3-4 gün hiçbişeyim yoktu ağızda yara falan hiç çıkmadı bide temizdi eminim duş alıp geldi koku da yoktu. şu an faranjşt olduğumu öğrendim boğazım çok ağrıyor korona da olabilirmişim ama oralden midir koronadan mı
Güncellemeler
+1 yıl
Ateşim de 39-40 arasında oldu bence koronadandır
Oral seks faranjit yapar mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oralizasyonun neticesi olur belki sana demoralizasyon; olağan durumlardır 😳 Elbette alakası yoktur yahu 😂 Viral enfeksiyondur işte, grip ya da Covid falan
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ondan yara oldu dimi boğazım coronada veya gripte ne alaka faranjit olması ayrıca mikrop kapmışsın dedi doktor olaydan 3-4 gün sonra böyle bi şey çıkması tesadüf mü
Cevap sahibi
+1 yıl
Farenjit, larenjit, tonsilit, pnömani gibi şeyler viral enfeksiyonlar sonrası yaşanabilecek bakteriyel durumlar olabilmekte, o yüzden bence yine gayet normal ve o muamele ile ilgili değildir
İnşallah seninde annenin veya ablan varsa onda da oldun ağzına verip döllerini akıtırlar umarım. mezardaysalar da mezarını açıp si*erler inşallah Allah uzun ömür versin senin hasta olmuşum diyorum derde bak senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oralizasyonun neticesi olur belki sana demoralizasyon; olağan durumlardır 😳 Elbette alakası yoktur yahu 😂 Viral enfeksiyondur işte, grip ya da Covid falan
Aynen ondan yara oldu dimi boğazım coronada veya gripte ne alaka faranjit olması ayrıca mikrop kapmışsın dedi doktor olaydan 3-4 gün sonra böyle bi şey çıkması tesadüf mü
Farenjit, larenjit, tonsilit, pnömani gibi şeyler viral enfeksiyonlar sonrası yaşanabilecek bakteriyel durumlar olabilmekte, o yüzden bence yine gayet normal ve o muamele ile ilgili değildir
Arkadas siz neler napiyorsunuz oyle yaa...
Eğer sonda indirmemizse bişey olmamıştır
bogazina kadar mi aldin
Annene sor nereye kadar almış
Boşaldı mı ağzına?
Hayır
Evet olabilir
Gırtlağına kadar aldın mı
Ananın a*ına kadar aldım :)
İnşallah seninde annenin veya ablan varsa onda da oldun ağzına verip döllerini akıtırlar umarım. mezardaysalar da mezarını açıp si*erler inşallah Allah uzun ömür versin senin hasta olmuşum diyorum derde bak senin
Uzun ömür versin değil o bela versin olucak ama neyse
Yapar tabı
Göbeğin düşmüştür