+1 yılSelam. Bunun ideali aslında çiftlere bağlıdır. Kesinlikle yarım saatten kısa tutulmamalı. Çünkü kadınlar sevişmekten cok zevk alıyor. Partneri doyuma ulaştırmak için ön sevişme ve oral kesinlikle uzun olmalı. Kadının vücudu tanınmalı, her yerine dokunup öpülmeli ki zevk noktaları anlaşılsın. O zevk noktlarına daha harika bir dokunuş yaparak yapılacak olan sevişme veya oral Kadın için harika bir hazdır. Bu yüzden en ideali ortalama olarak 45 dakika veya 1 saat olmalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakın ben size başka bir şekilde tarif edeyim olayı: İngilizcede iki kelime ile. 1. Quality, kalite demektir. 2. Quantity, sayı demektir.
Bence sekste quality önemlidir quantity değil. O anki ambiyansın, ortamın, çekimin durumuna göre yeri gelir 5 dakikalık bir quicky seni alıp bulutların üstüne uçurabilir. Yeri gelir birkaç kadeh viski veya şampanya ile başlayan ve uzun öpüşmeler, uzun ön sevişmeler, uzun bir penetrasyonla 2 saate varan eşsiz bir yolculuk yaşanır. Diğeri 5 dakika sürdü diye, kısa sürdü diye değersiz değildir. Sekste ilişki sayısına, penetrasyon süresine, pozisyon satısına değil kaliteye ve anın zevkini paylaşmaya odaklanmak gerekir.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılÖyle bir sürenin olduğunu sanmıyorum..
Kaliteli bir şekilde, acele etmeden, sindire sindire; dokunulmadık, temas edilmedik yer kalmayacak kadar olmalı.. Eksiksiz bir şekilde..
Buna bazen bazı fanteziler de eklenince süre uzar.. Tahmini ne kadar olur, 30-45 dakika civarı..12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Sevişme gerçekten sürmeli ki insan doysun sevişmek önemlidir hem vücudu hem ruhu tatmin ediyor ama iki saati anladım da 13 dakika ne oluyor onu anlayamadım acaba bu bir şifre mi 🤣😃😁😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılHer gün 2 saati boş olmak kolay değil bence hahaha arada kısa sürebilir sorun değil. Hani tüm hafta biriktiriyorsa onu bilemem 😂😂😂
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadina bağlı
Bazilari 20-30 dk yeterli
Bazilari 45dk - 1saat yeterince zevk paylaşim
Az de 1 saat - 2 saat doyumsuz seks zevki
Bana göre ikisi iyince birbiri zevk'ı almaya vermeye orgazmı almaya verme, cinsel ilişki hiç durmadan, 1 saat yeterlidir10 Yorumla
+1 yılBen boşalma süremi bilmiyorum yorum yapamayacağım. Ama ne çok az ne de çok fazla olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Maşallah bir de 2 saat 13 dk diye küsurat koymuş. 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi gelir ben 3 - 5 saat yapıyorum diyenler. Iki taraf tatmin olmussa surenin bir onemi yok bence.
