Yapma yanarız dedikleri bu olsa gerek😊baskın basanındır o heyecana kapılmışken baskınlıkta muhteşem zevk be, kadının baskını tadından yenmez, üstte aktif olduğunda özellikle wuww
Biz de sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda arkadaşının evinde kalmıştık. Hafta sonu full seks yaparak geçmişti. Yemek tuvalet molası veriyorduk sadece. Film izleyip, eğlenip seks yapıyorduk. Senin dediğin gibi kadının haşatı çıkıyor. Pazartesi sabahı zor kalkıp işe gitmiştik
Tabi kalıp önemli kollarda bacaklarda kaslı olsun baklavaları olsun baskın olsun, üstündeyken hakimiyeti sağlam kursun ezsin, penis de saglam dolgun olsun da, poposu nasıl olsun o da önemli mi😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tek seferde sanmam ama üst üste yapınca oluyo bir kaç gün aynı evde kaldık ve çok fazla yaptık artk son gün gerçekten o hale geldim
Owww üst üste alt Alta yapıyorsunuz bu sporu çılgın gençlik, burdan bakıncada sert baskın bir partnerin o halde getirdigi görülüyor😊
Ben daha baskınımdır jdjdjd özellikle yatakta
Yapma yanarız dedikleri bu olsa gerek😊baskın basanındır o heyecana kapılmışken baskınlıkta muhteşem zevk be, kadının baskını tadından yenmez, üstte aktif olduğunda özellikle wuww
Başlarda kadın baskınlıği zirveye çıktıkça erkek biraz kendini göstermeli
Erkek o durumdayken zaten o saçlar ele dolanıp doggy de kalçaları sert şaplaklar atmazsa sekse ayıp olur😊
Bencedee
Çok yaşanılası bir hatun olduğunun sinyalleri net geliyor da, başlarda kadın baskınlığı ile zirveye çıkartan bir iki basamak aktarırmsn😊
Zirveye çık gel demek hatun iki basamak çıksan iyiydi 😛
Biz de sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda arkadaşının evinde kalmıştık. Hafta sonu full seks yaparak geçmişti. Yemek tuvalet molası veriyorduk sadece.
Film izleyip, eğlenip seks yapıyorduk.
Senin dediğin gibi kadının haşatı çıkıyor. Pazartesi sabahı zor kalkıp işe gitmiştik
Evet öyle oluyo ama güzel de oluyo bdndbd
en son ne zaman böyle ateşli bir ilişki yaşadınız?
Bir yıl falan oldu
Senin çok olmuş ya :D benim 3 ay oluyor.
Nasıl dayanıyorsun peki var mı birisi hayatında?
Şu an yok birine ihtiyaç da yok. Bunun için biriyle ilişkiye başlamam
Bir erkekte nelerden etkilenirsin?
Heyy neler oluyor burda😛ihtiyacı yok hatunun zaten, olduğunda aylık senelik giderdiği için o ihtiyacını☺️
Sesi çok etkiler. Bakışları etkiler. Fizik olarak da boyu kalıplı olması
Tabi kalıp önemli kollarda bacaklarda kaslı olsun baklavaları olsun baskın olsun, üstündeyken hakimiyeti sağlam kursun ezsin, penis de saglam dolgun olsun da, poposu nasıl olsun o da önemli mi😊
Ayakta sevismek çok heyecanlı oluyor🔥 ama bir yere kadar tabiki😉
Aynen arkadan çıkarsan Ben arkadan yaparsan bir hafta oturamaz
Oturacağı kadar sert yaptıktan sonra, kucağa çıkıp daha keyifli sevişmeyi tercih ederim ondansa😊💐
Hayir. seks buna sebep olabilir ama sevisme olmaz
Sekste ona en sebep olabilecek seçenek te, sert bir anal seks demek yanlış olmaz herhalde😊
Seksi kastettim
En sevdiğim o yüzden partneri bulamıyorum
Sevişilebilir
O zaman benle kafa bulmuyor. Abartmışım
Doğru
okdar mı canın yandı
Nerde öyle sert adam
Öyle yaptığımı söyledi işte
Buradayım canım sadece henüz tanışmadık 😉
yok dogru
@khumarx28 hic sevismedin mi sert