evli bir erkekle ya da grup seks ya da bir kadınla sevişmek gibi doyamıyorum bir türlü insanın canı hep seks ister mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet ister canım , bu her cinsiyet için de aynıdır. Seks bir ihtiyactir. Tabi grup seks vs.. bir seçim o ayrı mesele. Ama şahsen ben o dediklerinin hepsini yaptım.
Mastürbasyon yetmedi , gittim seks yaptım daha sonra yazdıklarını ve hatta daha fazlasını yaptım.
Aklına ne gelirse yaptık özelden anlatırim istersen neler yaptigimi buradan linç yemek istemem 😅😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam. Libidon yüksekse gayet doğal bir durum. Seksting yaparak bu isteğini giderebilirsin. Güvenilir partnerle bu olayı reele taşıyabilirsin. Farklı fantazilerin olduğunu partnerine anlatarak gerekli cinsel ilişki metodları yaratabilirsiniz. Fantazilerin gayet sana göre normal gelebilir ancak herkes istemeyebilir. Mecbur kendine uygun partner bulmalısın. Libidon yüksek ve libidosu yüksek bir partnerle haz dolu dakikalar geçirebilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeniş ve sınırsız bir fantezi dünyan var, bu dediklerine ben patlama noktasında ulaşıyorum öyle bir zaman geliyor ki, partnerim strapton ile seni yapıcam dese kabul ederim, ya da kocam seni yapacak dese kabul ederim. Ama normalde hiç düşlemediğim şeyler sadece zirveye çıkarken tahrik edilme duygusu ile sınırlarım kayboluyor..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
+1 yılYetmez, ayrıca sürekli mastürbasyon yapmaktan seksten de zevk alamazsın. Düzenli bir seks hayatın olmalı.
50 YorumlaKendine bir tane partner bul sana oral yapsın yalattır. Umrum da değil diyorsan ver gitsin o duvar senin bu duvar onun olsun çatır çutur gipiş rahatla.
10 Yorumla
+1 yılBende doymuyorum :) hergun boşaltsın biri istiyorum, hergun sevişmek istiyorum. Her kız senin gibi olsa keşke
10 Yorumla
+1 yılBende farklı çılgın fantezilerden çok haz alıyorum sınırsız olunca daha bi tatmin edici oluyo. Rutin s. x bana göre değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSeksin her türlüsünü istemekte ve yaşamakta serbestsin. Bir kadınla da sevişebilirsin, grup seks de yaparsın...
00 Yorumla
+1 yıltavsiye fikir verip yardımcı olabilirim istersen.. o söylediklerinin hepsini yaşamış bir kadınımçç hepsi ayrı ayrı çok keyifli
00 YorumlaAzdığın zaman her şey düşünmen normal libido tavan yaptığında düşüncelerinde tavan yapıyor düşüncelerin tavan yaptığında zevkinde tavan yapıyor sonuç orgazm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılkendinize cinsel bir oyuncak alın vibratör vibratör vs vs , biraz bastırır ;))
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSende anormalsın sakın pısırık olmasın kollu kuvetlı koca bulda rahat et 😏😏
00 Yorumla
+1 yılYawrum sen azıtmışın, işin bokunu çıkarmışsın artık iflah olmazsın tek çare itlaf😆😆😆
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hic yapmadigi 16-19yas arasi hormonal dengenin bozuldugu icin ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. güven duyacağın birini bul. dilini de çok iyi kullanan biri olsun. böyle süper mutlu olursun
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değilsin ama bunu bilmeni isterim. Bir insanın hayatında cinsellik olur ama her anında her düşüncesinde olmaz. Sen ölçüyü kaçırmışsın bunu bilmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim ama ben de doyumsuz kadınlarla seks konuşmayı seviyorum burada
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman burada olduğunda ses et. Gizliden çıkayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapan çifte katılıp erkeğin yüzüne oturmak yaşatırken kendinden geçip kadınla sevişmeye de başlamak nasıl olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu konu üzerine birlikte sohbet edebiliriz çekinmezseniz ben de aynı durumdan mizdaribim
00 Yorumla
+1 yılCok sınırsız hayallerin var istesen hepsini yaparsin reis tutan kim?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılTatminsizlik ilgisizlik sevgisizlik etken olabilir
00 Yorumla Böyle istek bizde yok xd
00 Yorumla
+1 yılPeki neden yaşamıyorsun ya da evlenmiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak birsey yok tlf arkadsi bul
01 Yorumla- +1 yıl
Canm sende anlatiyonki hersey olmus da baska sey istiyorsun
+1 yılYetmiyorsa erkek bul o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir çünkü doyum şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ederim aynıyız konuşmalıyız
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakip attım yaz bana
- +1 yıl
Naptiniz konuştuktan sonra bir çözüm bulabildiniz mi?
+1 yılBu kadar isteklii olman harika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İster sjsjsjs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İster
00 YorumlaBir kaç kişi bul. Canın istedimi seks konuş
00 Yorumla
+1 yılpartner bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birini bul
00 Yorumla
+1 yılGizli hesap yapmayı unutmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmak ister misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. yastığa sürtün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seviş o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hiç seks yaptın mı
00 Yorumla
+1 yılİstiyormuş demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlaşman lazım
00 Yorumlayetmez
00 YorumlaYüzeysel seviş
00 Yorumla
+1 yılBir erkek lazım sana
00 Yorumla