Kesinlikle var. Ailelerin tanıştırdığı biriyle kalkıp ya aramızda ten uyumu var mı yok mu gel bir test sürüşü yapalım diye kolayca söylenmeyeceği kesin. Bu sebeple hiçbir zaman görücü usulüne sıcak bakmıyorum. Bir erkeğin kendi imkanlarıyla kız bulamayıp bunu annesine söylemesi bana tuhaf geliyor.
görücü usulü evlenmek, sevmediğin bir yemeği yemeye benzer, hani yemeği sevmiyorsun ama aç kalmamak için biraz zorla da olsa yersin işte sevmediğin ama mecbur kalıp evlendiğin görücü usulü evliliklerde tıpkı bunun gibi olur, tabi evlendikten sonra bazıları aşka dönüşebiliyor yani bir birlerini sevebiliyorlar ama hepsi değil tabili
Ben sıcak bakmıyorum bu görücü evliliğine. Önüme bir kız getirecekler evlen diye, sevmiyorum etmiyorum. Neden böyle bir şey yapayım ki, hiç evlenmeyeyim daha iyi.
Kimse beğenmdiği biriyle evlenmez görmeden de evlenmez zorla da şimdi ki görücü usulü evlilikler öyle olmuyor az da olsa zaman geçiyorsun direk evlenme olmuyor o yüzden cinsellikte iyi olabilir severek evlen bile iyi olacak diye bi şey yok tamamen çiftlere kalmış.
Yani evlenmişsin, yanında cinsellik yaşamanın serbest olduğu biri var işte ne güzel. O duruma gelince ister bence. Yani duygusal olarak istemese bile cinsel anlamda ister yani
Çok görücü ye gittim fakat hafif düzey zihinsel engelim var diye red edildim halbuki sevmek sevilmek istedim kendimi eşime bile saklıyorum cinsel anlamda sırf ona değer verebilmek için ama napalım olmayınca olmuyor yinede kendimi saklamaya devam edicem sevilmemeyi her zaman kalbimde yara yapıp devam edicem zaten artık ailem de dedim bana birini bulmayın diye kızıyorlar ediyorlar ama onlarda farkında olmayacağının işim iyi ev arabam var eşime sadık kalacak bir insanım ben ne olursa olsun onu sevgimden sadakatimden mahrum bırakmayacam neyse daha fazla uzatmayım..