91 Yorumla- +1 yıl
Alkış 👏
+1 yılSüreden daha çok iki tarafın doruğa ulaşması ve memnuniyetidir. Kadın sevk almadıkça erkek üç gün git gel yapsa ne işe yarar ki, sonuç önemli süre veya sayının önemi yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal bir süre olduğunu sanmıyorum. Partnerim beni hissetmek isteyene kadar devam. Bazende sadece sevişmek istersin hani. Yetene kadar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hafta içi mesaiden sonra vakit kalırsa min. 1 saat idealdir. ama hafta sonu 2 saate yakın idealdir.. tabi buna dayanabilecek kadın da gerekli :))
10 Yorumlaön sevişmeyle beraber 15 dakika sonra dinlenirsin ve tekrar yaparsın bu sefer yarım saati bulur. toplamda 2 3 saat iyidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılahaha çok güzel yorum yapmış :D
Sevişme süresi 15- 20 Dk dan az olmamalı
çok uzun olup baymamalı da.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 saat 12 dk. 59 saniye tüh 1 saniye ile kaçırmışım :D
10 Yorumla
+1 yılİki tarafında doyuma ulaştığı zaman dilimi ideal süredir bence Buda 45 dk gibi bir zaman dilimi
10 YorumlaSüre yle sartladimamak lazım orgazm oluyormuş ona bak bazen 20 dakika olur bazen 2 saat olur
10 Yorumla1 saat iyi bence sonuçta sular bizde 💦 isteyince tekrar tekrar akar 🍆💦🍑
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl45 dakika on sevişme 45 dakika cinsel birleşme 1.5 saat iyidir
10 Yorumla
+1 yılMükemmel oral ve detaylı özenli ön sevişme ile süre maksimize edilebilir
Erkeğin dili kadın vücudunun her yerine temas etmeli
Erkegin kadına bakış açısı cinsellikte de çok önemli10 Yorumlaİdeal sevişme süresi mi varmış? Kadın var 20 dk da pes eder kadın var 3 saat bana mısın demez? Sevişmenin süresi olmaz partnerin tatmin olma süresi vardır.
10 Yorumla
+1 yılBir saat üzeri idealdir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kalıplara sığdırmadın yanlış olduğunu düşünüyorum kimi zaman beş dakika alelacele yeterli oluyorken kimi zaman doyasıya zaman yokmuşçasına 🙂
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir benim gibi dotumsuzsan eğer enaz 3 saat 3 posta
10 Yorumlasoruda ilişkiyi sormuş ya boşalmayı değil sevişmeyi uzatırsan s. ksi zevkle zevk için yaparsan istediğin kadr uzatırsın süreyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi laf sokmuş hemde fena sokmuş 🤭🤭😂😂😂😂😂
60 Yorumla
+1 yılİdeal seks süresi 20 dk dir. 15 dk ön sevişme 5 dk penetrasyon. Bunun altında veya üstünde olanlar sağlıklı değildir. Penetrasyon 10 dk'nin üstüne çıktığı anda sağlıksız kabul edilir. 4 dk' in altıda yine aynı sekilde
00 YorumlaO anki zevke bağlı abla ya
20 Yorumla
+1 yılToplam 30 dk yeterli fazlası insanlık dışı oluyor
10 Yorumla
+1 yılİki tarafında keyifle tatmin olacağı kadar.
10 YorumlaBilmiyorum hiç sevişmedim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tarafların tatmine ulaşacağı kadardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılÇevre şartları etkiler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafında orgazma ulaşma süresi kadardır
10 Yorumla45dk güzel doyum için
10 Yorumla
+1 yılen az 45 dakika olmalı ortalama 1 saat.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. 45 dakika İki taraf içinde yeterli olur herhalde
10 Yorumla
+1 yılİki tarafta tatmin olana kadar.
10 Yorumlaİki tarafta tatmin olduğu sürece sıkıntı yok..
10 Yorumla
+1 yıl45 dk eresiyon garanti
10 Yorumla
+1 yılValla gayda sürem en az 40 dk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 saat
100 YorumlaVarsa güçün zabaha kadar 😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. karşılıklı çekime bağlı belli olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sekste süre olmaz doyana kadar olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İkinizinde dayanabildigi süre
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnasının gözü kendisi o kadar dayana bilecek mi
10 Yorumla
+1 yıl40 dk
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir süre yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevkten mest olana kadar olan süredir
10 Yorumla
+1 yılSabahlara kadar sürmeli
10 Yorumla15 dakika aralıksız öpüştüm
10 Yorumla34 - 44 Dk arası.
10 Yorumlaideal sure mi
10 YorumlaVay be ne azgınmış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat
10 Yorumla
+1 yıl1 dk iyidir
10 Yorumla45 dk- 1 saat
10 Yorumla30 dkk
10 Yorumla
+1 yılbir geceyi doldurabilirim herhalde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl,45 dakika bence
10 Yorumla
+1 yılTik tak 15 sn 🤣🤣
10 YorumlaYarım saat idealdir